Nyhed

Fig Tree Bay, Cypern

Louis St Elias Resort

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
1,5 km 
Centrum
7 km 
Louis St Elias Resort
Louis St Elias Resort_1
Louis St Elias Resort_2
Louis St Elias Resort_3
Louis St Elias Resort_4
Louis St Elias Resort_5

Charmerende familiehotel i Protaras

Louis St. Elias er et hyggeligt middelhavsresort, højt beliggende på en bakke med udsigt over Protaras og dens bugter. Med sine kvalitetsfaciliterer og charmerende indkvartering tilbyder dette hotel et komplet ferieophold.

Aktiviteter og afslapning på Louis St Elias Resort

Louis St. Elias Resort passer til alle i familien. Her findes en international børneklub og sjove vandrutsjebaner som sikrer at selv de yngste gæster får en mindeværdig oplevelse. For dig som i stedet søger afslapning, kan du sole og bade ved hovedpoolen.

Et All Inclusive-hotel uden for turistområdet Protaras

Hotellets tilbudte All Inclusive-program er generøst og inkluderer en buffétrestaurant, barer, snackbar og en temarestaurant hvor gæster kan nyde velsmagende mad og drikke fra både Cypern og resten af verden.

Vores gæsters favoritter:

Imponerende udsigt over Protaras

De herlige vandrutsjebaner

Stemningsfuldt ophold i bjergrige, grønne omgivelser

Vi anbefaler dette hotel til børnefamilier med børn i alle aldre, som ønsker et hotel som er både romantisk og familievenligt. For dig der gerne vil bo på et mindre resort, med mad og faciliteter i høj kvalitet, vil trives her!

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

All Inclusive på Louis St. Elias Resort

Dette hotel tilbyder en fin All Inclusive-oplevelse, som gør at hele familien kan nyde en afslappende ferie hvor næsten al mad indgår! De daglige hovedmåltider serveres i den hyggelige hovedrestaurant i jordnære farver, hvor bufféten varierer med forskellige temaer på aftenerne for at give en ekstra dimension til madoplevelsen! Du har ved måltiderne mulighed for at vælge i mellem at sidde indendørs eller udendørs på terrassen med udsigt over hovedpoolen.

Louis St. Elias Resorts barer og snackbarer

På dette hotel finder du to barer. Dette hotel har to barer. En poolbar med en fantastisk udsigt, der serverer lækre forfriskende drikkevarer, kaffe, frisk frugt og is. Poolbaren ligger ved aktivitetspoolen og fungerer også som snackbar, som tilbyder nuggets, hamburgere og enklere retter til dig der ønsker at spise en let frokost ved poolområdet. Louis St. Elias Resort har også en lobbybar, som serverer drinks, kaffe og kage. Her kan du vælge at sidde indendørs eller udendørs i din kaffepause.

Hvor mange restauranter findes på Louis St. Elias Resort?

Udover buffétrestauranten er der på hotellet en temarestaurant, som tilbyder græsk -og cypriotisk inspirereret mad og samtidig har en italiensk menu. Her kan du nyde en klassisk souvlaki, som en variation till All Inclusive-bufféterne.

Børnenes All Inclusive

Ligesom voksne har børn godt med lækre muligheder at nyde på Louis St. Elias Resort. Hovedrestauranten tilbyder mange børnevenlige madvalg i sit eget lille hjørne og det lille dessertbord må de små selvfølgelig ikke gå glip af. Desuden serveres der is store dele af dagen i poolbaren og hotellet har også laktosefri is!

Specialtilpasset All Inclusive

Louis St. Elias Resort har mulighed for at tilgodese særlige madbehov. Er du gluten- eller laktoseintolerant, eller er du veganer eller vegetar, bedes du informere receptionen når du checker ind. Du vil her modtage et skema, hvor du kan forklare dine specifikke ønsker.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet på Louis St. Elias Resort:

All Inclusive-buffét. Morgen-, middags- og aftensmad

Lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-00.00

Flere besøg på temarestauranten (afhængigt af plads)

Is det meste af dagen

Snacks på dele af dagen

Godt at vide:

Bestil bord på temarestauranten i god tid, gerne i begyndelsen af dit ophold, mindst én dag i forvejen

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. For mænd gælder overdele med ærmer. Badetøj er ikke tilladt.

Stemningsfyldte værelser – visse med egen pool!

På Louis St. Elias Resort bor du i moderne værelser i traditionel cypriotisk, nedtonet stil. Værelser er i rolige pastelfarver og er placeret i bygninger spredt over hele hotelområdets relativt bakkede terræn. Alle værelser har klinkegulve.

Dette findes på alle værelser:

Balkon, terrasse eller terrasse med pool

Individuel luftkonditionering

Minikøleskab

Wifi

Elkedel

Te- og kaffefaciliteter

Tv, safety box

Telefon mod betaling

Bruseniche eller badekar, hårtørrer

Mikroovn

Godt at vide:

Louis St. Elias Resort ligger i et kuperet område. Hotellet har ingen elevatorer og anbefales til gæster uden bevægelseshæmninger.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset på 35 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng i form af en sovesofa, som måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

I familiesuiten på 48 m² findes to rigtige sengepladser og to ekstrasenge i form af sovesofaer, som hver måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at børnepris til ét barn.

Familiesuite med 2 soveværelser, 3-6 personer

Familiesuite med 2 soveværelser, 3-6 personer

I familiesuiten med to soveværelser på 75 m² findes fire rigtige sengepladser og to ekstrasenge i form af sovesofaer, som hver måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. seks voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn.

Familiesuite med pool, 2-4 personer

Familiesuite med pool, 2-4 personer

I familiesuiten med pool på 35 m² findes to rigtige sengepladser og to ekstrasenge i form af sovesofaer, som hver måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn.

Hvor mange pools har Louis St. Elias Resort?

På Louis St. Elias Resort er der fire pools. Ved hovedpoolen kan du nyde både en aktiv og afslappende feriestemning. Vil du have endnu mere action, kan du tage til poolområdet med de tre vandrutsjebaner. Her er et større aktivitetsbassin og et lille børnebassin. For en hyggeligere pooloplevelse bør de af jer, der er fyldt 18 år, prøve hotellets udendørs jacuzzi!

Strande i Protaras

En femten minutters gang fra hotellet finder du Protaras Beach. Stranden har flere smukke bugter med krystalklart vand, især populær er Fig Tree Bay. En behagelig promenade strækker sig langs det meste af Protaras-stranden og tager dig hele vejen til centrum af Protaras. Det er perfekt til afslappede aftenture og undervejs finder du hyggelige loungebarer og små restauranter at udforske.

Dette findes på stranden ved Louis St. Elias Resort:

Solsenge og parasoller mod betaling

Strandbar med drikkevarer og enklere retter mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter mod betaling

Godt at vide:

Af sikkerhedsmæssige årsager findes der begrænsninger i forhold til alder og høje på visse vandrutsjebaner. Du skal være ældre end seks år og højere end 120 cm. for at prøve de tre store vandrutsjebaner.

Håndklædeservice

Håndklæder til pool og strand låner du af hotellet og de er på dit værelse ved ankomst. Du kan afhente et nyt håndklæde i hotellets spa hver anden dag, uden ekstra omkostninger, i bytte for dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben på bestemte tidspunkter af dagen.

Vandrutsjebaner og børneklub

På Louis St Elias Resort er der et børnebassin med plaskeområde for mindre børn og tre vilde vandrutsjebaner i aktivitetsbassinet for større børn og voksne. Ved dette poolområde ligger også hotellets snackbar. Børnene kan bruge dagene på at lege, dans, lave ballade og få nye internationale venner i børneklubben for børn mellem 4-12 år. Her skabes der gode ferieminder, mens forældrene kan slappe af ved poolen. Børneklubben er åben seks dage i ugen i højsæsonen.

Underholdning for børn

På Louis St. Elias Resort er der en hel del aktiviteter og underholdning for børn. Her kan de hygge sig med alt fra dart og bingo til vandpolo og karaoke. Det bedste af alt er børneklubbens minidisco, hvor børnene kan danse sammen og vise deres nye moves for glade forældre!

Dette findes også på børnenes Louis St. Elias Resort:

Børneklubhus med plads til inde- og udendørsleg

Lille legeplads

1 børnebassin med plaskeområde

Hjørne til børn i buffétrestauranten og børnemenu i temarestauranten

Hvilke aktiviteter er der på Louis St Elias Resort?

Når du vælger at tilbringe din ferie på Louis St. Elias Resort, tilbydes du det perfekte miljø for både et energisk ophold og en mere afslappende oplevelse. Louis St. Elias Resort har en shuttlebusservice til og fra hotellet, der gør to stop undervejs: et til shopping i Protaras og et ved Fig Tree Bay. Protaras centrum ligger cirka fem minutter med bus eller taxa, og hvis du vil tage den almindelige bus, stopper den fem minutters gang fra hotellet.

Wifi

Der er gratis wifi på værelserne og på hele hotelområdet.

Et udvalg af aktiviteter på Louis St. Elias Resort:

Tennis, bordtennis, dart og meget mere!

Vandaktiviteter i og omkring poolen

Vandgymnastik, yoga, vandpolo

Et udvalg af underholdning på Louis St. Elias Resort:

Aftenunderholdning og generel underholdning på den lille undendørsscene

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Hotelspa med afslappende faciliteter

Dig, der søger efter afslapning, kan tage til Louis St. Elias Resorts spafaciliteter, hvor du kan nyde en dejlig sauna. Her kan du også forkæle dig selv med massage af forskellig art mod betaling.

Fitness og træning på Louis St. Elias Resort

På hotellet er der et mindre træningslokale, med udsigt over poolområdet, som har det mest nødvendige af træningsmaskiner og vægte, for at holde dig i gang på ferien.

Mod betaling

Sauna, behandlinger i hotellets spa

Generelt

På Cypern er der venstretrafik. Vær forsigtigt hvis du tænker at køre bil på ferien.

På Cypern behøver du en adapter, eller et såkaldt britisk trebenet stik, af typen G, som passer standard strømudtag. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i nogle af hotellernes egne butikker.

Louis St. Elias Resort ligger i et kuperet område. Hotellet har ingen elevatorer og anbefales til gæster uden bevægelseshæmninger.

Mad og drikke

Bestil bord på temarestauranten i god tid, gerne i begyndelsen af dit ophold, mindst én dag i forvejen

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. For mænd gælder overdele med ærmer. Badetøj er ikke tilladt.

Pool og strand

Af sikkerhedsmæssige årsager findes der begrænsninger i forhold til alder og høje på visse vandrutsjebaner. Du skal være ældre end seks år og højere end 120 cm. for at prøve de tre store vandrutsjebaner.

Hotellets udendørs jacuzzi må kun anvendes af personer over 18 år.

Vores Collections