Nyhed!

Belek, Tyrkiet

Rixos Park Belek


5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
3 km (Belek), 42 km (Antalya) 

Luksuriøst Rixos-hotel med adgang til Land of Legends

Velkommen til Rixos Park Belek, et luksushotel med stor international børneklub, godt med sportsgrene og aktiviteter, samt fri adgang for alle gæster til den fantastiske forlystelses- og vandpark Land of Legends.

Når du ankommer til Rixos Park Belek vil du blive overvældet af den elegante atmosfære som løber gennem hotellet. Hvordan vil du helst bo? Her findes to stilmæssigt helt forskellige områder at bo i. Orient-delen, beliggende i en flot have, som finder inspiration fra marokkansk design, og de mere moderne værelser med en nymoderne indretning.

Flersidet All Inclusive i Belek

Dette hotel har alt man forventer af et rigtig godt All Inclusive-hotel. Her finder du, blandt meget andet, to à la carte-restauranter, et flertal af barer, mad for den sundhedsbevidste, et konditori og is i massevis. Det meste indgår i dit All Inclusive-program.

Hotel med pools for alles smag

Livlige poolområder, afslappende hygge ved poolen, bassiner for børn eller svømning indendørs? På dette hotel behøver du ikke vælge hvilken type af badeferie du vil have – her findes det meste. Eftersom hotellet ligger direkte på stranden, er et dyp i det store blå altid nært.

Vores gæsters favoritter:

 • Fri adgang til eventyrparken Land of Legends
 • Børneklubben Rixy Kids Club
 • Godt med sportsgrene og aktiviteter af høj kvalitet

Dette hotel indgår i vores eksklusive Premium Collection, , hvor du finder vores absolut fineste og mest luksuriøse hoteller.

All Inclusive på Rixos Park Belek

Oplev stor gastronomisk variation på Rixos Park Belek! I hotellets buffétrestaurant, hvor du nyder dine tre daglige hovedmåltider, kan du tage for dig i en overflod af delikatesser, forretter, desserter og hovedmåltider. For vores små gæster tilbydes også et udbud af specialtilpassede madretter i den lille børnebuffét.

Barer og snackbarer på Rixos Park Belek

Dette hotel har et charmerende konditori, som serverer søde sager af forskellige slags. I flere af hotellets barer kan du endda nyde en drink når som helst på døgnet. To af snackbarerne tilbyder lettere retter, snacks og drikkevarer. Den ene på specifikke tider af dagen og den anden døgnet rundt! På stranden serveres også en variation af frisk frugt, og den meget charmerende loungebar, beliggende mellem poolen og stranden, byder på skøn musik og en rolig stemning.

Hvor mange à la carte-restauranter har Rixos Park Belek?

To à la carte-restauranter. Den ene restaurant serverer lækre kødretter og den anden er en fin fisk- og skaldyrsrestaurant.

Børnenes All Inclusive

Hotellet tilbyder en hel del børnevenlige retter, snacks og drikkevarer. Uanset om børnene foretrækker et mere sundt måltid eller vil nyde af luksuriøs feriemad, findes alternativerne tilgængelige her. I hovedrestauranten er der eksempelvis retter i bufféten specielt til børn. Desuden tilbydes en overflod af søde sager, snacks, drikkevarer og letter retter, som er perfekte for små, sultne, ferienydere. Selvfølgelig indgår is i All Inclusive-konceptet og serveres på dele af dagen.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

 • All Inclusive-buffét. Morgen, middag og aften
 • Lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer døgnet rundt
 • 1 besøg på 1 à la carte-restaurant (ved 1 uges besøg)
 • Is på dele af dagen
 • Snacks på større dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Visse importerede drikkevarer og besøg på à la carte-restauranter udover det inkluderede besøg, indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på udendørs fællesområder

Fisk- og skaldyrsrestauranten anbefales til personer over 15 år

Hyggelige hotelværelser i Belek

De hjemlige værelser i hovedbygningen på dette hotel har et simpelt design og er i lyse toner i symbiose med diskrete trædetaljer. Comfort Club-værelserne i det grønne Orient-område har et skønt marokkansk touch i varme farver med indretningsdetaljer i mosaik. Disse værelser ligger midt i en flot have. Alle værelser har laminatgulve.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon, terrasse eller fransk balkon
 • Central eller individuel luftkonditionering
 • Minibar
 • Wifi
 • Elkedel
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Tv, telefon, safety box
 • Bruseniche eller badekar, hårtørrer
 • Morgenkåbe, tøfler

Godt at vide:

Minibaren fyldes én gang dagligt med læskedrikke.

Hovedbygning

Dobbeltværelse haveudsigt, 2–3 personer

Dobbeltværelse haveudsigt, 2–3 personer

I dobbeltværelset på 31 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa. Værelset har fransk balkon, kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. tre voksne. I dette værelse er det muligt at børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan også bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse haveudsigt hovedbygning, 2–3 personer

Dobbeltværelse haveudsigt hovedbygning, 2–3 personer

I dobbeltværelset på 28 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa. Værelset ligger i hovedbygningen, kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. tre voksne. I dette værelse er det muligt at børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan også bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite for fem personer, 3–5 personer

Familiesuite for fem personer, 3–5 personer

I familiesuiten på 61 m² findes fire rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa. Værelset ligger i hovedbygningen, kræver mindst tre fuldt betalende og her kan bo maks. fire voksne. I dette værelse er det muligt at få børnepris til to børn.

Orient-området

Comfort Club haveudsigt, 2–3 personer

Comfort Club haveudsigt, 2–3 personer

I dette værelse på 28 m² findes to rigtige sengepladser en ekstra seng i form af en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. tre voksne. I dette værelse er det muligt at få børnepris til ét barn. Værelset ligger i Orient-området.

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

I dette værelse på 44 m² findes fire rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og her kan bo maks. fire voksne. I dette værelse er det muligt at få børnepris til to børn. Værelset ligger i Orient-området.

Hvilke pools findes på Rixos Park Belek?

Hotellet har to hovedpools – en større pool ved hotellets hovedbygning i et stilfuldt miljø, og en lidt mindre ved det charmerende Orient-område hvor du kan bade omgivet af den grønne have. Disse to har også hver deres børnebassin for de mindste gæster.

Ved hotellets spa ligger en herlig relaxpool for lidt roligere stunder ved solsengen, og ved Orient-området ligger der endda en relaxpool så du kan nyde afslapningen med fuglesang i de marokkansk-inspirerede, naturnære omgivelser.

Får du lyst til at svømme indendørs har dette hotel en rolig indendørspool i forbindelse med spaen.

En stor grøn græsplæne skiller poolområdet fra stranden. Poolen og strander ligger præcis ved hinanden, hvilket gør det her til et ekstra attraktivt område at tilbringe mange ferietimer.

Hotel præcis ved stranden i Belek

Ved den 150 meter lange, glitrende strandkant nedenfor hotellet har du mulighed for enkelt og smidigt at tage dig et dyp i havet. Det er en fantastisk fin strand med aldeles lyst sand. Hotellet tilbyder frisk frugt på stranden til gæsterne og i strandbaren serveres kølende drikkevarer af forskellige slags.

Dette findes på stranden på Rixos Park Belek:

 • Strandbar med drikkevarer

Fri adgang til eventyrparken Land of Legends!

Når du bor på Rixos Park Belek har du og din familie fri adgang til den gigantiske eventyrpark Land of Legends. Her finder du et stort vandland, sjove attraktioner og karruseller, en flot shopping-gade og farvestrålende aftenunderholdning hver aften. En shuttlebus går dagligt mellem parken og dit hotel uden ekstra betaling.

Rixos-hotellets egen børneklub

I hotellets egen internationale børneklub Rixy Kids Club kan børn mellem 4-12 år lege og træffe nye venner under størstedelen af dagen. Hotellets egne aktivitetsguider underholder børnene med kreative puslespil, brætspil, lege og konkurrencer. På aftener bydes der op til dans i det sjove minidisco.

Dette findes også på børnenes Rixos Park Belek:

 • Børneklubhus med plads til leg indendørs
 • Legeplads
 • 2 børnebassiner
 • Børnepasning mod ekstra betaling
 • Biograf for barn

Hvilke aktiviteter er der på Rixos Park Belek?

På Rixos Park Belek kan alle i familien med et eventyrligt sind gøre nytte af den enorme eventyrpark Land of Legends uden at betale ekstra. I parken findes aktiviteter og underholdning for alle aldre i vandlandet og forlystelsesparken. En shuttlebus tager dig frem og tilbage fra hotellet og forlystelsesparken hver dag.

På dit hotel er der store grønne områder og omgivelserne minder om en fredfyldt park. I dette miljø findes godt med aktiviteter og I kan nyde hinandens selskab med diverse spil og holdsport af forskellige slags.

Vil du shoppe løs nogle af dagene, så ligger hotellet cirka 40 kilometer fra storbyen Antalya.

Wifi

Der er gratis wifi på værelserne og på hele hotelområdet.

Et udvalg af aktiviteter på Rixos Park Belek:

 • Strandvolleyball, basket
 • Backgammon, skak, kortspil
 • Dart, bordtennis, tennis
 • Visse vandaktiviteter i poolen

Et udvalg af underholdning på Rixos Park Belek:

 • Livemusik

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Harmoni og afslapning i herlig spa

Opdag indre harmoni og nyd afslapningen under din ferie i den moderne spa på hotellet. Spaområdet tilbyder dig at anvende sauna, dampbad og det traditionelle tyrkiske bad, hamam, uden ekstra betaling. Du har også mulighed for at fuldende din oplevelse ved at bestille behandlinger såsom massage af forskellige slags.

Træning og fitness på Rixos Park Belek

Dette hotel har flere træningsklasser med diverse træningsformer under dit besøg. Her findes også et veludstyret fitnesscenter, som har hvad du behøver for at holde formen på ferien.

Et udvalg af træningsmuligheder på Rixos Park Belek:

 • Fitness
 • Boksning
 • Yoga, pilates, tabata
 • Vandgymnastik
 • Udstræk, crossfit

Mad og drikke

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Visse importerede drikkevarer og besøg på à la carte-restauranter udover det inkluderede besøg, indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på udendørs fællesområder

Fisk- og skaldyrsrestauranten anbefales til personer over 15 år

Værelserne

Minibaren fyldes én gang dagligt med læskedrikke.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections