Nyhed

Side, Tyrkiet

Terrace Beach Resort

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
4 km (Side) 
Terrace Beach Resort
Terrace Beach Resort_1
Terrace Beach Resort_2
Terrace Beach Resort_3
Terrace Beach Resort_4
Terrace Beach Resort_5

Familieresort med beliggende direkte ved stranden nær Side

Dette strandhotel er et rigtigt fristed for glade feriegæster. Terrace Beach Resorts eksotiske hovedpool omgives af grønne områder og svajende palmer. Her kan du også suse ned ad en af hotellets kildrende vandrutsjebaner. Her er der solide All Inclusive-bufféter for enhver tænkelig smag og hotellet har desuden to spændende temarestauranter. Terrace Beach Resort tilbyder en behagelig indkvartering i en afslappende atmosfære.

Vores gæsters favoritter:

Elegant hotel med direkte beliggenhed ved stranden

Naturskønt og hyggeligt poolområde

Høj standard og aktiviteter for hele familien

Dette hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med mad og faciliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Terrace Beach Resort

På dette hotel serveres morgen- og aftensmad på store bufféter indendørs i hovedrestauranten, og lokale drikkevarer indgår i All Inclusive-tiderne. Er du en syvsover kan du vælge at spise en sen morgenmad udover almindelige morgenmadstider. Dagens frokostmåltid serveres i hotellets solrige udendørs strandrestaurant. Om aftenen arrangeres forskellige temaaftener i buffétrestauranten med mad fra forskellige dele af verden. Her kan du være sikker på at alle i familien finder noget de kan lide i det store udbud af mad, snacks og drikkevarer.

Barer og snackbarer på Terrace Beach Resort

På Terrace Beach Resort ligger flere barer og snackbarer! Både ved poolen og ved stranden finder du barer som serverer enklere retter, varme og kolde drikkevarer og søde sager. I lobbyen ligger en bar hvor du kan få dig en ferie-drink og hotellet har også et lille konditori med diverse godter.

Hvor mange temarestauranter har Terrace Beach Resort?

Der ligger to temarestauranter på Terrace Beach Resort. En tyrkisk restaurant med retter fra det lokale tyrkiske køkken og en restaurant, hvor mad fra Middelhavsområdet står på menuen. Disse restauranter har aftenåbent og kan besøges mod en ekstra betaling.

Børnenes All Inclusive

På dette hotel finder du en hel del mad og drikke som børnene vil bryde sig om! I buffétrestauranten kan børnene ubegrænset tage for sig af drikkevarer, kødretter, frugt og desserter. Blandt enklere retter som tilbydes i snackbarerne og mellem måltiderne, kan de også få stillet sulten med godter, der let glider ned når de hurtigt vil tilbage og bade. Derudover indgår is fra iskiosken i All Inclusive-programmet under størstedelen af dagen!

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffét. Morgen, middag og aften

Lokal alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem 10.00-00.00

Snackbarer ved pool og strand

Is under det meste af dagen

Snacks på dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Hotellets temarestaurant kan besøges mod en ekstra betaling

Visse importerede drikkevarer, friskpresset juice, cocktails og drikkevarer på flaske indgår ikke i dit All Inclusive-program.

Værelser i herlige blå nuancer

De lyse værelser på Terrace Beach Resort er indrettede i herlige blå farver og hvide trædetaljer, som giver dem en romantisk følelse, tydeligt inspireret af havet. Alle hotellets værelser har laminatgulv.

Dette findes på alle værelser:

Balkon

Central luftkonditionering

Minibar

Elkedel

Te- og kaffefaciliteter

Wifi

Tv, telefon, safety box

Bad, hårtørrer

Godt at vide:

Minibaren fyldes én gang om dagen med øl, vand og sodavand.

Dobbeltværelse, 2–3 personer

Dobbeltværelse, 2–3 personer

I dobbeltværelset på 22 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng som måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn. Du kan vælge at opgradere fra delvis havudsigt til havudsigt mod et tillæg. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse Connection, 4–6 personer

Dobbeltværelse Connection, 4–6 personer

I Dobbeltværelse Connection på 44 m² findes fire rigtige sengepladser og to ekstra senge som hver måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo maks. seks voksne og det er muligt at få børnepris til to børn. Du kan vælge at opgradere fra delvis havudsigt til havudsigt mod et tillæg.

Deluxeværelse landudsigt, 3–4 personer

Deluxeværelse landudsigt, 3–4 personer

I deluxeværelset på 26 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en køjeseng som måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris til ét barn.

Familiesuite havudsigt, 3–4 personer

Familiesuite havudsigt, 3–4 personer

I familiesuiten på 30 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng som måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn.

Hvor mange pools findes på Terrace Beach Resort?

Tre pools. Hotellet har en livlig hovedpool i grønne omgivelser med en charmerende bro som strækker sig henover. Her ligger også et mindre afgrænset børnebassin, som har enkelte vandrutsjebaner i miniformat for de helt små. Ved hovedpoolen findes desuden tre sjove og større vandrutsjebaner at rutsje ned af!

Hotel på stranden nær Side

Præcis nedenfor hotellet ligger den nærmeste strand. Her findes en strandrestaurant så du kan slippe for at gå op til hotellet når du bliver tørstig eller behøver lidt at spise. Der er godt med solsenge og parasoller til anvendelse uden ekstra betaling. Her er desuden en del vandsportsaktiviteter eller til og med hesteridning du kan prøve mod ekstra betaling. For et endnu mere stemningsfuldt besøg kan stranden anvendes til gåture i solnedgangen!

Dette findes på stranden ved Terrace Beach Resort:

Solsenge og parasoller uden ekstra betaling

Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Snackbar med enklere retter og lokale drikkevarer

Skal jeg medbringe eget håndklæde til Terrace Beach Resort?

Nej, håndklæder til pool og strand låner du af hotellet. Du afhenter dit håndklæde i hotellets spa med et kort og du kan bytte dit håndklæde én gang om dagen. Håndklædeservicen er åben under visse tider af dagen.

Aktiviteter og underholdning for børn

På dette hotel er der en underholdende børneklub for alle gæster mellem 4–12 år. Børneklubben arrangerer sjove lege og kreative konkurrencer og seks dage i ugen kan børnene slå sig løs sammen på dansegulvet i børneklubbens minidisco.

Dette findes også på børnenes Terrace Beach Resort:

Børneklubhus med plads til leg indendørs

Legeplads

1 børnebassin

3 større vandrutsjebaner og lille plaskeområde

Hvilke aktiviteter er der på Terrace Beach Resort?

På dette hotel tilbydes et stort udvalg af aktiviteter for dem som ønsker at tage en pause fra solsengen. Tag på en afslappende runde i de små butikker på hotellet og køb en mindeværdig souvenir med hjem. Giv dig selv en forandring i ferien ved at besøge hotellets egen frisørsalon. For de eventyrlystne findes der mulighed for at leje en bil på hotellet og dermed begive sig ud for at udforske omgivelserne på egen hånd.

Wifi

Der er gratis Wifi på værelserne og på hele hotelområdet. Hastigheden varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Terrace Beach Resort:

Bordtennis, dart, boccia

Beachvolley

Vandaktiviteter og lege i og omkring poolen

Et udvalg af underholdning på Terrace Beach Resort:

Aftenunderholdning og underholdning udendørs

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanden ”For børn og unge”.

Mod betaling

Bil- eller cykelleje, frisør

Findes der fitness og spa på Terrace Beach Resort?

Ja, på hotellet findes et lille træningslokale som har hvad du behøver for at holde dig i gang på ferien. Hotellets internationale aktivitetsguider afholder desuden aktiviteter i og omkring poolen for dig som ikke ønsker at sidde stille. Hvad siger I til en gang vandgymnastik eller aerobics?

Du som søger en roligere ferie kan besøge Terrace Beach Resorts afslappende spa. Her er en opvarmet indendørspool som er åben under lavsæsonen. Hotellet har endda egen sauna, et dampbad og et tyrkisk bad! Du kan prøve en herlig behandling i form af en afslappende massage eller en skønhedsbehandling.

Mod betaling

Alle behandlinger i spaen

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Hotellets temarestauranter kan besøges mod betaling

Visse importerede drikkevarer, friskpresset juice, cocktails og drikkevarer på flaske indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections