Comfort Class

Opgrader din ferie!

Vil du forkæle dig selv og familien lidt ekstra på ferien? Det kan du gøre ved at bestille vores populære Comfort Class pakke. Med denne får I ekstra fordele og lidt luksus på ferien, som hele familie uden tvivl vil sætte pris på og nyde i fulde drag!

En solseng på stranden reserveret til dig?

Kunne det ikke være fedt/herligt at komme ned til stranden efter at I har nydt en lækker lidt morgenmad sammen, og så vide at I ikke skal bekymre jer om at finde plads på stranden? Hvis I simpelthen vidste, at der var solsenge reserveret til jer. Det er da luksus!

Late Check Out

Ville det ikke være skønt at vide, at I på afrejsedagen sagtens kan bruge værelset hele dagen og ikke skal checke ud om formiddagen som alle andre? Med Comfort Class kan I beholde værelset helt til klokken 18. Det er er da en fordel der vil noget!

Internet til jer alle

Vil I gerne alle kunne gå på nettet på ferien? Måske du skal dele dine feriebilleder på instagram (måske gøre vennerne lidt misundelige?)og måske ungerne skal snappe deres oplevelser med venner derhjemme. Med Comfort Class har I mulighed for at have frit internet på hele hotellet, i stedet for kun i lobbyområdet. Det er da en fordel, som alle i familien vil blive begejstrede for!

Comfort Class kan bookes på alle vores Nazar Collection hoteller – Pegasos Resort, Pegasos ClubPegasos World og Pegasos Royal. Du kan bestille Comfort Class, når du booker din rejse, eller efterfølgende tilkøbe den ved at kontakte vores kundeservice på info@nazar.dk.

Alt dette indgår:

  • Reserverede solsenge på stranden
  • À la carte-morgenmad 3 gange om ugen inklusiv friskpresset appelsinjuice
  • VIP check-in ved ankomst til hotellet
  • Fri internet på værelset og på hele hotellet. Uden Comfort Class er der kun fri internet i lobbyområdet. Med Comfort Class får I mulighed for at få internetadgang til flere enheder (op til fem enheder på Pegasos World).
  • Mulighed for et ekstra besøg på en af hotellets temarestauranter
  • Sen check-ud på afrejsedagen til klokken 18.00
  • 20 % rabat på alle behandlinger i hotellets wellnesscenter
  • Fyldt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvand, 1 l vand)
  • Morgenkåbe og 2 par tøfler
  • Poolhåndklæder på værelset ved allerede ved ankomst

Pris pr. uge:
Voksen: 810,-
Barn: 200,-

Comfort Class skal bestilles senest tre dagen inden afrejse.

Comfort Class skal bookes af alle rejsende, som bor i samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme mindre variationer fra hotel til hotel.

Du kan booke Comfort Class på alle Nazar Collection-hoteller: