Nazar fylder 20 år!

I løbet af to årtier har vi hos Nazar ændret, hvordan hele Norden holder ferie. Tak fordi du har været en del af rejsen!

For 20 år siden blev det, der i dag er Nazar, født. I dag er vi det oplagte valg for dig, der ønsker at opleve en ferie af højeste kvalitet, perfekt til familien og med personlig service.

I skrivende stund har vi skabt drømmeferier for over en million nordboere! Sammen med jer har vi nydt All Inclusive, skandinaviske børneklubber og overdådige vandlande. Det har vi tænkt os at fortsætte med - mange år endnu!

Husker du din første Nazar-rejse?

Maksimale tilbud den 20. hver måned!

Den 20. hver måned leverer vi et kanontilbud specielt til dig, som tak for de seneste 20 år. Hold øje med din indbakke den 20. hver måned for de bedste rabatter! Abonnér her

Månedens tilbud!

Vi fejrer 20 år med fantastiske familiepræmier!
Find årets bedste familieferie på et hotel med vandlande, vilde pools og et bredt udvalg af All Inclusive

All Inclusive 1 uge 2 voksne + 2 børn fra  10.000,-* 

Bestil senest mandag den 27. maj!

Hvor mange er I?

Tilpas rejsen her! Find den mest perfekte pris for lige din type af familie blandt vores tilbud, udformet for forskellige størrelser af familier.  

Afsluttede tilbud:

Konkurrer om en VIP-ferie!

Vind en rejse værd hele 80.000,-!

Nu har du chancen at vinde en All Inclusive-rejse til magiske IC Residence i Lara, Tyrkiet for to voksne og to børn.

I rejsen indgår:

  • Overnatning i en spektakulær Bali Villa
  • Skøn hamam med behandling
  • Privat chauffør for en hel dag

Den eksotiske Bali Villa på IC Residence er hela 323 m², medregnet haven. Den er indrettet i spændende træsorter, og trendy rustikke møbler. Her kan bo op til fire personer med to soveværelser, to badeværelser og egen lille have med solsenge og hængekøje. Desuden har du helt egen pool!

Bali Villa

IC Residence

    

Lara, Tyrkiet

Sådan er du med:

Skriv dit svar og din begrundelse i formularen nedenfor!

Gå derefter ind på vores Instagram, følg os og tag tre venner i indlægget om konkurrencen. Del også gerne indlægget. Så har du chancen for at vinde denne drømmerejse værd 80.000 kroner!

20 år i gæsternes tjeneste!

Nazars administrerende direktør Kemal Yamanlar har været med fra starten i 2004. Hvem passer bedre til at fortælle om virksomhedens historie og om All Inclusive - som det skal være?

Hvad er All Inclusive med Nazar i dag sammenlignet med for 20 år siden?

I dag kan du få All Inclusive skræddersyet til forskellige behov. På Nazar er vi virkelig førende, når det gælder f.eks. veganske og vegetariske buffétborde. For 20 år siden var der stort set kun én variant af All Inclusive. I dag findes der en bred vifte lige fra det enkle til luksuriøse All Inclusive-buffetborde med hummer og østers samt fin mærkevarealkohol inkluderet.

Vi var de første på markedet med All Inclusive ved Middelhavet. Allerede året efter kom de første konkurrenter, men kun Nazar tilbyder et hotelprogram med All Inclusive på alle vores hoteller.

Hvem skal rejse All Inclusive, og hvorfor skal man vælge Nazar?

Alle, der ønsker madoplevelser uden at skulle tænke på regningen, bør vælge All Inclusive. Det er så bekvemt! Du når restauranten på få minutter fra dit værelse, og alt er inden for rækkevidde.

På Nazar har vi kun håndplukkede hoteller med prisvenlig All Inclusive for alle budgetter. Man bør også vælge os, hvis man ønsker vegetariske og veganske muligheder.

Vores historie

Vidste du, at vi hos Nazar var de første i Norden til at arrangere All Inclusive-rejser til Middelhavsområdet?

2024 - Vi udvider til Cypern.

2023 - Vi lancerer Vegan Friendly by Nazar og Green Energy.

2022 - I juni rejser Nazars gæst nummer én million til Pegasos World og får hele rejsens pris tilbage!

2021 - Pandemiens år. Vi flyver i lille skala til Rhodos og til Tyrkiet.

2020 - Vi udvider til Mallorca. Coronaviruset spreder sig over hele verden, og vi aflyser alle flyvninger.

2019 - Vi fylder 15 år og fejrer det med den spektakulære konkurrence Dream Plane!

2018 - Vi udvider til Bulgarien.

2016 - Vi udvider til Rhodos.

2014 - Vi begynder at flyve fra Island og bliver en stor spiller på det nordiske marked.

2012 - Vi præsenterer vores bedste resultat nogensinde, både økonomisk og når det kommer til kundetilfredshed.

2011 -Vi bliver den første nordiske rejsearrangør med et program kun med All Inclusive-rejser.

2009 -Vi lancerer Nordens første All Inclusive-program til Kreta.

2007 - De to rejsekoncerner First Choice og TUI slås sammen og bliver TUI Plc., verdens største rejsekoncern. Vi bliver søsterfirma til TUI i Norden.

2006 - Vi begynder at arrangere rejser fra Finland.

2005 - Vi starter krydstogter på Nilen på et 5-stjernet skib og bliver de første til at tilbyde All Inclusive på disse krydstogter.

2004 - Vi starter vores virksomhed fra Sverige, Norge og Danmark ved en pressekonference i København. Vi er en del af den britiske rejsekoncern First Choice og bliver dens første investering i Norden. Tyrkiet og Egypten er de første lande, vi flyver til.

Gå ikke glip af tilbudene!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til vores tilbud og en kommende konkurrence.
Gå ikke glip af chancen for at spare stort på din næste drømmerejse!

Abonnér her

*Månedens tilbud! Dett gælder:

Der er et begrænset antal pladser på udvalgte afgange. Prisen gælder kun ved nye bestillinger.Bestil senest mandag den 27. maj!

Konkurrenceregler

Ved at acceptere konkurrencevilkårene, godkender du at Nazar Nordic AB gemmer og behandler dine kontaktoplysninger for at kunne administrere konkurrencen. Når vinderne bliver offentliggjort, vil dit fornavn og bopæl blive offentliggjort i Nazars kanaler som eks. hjemmeside, Facebook og Instagram. Når konkurrencen er afsluttet, vil du automatisk blive medlem af Nazars nyhedsbrev, som du kan afmelde når du vil. For at kunne deltage i konkurrencen, skal du være fyldt 18 år. Eventuel skat af fortjeneste, betales af vinderen.

Betingelser for rejsen

Vinderrejsen gælder for to voksne og to børn (op til 15 år) med en uges All Inclusive-ferie på IC Residence i Lara Tyrkiet i værelsestypen Bali Villa. Rejsen inkluderer returflyvninger med afgang i oktober 2024. Bagage, mad på flyet, transfer til/fra lufthavnen, hotel, privatchauffør i en dag og en hammambehandling per person er inkluderet. Andre tillæg eller eventuelle yderligere rejsende betales af vinderen. Er der færre end to voksne og to børn, refunderes forskellen ikke. Rejsen kan ikke ombyttes til gavekort eller kontanter.