Nyhed

Fig Tree Bay, Cypern

Anastasia Hotel & Apartments

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 15 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 15 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
Skandinavisk
Strand
50 m 
Centrum
4 km 
Anastasia Hotel & Apartments
Anastasia Hotel & Apartments_1
Anastasia Hotel & Apartments_2
Anastasia Hotel & Apartments_3
Anastasia Hotel & Apartments_4
Anastasia Hotel & Apartments_5

Charmerende hotelværelser eller lejligheder tæt på Protaras Beach

Lige ved den kilometerlange strandpromenade ved Protaras Beach finder du familiehotellet Anastasia Hotel & Apartments. Dette er et venligt og enkelt All Inclusive-hotel med alle nødvendighederne for at kunne holde ferie med hele familien. Anastasia Hotel & Apartments ligger bekvemt nært bugter langs Protaras Beach, som Cypern er så kendt for!

Dette hotel vælger du, som vil rejse enkelt med All Inclusive. Her findes en lille buffétrestaurant til middag og en for morgenmad og aftensmad, samt tre barer.

Du bor enten på enkle hotelværelser eller i lidt større lejligheder. Samme faciliteter og All Inclusive-koncept gælder om du er i hoteldelen eller bor i lejlighed.

Nazars skandinaviske børneklubber

På Anastasia Hotel & Apartments bor Captain Nemo og hans pirater! Vores aktivitetsguider står klar til at underholde børnene i vores egen skandinaviske børneklub.

Poolområder for alles smag!

Anastasia Hotel & Apartments har poolområder som passer de fleste. På den ene side en stor hovedpool med dertilhørende poolbar og et stort grønt område. På den anden side et underholdende vandland. Behøver du et mere roligt miljø, har hotellet også en indendørs pool, hvor du kan gøre dig nogle svømmetag.

Vores gæsters favoritter:

 • Captain Nemo og vores egen skandinaviske børneklubber!
 • Det store familievenlige, grønne område
 • Vandlandet med rutsjebaner og lazy river, selvfølgelig!
 • Nær strand og strandpromenade

Vi anbefaler dette hotel til familier med mellemstore børn eller teenagers, som vil bo nær havet. Dig som vil have en aktiv ferie med en skandinavisk børneklub og som elsker at bade, vil få det godt her!

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

All Inclusive på Anastasia Hotel & Apartments

På Anastasia Hotel & Apartments indgår All Inclusive i din pris. Det betyder at de fleste mad- og drikkevarer allerede er inkluderet i din rejse. I hotellets to buffét-restauranter spiser du dine tre hovedmåltider og vælger selv mellem salater, supper, hovedretter og desserter.

Under morgenmaden kan du blandt andet nyde et sundt hjørne og et hjørne med lokale cypriotiske råvarer. Om aftenen afholder hotellets restaurant temaaftener og serverer mad inspireret af blandt andet det mexicanske, italienske og græske køkken. Du kan både sidde inde i restauranterne og ude på de respektive terrasser.

Barer og snackbarer på Anastasia Hotel & Apartments

På Anastasia Hotel & Apartments er der tre barer, der serverer drinks af forskellige slags. Lobbybaren serverer drinks og blander cocktails baseret på en lille drinkliste, der er en del af All Inclusive-konceptet. Poolbaren er bekvemt placeret ved siden af hovedpoolen, og her kan du få en kop kaffe, drink, sodavand eller en is. I frokostrestauranten ligger den tredje bar, som er åben i frokosttiden.

På visse tider af dagen forvandles middagsrestauranten også til en snackbar, hvis du skulle blive sulten mellem måltiderne. Her kan du få dig en toast, nogle nuggets, pommes fritter eller salat. I lobbybaren finder du et mindre udbud af sandwiches på aftenen..

Børnenes All Inclusive

Under måltiderne på hotellet tilbydes et lille hjørne af bufféten med mad til børn. Her findes der mulighed for at spise både sundt og mindre sundt. Grøntsager og frugt findes altid ved måltiderne. I poolbaren kan børnene slukke tørsten med sodavand eller juice, eller køle sig ned med iskold is med forskellige smage.

Specialtilpasset All Inclusive

Anastasia Hotel & Apartments har visse begrænsninger når det kommer til særskilte behov gældende mad. Er du gluten- eller laktoseintolerant, veganer eller vegetar bør du informere receptionen ved din ankomst. Du vil der få en formular du skal udfylde og redegøre for dine særskilte madbehov.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

 • All Inclusive-buffét. Morgenmad, middagsmad og aftensmad
 • Alkoholiske/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00 – 00.00
 • Poolbar, middagsbar og lobbybar med drikkevarer
 • Is det meste af dagen
 • Snacks under visse dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Visse importerede drikkevarer, friskpresset juice, slush-ice, frappé og drikkevarer på flaske indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på fællespladser udendørs

Dresscoden i middagsrestauranten er såkaldt ’smart casual’. Til mænd gælder shorts eller langbukser i ordentlig stand. Badetøj, badetøfler og ærmeløs beklædning er ikke tilladt.

Klassisk feriestemning nær stranden

Værelserne i hoteldelen af Anastasia Hotel & Apartments er i bløde havtoner af hvid og blå med brune trædetaljer. De store og enkle værelser har alle klinkegulve.

Feriefølelse i praktiske lejligheder

Overfor vandlandet findes lejlighedsdelen af hotellet. Værelserne i lejlighederne på Anastasia Hotel & Apartments er hvide med brune detaljer. De praktiske rum har klinkegulve, et tekøkken med kogeplader og diverse køkkenredskaber, hvis du selv vil lave din mad på værelset.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon
 • Individuel luftkonditionering
 • Minikøleskab
 • Wifi
 • Tv, telefon
 • Safety box mod betaling
 • Brusekabine og badekar, hårtørrer

Kun i hoteldelen:

 • Elkedel
 • Te- og kaffefaciliteter

Kun i lejlighederne:

 • Kogeplader
 • Mikroovn

Godt at vide:

Værelserne er relativt lydhøre. Lyd fra korridoren, tilstødende værelser og udenfor altandøren kan opfattes som forstyrrende.

Hotellet

Bo i klassiske, lyse rum i Anastasia Hotel & Apartments hovedbygning. Disse praktiske værelser kan bestilles med forskellige udsigter fra balkonen.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset på 22 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng, som måler 80x190 cm., eller en ekstraseng i form af en sofaseng, som måler 90x170 cm. Værelset kræver minimum to fuldtbetalende og her kan bo maksimalt 3 voksne eller 2 voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris. Du kan opgradere landudsigten til delvis havsudsigt eller havsudsigt mod et tillæg. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Lejlighederne

Bo større i de lyse værelser i Anastasia Hotel & Apartments lejlighedsbygning. Denne rummelige indkvartering er velegnet til dem der rejser med flere familiemedlemmer.

2-værelses lejlighed, 2-4 personer

2-værelses lejlighed, 2-4 personer

I denne lejlighed på 45 m² findes to rigtige sengepladser og to ekstrasenge, i form af senge eller sofasenge, som måler henholdsvis 120x200 cm. og 102x180 cm. Lejligheden kræver mindst to fuldtbetalende og her kan bo maksimalt fire voksne, og det er muligt at få én børnepris.

Hvilke pools findes på Anastasia Hotel & Apartments?

På Anastasia Hotel & Apartments er der en perfekt størrelse hovedpool, en lille børnepool ved siden af hovedpoolen, en roligere indendørs pool og en pool tilhørende vandlandet. Ved hovedpoolens store grønne område er der også en poolbar, der serverer drinks og is.

I vandlandet er der fem vilde vandrutsjebaner til store eventyrere og to til lidt mindre. Her løber en sjov lazy river rundt om badelandet og for de mindste børn er der et lille plaskeområde med nogle mindre vandrutsjebaner.

Hotel i Protaras præcis ved stranden

20 meter nedenfor hotellet ligger den lange strand Protaras Beach. Langs denne går den berømte strandpromenade forbi, som løber hele vejen til centrum af byen Protaras. På strandpromenadens træ dæk kan du gå på stemningsfulde aftenture uden forstyrrende larm fra trafikken. Langs vejen ligger hyggelige loungebarer og små restauranter. Bugten der er nærmest beliggende hotellet hedder Marlita Beach.

Dette findes på stranden:

 • Solsenge og parasoller mod betaling
 • Strandbar med drikkevarer og snacks mod betaling
 • Visse vandsportsaktiviteter mod betaling

Godt at vide:

Stranden Protaras Beach er en offentlig strand og åben for alle

Bugten Marlita Beach består af sand blandet med småsten og er relativt lavvandet

Minimumshøjden for fire af de fem større vandrutsjebaner er 120 cm. Minimumshøjden for ’Space Hole’ er 140 cm. De to mindre vandrutsjebaner kræver at du er under 120 cm i højden. Kun børn kan anvende disse.

Håndklædeservice:

Håndklæder til pool og strand låner du ved siden af baren ved hovedpoolen. Du afhenter et håndklæde mod deposition. Du kan afhente et nyt håndklæde hver dag, uden ekstra betaling, i bytte for dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben under visse tider af dagen.

Nazars børn- og ungdomsklubber!

Captain Nemo’s piratklub – Nazars børneklub

I vores egen Captain Nemo’s piratklub males, fjolles og leges der en masse! Alle Nazar-børn kan frit deltage i piratklubben. Den ledes af vores egne skandinaviske aktivitetsguider, som taler minimum ét af de skandinaviske sprog. Et par gange om ugen arrangerer børneklubben sjove temaer. Temaerne varierer fra uge til uge.

Captain Nemo's piratklub er åben 3–4 dage i ugen fra 1. juni t.o.m. 31. oktober, og henvender sig til alle børn i alderen 4–11.

Temadagene Crazy Fun!

Et par gange i ugen har børneklubben et nyt tema for dagen. Bliv sørøver for en dag under Pirate Day med fantastiske skattejagter og en rigtig piratskole. Eller hvad med vandlege under Splash Day, hvor børnene udfordrer deres nye venner i vandkrig. Under Sports Day får børnene en oplevelse i sportens tegn. Under Crazy Day bryder vi reglerne og hvad som helst kan ske!

Aftenens store begivenhed er selvfølgelig vores minidisco, hvor børn i alle aldre danser til de bedste feriesange. Vores minidisco arrangeres mindst to aftener i ugen.

Dette findes også på børnenes Anastasia Hotel & Apartments:

 • Børneklubhus med plads til leg både indenfor og udenfor
 • 1 børnebassin
 • Vandland med 7 vandrutsjebaner, lazy river og plaskeområde
 • Billardbord mod betaling
 • Aftenunderholdning som passer til børn

Hvilke aktiviteter er der på Anastasia Hotel & Apartments?

Anastasia Hotel & Apartments er bekvemt placeret cirka ti minutters kørsel fra Protaras bymidte. Både Protaras og nabobyerne Paralimni og Ayia Napa tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder, barer og restauranter. Busserne til de forskellige byer kører omkring 20 meter fra hotellet, og du kan selvfølgelig også bestille en taxa eller leje en bil for at udforske omgivelserne. Husk, at Cypern har venstrekørsel.

Wifi

Der findes gratis wifi på værelserne og på hele hotelområdet. Hastigheden varierer ud fra antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Anastasia Hotel & Apartments:

 • Dart og billard
 • Tennis
 • Visse vandaktiviteter i poolen

Et udvalg af underholdning på Anastasia Hotel & Apartments:

 • Udendørs aftenunderholdning

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For barn og unge”.

Mod betaling

Billard, tennisudstyr mod deposition

Findes der fitness på Anastasia Hotel & Apartments?

Ja. Hoteldelen har et lille fitnesslokale, med hvad du behøver af maskiner og vægte for at holde dig i gang på ferien. Udenfor fitnesslokalet står to massagestole som du kan anvende mod betaling. Du kan endda tage dig nogle svømmetag i hotellets indendørspool. I fitnesslokalet kan du desuden forkæle dig selv med en behandling, eksempelvis masssage, som du bestiller i forvejen. Lejlighedsvis afholder hotellet også træningstimer i og omkring poolen, såsom vandpolo eller aerobics.

Mod betaling

Alle behandlinger

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

På Cypern er der venstretrafik. Vær forsigtigt hvis du tænker at køre bil på ferien.

På Cypern behøver du en adapter, eller et såkaldt britisk trebenet stik, af typen G, som passer standard strømudtag. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i nogle af hotellernes egne butikker.

Rygning kan forekomme på fællespladser udendørs

Pool og strand

Udendørspools er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Af sikkerhedsårsager findes der begrænsninger ift. højde/alder på visse vandrutsjebaner.

Minimumshøjden for fire af de fem større vandrutsjebaner er 120 cm. Minimumshøjden for ’Space Hole’ er 140 cm. De to mindre vandrutsjebaner kræver at du er under 120 cm i højden. Kun børn kan anvende disse.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Værelserne

Værelserne er relativt lydhøre. Lyd fra korridoren, tilstødende værelser og udenfor altandøren kan opfattes som forstyrrende.

For børn og unge

På Anastasia Hotel & Apartments på Cypern arrangeres Captain Nemo’s piratklub 3 gange i ugen for børn fra 4–11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidisco afholdes 2–3 gange i ugen. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Cypern.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections