Nyhed

Side, Tyrkiet

Arnor de Luxe

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
1200 m 
Centrum
1000 m 
Arnor de Luxe
Arnor de Luxe_1
Arnor de Luxe_2
Arnor de Luxe_3
Arnor de Luxe_4
Arnor de Luxe_5

Perfekt placering mellem stranden og byen

Velkommen til Arnor de Luxe, et nybygget og kompakt All Inclusive-hotel i den hyggelige by Side!

I en cool og trendig stil ligger hotellet helt perfekt mellem det glitrende turkisblå hav og Sides gamle antikke bydel. Her får du det bedste af to verdener - en perfekt beliggenhed tæt på det meste, og et veltilrettelagt og frisk hotel med høj standard.

Bagved hotellet ligger det lille poolområde i læ af frodige grønne oaser. Her har man blandt andet valgt at samle en snackbar, vandrutsjebaner, en gelaterie, og selvfølgelig alle pools, på det samme hyggelige sted.

En af hotellets absolut flotteste faciliteter ligger nn kort tur fra selve hotelområdet, nemlig Arnor de Luxes egen stranddel med en tilhørende beach club, hvor du kan bade i krystalklar blåt vand med antikke ruiner som kulisse. Selvfølgelig er der liggestole med parasoller til fri afbenyttelse, og transferbussen mellem hotellet og stranden indgår selvfølgelig.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Vær opmærksom på, at der er visse ændringer i hotellets faciliteter og service i perioden 1. november - 31. marts. Se de aktuelle ændringer i kategorierne herunder.

Egen strand med All Inclusive

Arnor de Luxe har et lækkert lille poolområde med en stor pool designet i bløde former, og en mindre børnepool med et sjovt legestativ og en minirutsjebane i midten. I den aktive del af poolområdet ligger der fem vandrutsjebaner for voksne og tre mindre for de mindre børn. Indendørspoolen ligger fredfyldt placeret inde i spaet, og her slapper du af til lyden af rislende vand.

På stranden ingår All Inclusive, og her er der mulighed for at nyde en nybagt gözleme – den berømte tyrkiske pandekage. Der er også en snackbar, hvor du kan få noget varmt at spise, som for eksempel Döner kebab, pizza og anden varm mad, samt en almindelig bar. Stranden har det karakteristiske fine bløde sand, som Side er kendt for, så læg dig i liggestolen under en stråparasol med udsigt til det stora blå hav, og grav tæerne dybt ned i sandet. Stranden ligger et stykke fra hotellet, og hotellets egen shuttlebus afgår dertil hvert tiende minut – uden ekstra betaling.

 

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter

I vintersæsonen 1. november - 31. marts er der følgende ændringer på dette hotel:

Stranden er åben når vejret tillader. Dog med et begrænset antal liggestole og et andet udbud af service.

Stemningsfuld loungemiljø og farverige drinks

I hotellets flotte og blomsterdekorerede buffet-restaurant kan du stille din sult tre gange om dagen til morgenmad, frokost og aftensmad. Her finder du det meste, og børnene har til og med sin helt egen afdeling i buffeten. Hvis du vil holde dig i form under ferien, har du også et hjørne med retter med lavt indhold af kalorier. Vegetariske og veganske alternativer tilbydes på hotellet, husk bare at informere hotellet om dine ønsker ved ankomsten. Visse dage i løbet af ugen arrangeres temaaftener til måltiderne. Hvad siger du til en rigtig traditionel tyrkisk aften? Måske vil du også tage din frokost eller middag med udendørs i restaurantens charmerende udendørsdel.

Hotellet har ialt fire barer. Tag en drink i hotellet flotte lobbybar i guld og marmor, eller endnu bedre – sæt dig udendørs i lobbybarens hyggelige loungehjørne og kig ud over det grønne poolområde. Nyd en farverig og festlig drink i baren på poolområdet sammen med lidt gode snacks fra snackbaren. I vitaminbaren kan du bestille en lækker smoothie eller juice mod en ekstra betaling og på området finder du også en shisha-bar.

Arnor de Luxe har en temarestaurant med tre køkkener i ét, som har mexicansk, italiensk, tyrkisk og fisk på menuen. Der indgår ét besøg på restauranten under dit ophold. Desuden er der en fin fiskerestaurant, som du kan vælge at besøge mod en ekstra betaling.

Hotellet har også et lille patisserie med lækre bagværk, når du har lyst til noget sødt. Is indgår for alle børn under størstedelen af dagen.

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, vitaminbar, shisha-bar, fiskerestauranten

Vandlege, lege og selvfølgelig minidisco!

På Arnor de Luxe er der en børneklub og internationelle aktivitetsguider, som med masser af energi underholder børn mellem 4-11 år seks dage om ugen. Der arrangeres aktiviteter som ansigtsmaling, lege i poolen, og et minidisco med gang i.

For dem der bliver trætte af vandlege, kan man spille brætspil, lege på den lille legeplads eller i legerummet, hvor man kan underholde sig til lands.

I vintersæsonen 1. november - 31. marts er der følgende ændringer på dette hotel:

Børneklubbens åbningstider og aktiviteter er begrænsede. Børneklubbens aktiviteter afholdes mest indendørs.

Tæt på en tyrkisk kulturskat!

Hotellet har et animationsteam, som underholder gæsterne med vandgymnastik og lege i poolen.

Derudover er der masser af muligheder for aktiviteter. Dig som er ældre end 16 år, kan træne i hotellets fitnesscenter, eller så kan I udfordre hinanden i spillehallen, i dart, bordtennis eller billiard.

Wifi indgår på hele hotellet.

Arnor de Luxe har nogle småbutikker, hvor du kan gå på jagt efter en flot souvenir. Måske et familiefoto fra fotobutikken, en lækker jakke i læderbutikken eller et helt specielt smykke fra sølvbutikken? Her er også et minisupermarked og en frisør.

Kun 1 km fra hotellet ligger der en riktig skat! Tag en pause fra hotellet et par timer og gå på historisk opdagelse i det mytiske antikke Side. Ved porten indtil de antikke ruiner, kan du se nogle helt specielle romerske rester og oven i købet en gammel arena. Tag videre ned till havnen, hvis du vil have lidt mere seriøs shopping og besøg også det mægtige Apollotempel!

Når mørket falder på, kan du nyde animationsteamets shows på Arnor de Luxe, lidt ekstra god live musik for at øge stemningen eller disco nogle aftener i løbet af ugen på hotellets herlige udendørsscene. Hvad siger du til et spændende mongolisk akrobatikshow eller en god gammeldags karaoke-aften?

 

Mod betaling

Billiard, spillehal

Vær opmærksom på, at aktiviteter og underholdning på hotellet er begrænset og bliver af-holdt indendørs under vintersæsonen 1. november - 31. marts.

Trendige værelser fulde af farver

De moderne værelser på Arnor de Luxe taler for sig selv! De stærke kontrastfarver som fremhæves i sort, hvidt, grafitgråt og gult, samt den lidt mørkere indretningsstil, bliver et godt modstykke til Sides stærke udendørssol. Ligesom i de mere neutrale områder af hotellet, er værelsernes vægge prydet af kunstværk med smukke grafiske mønstre.

Alle værelser har tv, aircondition, safety boks, balkon, minibar, kaffe- och thefaciliteter, laminatgulv og wifi. I badeværelset er der en brusekabine og hårtørrer.

Visse værelsestyper er ikke tilgængelige under vintersæsonen 1. november - 31. marts. Søg i bookingmotoren og få information om hvilke som er tilgængelige.

Dobbeltværelse pooludsigt, 2-4 personer

Dobbeltværelse pooludsigt, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 29 m² er der tre rigtige sengepladser og en ekstraseng, som måler 180x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. Her kan der bo højst tre voksne, eller to voksne og to børn, og det er muligt at få børnepris til et barn. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et ekstra tillæg.

Dobbeltværelse Comfort, 2-4 personer

Dobbeltværelse Comfort, 2-4 personer

Denne værelsestype på 29 m² har tre rigtige sengepladser og den fjerde person sover i en ekstraseng, som måler 180x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. Her kan bo højst tre voksne, eller to voksne og to børn, og det er muligt at få børnepris til et barn. Et Dobbeltværelse Comfort har delvis havudsigt.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten på 56 m² er der fire rigtige sengepladser og en ekstraseng, som måler 180x80 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende gæster. Her kan bo højst fire voksne og et barn, eller tre voksne og to børn, og det er muligt at få børnepris til et barn.

Ingen ferie uden et besøg i spaet

Arnor de Luxe har et lille praktisk spa, som har jacuzzi, sauna, dampbad, et saltrum og det klassiske tyrkiske bad - hamam. Rundt om den rummelige indendørspool ligger behandlingsrummene i fredfyldte omgivelser.

Forkæl dig selv maksimalt og nyd en af hotellets behandlinger som manicure, pedicure eller forskellige former for massage.

 

Mod betaling

Jacuzzi, behandlinger i spaet

Vigtigt at vide inden du bestiller din ferie

Badetøj og sandaler er ikke tilladt i restauranterne.

Vær opmærksom på, at der er visse ændringer i hotellets faciliteter og service i perioden 1. no-vember - 31. marts. Se aktuelle ændringer i kategorierne.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections