Aiya Napa, Cypern

Margadina Lounge Hotel

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Morgenmad indgår i prisen
3 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
300 m 
Centrum
500 m 
Margadina Lounge Hotel
Margadina Lounge Hotel_1
Margadina Lounge Hotel_2
Margadina Lounge Hotel_3
Margadina Lounge Hotel_4
Margadina Lounge Hotel_5

Meget centralt hotel i Ayia Napa

På hovedgaden, der fører ind til det travle turistcenter i Ayia Napa, ligger dette moderne komfortable hotel. Margadina Lounge Hotel passer til dig, der ønsker at bo tæt på både stranden og samtidig midt i Ayia Napa. Hotellet har et lyst og moderne design og her er der swimmingpool, to barer og buffetrestaurant.

Kort gåtur til nærmeste strand

Poolområdet på Margadina Lounge Hotel er omgivet af dejlige grønne områder. Lyse liggestole er opstillet omkring den indbydende pool, og her er også en trendy lille poolbar.

Foretrækker du sand mellem tæerne, er det kun en kort gåtur til nærmeste strand.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Morgenmad er inkluderet i din pris!

Hotellets hovedrestaurant byder velkommen til en solid morgenbuffet i moderne og nyindrettede omgivelser. Du kan vælge at sidde indendørs eller udendørs i det dejlige varme vejr og nyde din morgenmad.

Har du særlige behov eller ønsker vedrørende kost, kan disse delvist imødekommes af hotellets personale.

Barer på Margadina Lounge Hotel

Dette hotel har to barer. En trendy og sofistikeret bar, der serverer både varme og kolde drikke. Her kan du sidde indendørs eller ude på terrassen og se ud over hotellets have. Den anden bar er ved poolen med en charmerende træterrasse, hvor du kan få en forfriskende drink, en is eller hvorfor ikke lidt snacks mellem svømmeturene?

Godt at vide:

Rygning kan forekomme på fælles udendørsarealer

I restauranten er dresscoden såkaldt smart casual, hvilket betyder, at du skal være klædt afslappet. Badetøj er ikke tilladt ved måltider.

Værelser med moderne design

Hotellets 176 lyse og smukke værelser er indrettet med en frisk og moderne palet, der bidrager til en ægte følelse af afslapning på ferien.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon
 • Individuel luftkonditionering
 • Minikøleskab
 • Wifi
 • Kedel
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Tv, telefon, safety box
 • Brusekabine eller badekar, hårtørrer

Dobbeltværelse landudsigt, 2 personer

Dobbeltværelse landudsigt, 2 personer

I dobbeltværelset med landudsigt på 17 m² er der to rigtige senge og en ekstra seng i form af en sovesofa, som måler 196x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende personer, max to voksne kan bo her og værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse delvis havudsigt, 2–3 personer

Dobbeltværelse delvis havudsigt, 2–3 personer

I dobbeltværelset med delvis havudsigt på 17 m² er der to rigtige senge og en ekstra seng i form af en sovesofa, som måler 196x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende personer, max tre voksne kan bo her og det er muligt at få en børnepris for et barn. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse Large landudsigt 2–3 personer

Dobbeltværelse Large landudsigt 2–3 personer

I dobbeltværelse Large med landudsigt på 20 m² er der to rigtige senge og en ekstra seng i form af en sovesofa, som måler 196x80 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende personer, max tre voksne kan bo her og det er muligt at få en børnepris for et barn.

Familiesuite landudsigt, 2 personer

Familiesuite landudsigt, 2 personer

I familiesuiten med landudsigt på 24 m² er der to rigtige senge og en ekstra seng i form af en sovesofa, som måler 196x140 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, max to voksne og to børn kan bo her og det er muligt at få en børnepris for et barn.

Hvor mange pools har Margadina Lounge Hotel?

Tre! Ved hotellets hovedpool kan du nyde en festlig drink ved din solseng. De mindre gæster har en separat minipool med en sjov rutsjebane. Hotellet har også en indendørs pool ved spaen for dem, der foretrækker at svømme længder under tag. Siden 2018 har indendørs poolen også en lækker jacuzzi afdeling. Omkring de forskellige pools er der hvide liggestole og parasoller.

300 meter til stranden

Når du vil veksle dine poolbesøg med en dukkert i havet, kan du gå cirka 300 meter ned til en af Ayia Napas berømte badebugter. De fleste af disse er meget lavvandede og har klart og smukt vand med finkornet sand.

Dette er tilgængeligt på stranden:

 • Liggestole og parasoller mod ekstra gebyr
 • Nogle vandsportsaktiviteter mod ekstra gebyr

Håndklædeservice

Dette hotel tilbyder pool- og strandhåndklæder.

Hotel med international børneklub

I hotellets egen børneklub har børn både underholdende og kreative alternativer til pool og strand i glade, venlige og trygge omgivelser. Her kan de prøve kunsthåndværk og ansigtsmaling, eller bare lege frit og se film.

Dette findes også på børnenes Margadina Lounge Hotel:

 • Børneklubhus med plads til indendørs leg
 • Lille legeplads
 • 1 børnepool

Hvad kan man lave hos Margadina Lounge Hotel?

Dette hotel er en perfekt base for alt, hvad Ayia Napa og Cypern har at tilbyde. Omkring Ayia Napa ligger nogle af Europas smukkeste strande og kun 500 meter fra hotellet finder du Ayia Napas livlige centrum, hvor der er masser af spændende shoppingmuligheder.

Hvis du vil opdage Cypern lidt længe væk, men ikke ønsker at tage en taxa eller leje en bil, er der et busstoppested cirka 600 meter fra dit hotel.

Om aftenen har hotellet underholdning i form af liveoptrædener af forskellig art.

Spa med sauna og behandlinger

Træd ind i hotellets smukke spa og oplev en verden af velvære. Her kan du prøve den afslappende sauna eller dampbad eller tage et par svømmeture i den indendørs pool. Måske investerer du også i en dejlig ansigtsbehandling eller en manicure?

Hotellets eget fitnesscenter

Hotellets moderne lille fitnesscenter sikrer, at du kan træne på ferien uden at bryde dine gode vaner! Fitnesscentret har et vist udvalg af moderne udstyr til helkropstræning, samt en massagestol til at dulme musklerne efter træningen.

Generelt

Rygning kan forekomme på fælles udendørsarealer

Bussen til og fra lufthavnen stopper cirka 100 meter fra hotellet

Mad og drikke

I restauranten er dresscoden såkaldt smart casual, hvilket betyder, at du skal være afslappet klædt. Badetøj er ikke tilladt ved måltiderne.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections