Nyhed

Side, Tyrkiet

Paloma Finesse

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
6 km (Side & Manavgat) 
Paloma Finesse
Paloma Finesse_1
Paloma Finesse_2
Paloma Finesse_3
Paloma Finesse_4
Paloma Finesse_5

Minimalistisk luksus i Side

Allerede når du ankommer til lobbyen på Paloma Finesse møder du hotellets bløde og luksuriøse atmosfære. Hele hotellet er en hyldest til kunstnerisk minimalistisk byggekunst, som strækker sig over 80 hektar af flot sydtyrkisk natur. Paloma Finesse er moderne, roligt, lyst og sofistikeret ned til mindste detalje.

Luksuriøst poolområde og stort vandland!

Ved poolområdet hersker en særdeles skøn atmosfære i et roligt tempo, nyder du mere at bade i havet kan du høre tonerne fra hotellets DJ, som spiller skøn musik i den hyggelige strandbar. Hotellets vandland tilbyder intet mindre end 19 legende vandrutsjebaner og heftige oplevelser.

Bredt All Inclusive-udbud af høj kvalitet

I den stilfulde buffétrestaurant serveres retter efter sæson og kokkene tilbederer gerne mad, der både er godt og sundt for både børn og voksne. Paloma Finesse går du ikke glip af noget i forhold til mad, drikke, vandlege og aktiviteter.

Vores gæsters favoritter:

Eksklusive værelser med rigtig god plads!

Stort vandland med hele 19 rutsjebaner

All Inclusive i topklasse indgår i din pris!

Dette hotel indgår i vores eksklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut fineste og mest luksuriøse hoteller.

All Inclusive på Paloma Finesse

Tilfredsstil alle dine sanser med mad og drikke på Paloma Finesse! I hotellets buffétrestaurant, hvor du spiser dine tre hovedmåltider for dagen, kan du tage for dig af friskpresset juice, håndlavet pasta, eksklusivt charcuteri, frist grillet fisk og lokale tyrkiske lækkerier. Selv for børnene findes der masser af mad som er tilberedt blot for dem.

Barer og snackbarer på Paloma Finesse

På hotellet findes et konditori som serverer is, bagværk og kaffe hele dagen lang. I flere af hotellets barer kan du få en drink på alle døgnets timer. To af snackbarerne – beach club-baren og Med Kitchen – tilbyder lettere retter, snacks og drikkevarer på visse tider af dagen. Disse to forvandles senere til à la carte-restauranter på aftener. Tea Corner er til som er té-elsker og tilbyder varm té og isté af forskellige slags.

Hvor mange à la carte-restauranter har Paloma Finesse?

Tre stykker! Beach club-baren forvandles til en grillrestaurant om aftenen og Med Kitchen er navnet på hotellets moderne, middelhavsinspirerede fisk- og skaldyrsrestaurant. Den trede à la carte-restaurant, Chefs Kitchen, serverer mad tilberedt af gæstekokke fra hele verden, som skifter ugentligt i højsæsonen. Chefs Kitchen besøges mod merpris.

Børnenes All Inclusive

På Paloma Finesse findes en kok som kun specialiserer sig i mad til børn. Uanset om børnene ønsker sig at spise sundt eller vil forkæle sig selv på ferien, er der alle muligheder her. Udover det er der selvfølgelig masser af slik, snacks drinks og mere simple retter, der er lavet til små sultne feriemaver! Der serveres naturligvis også is i All Inclusive på større dele af dagen.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffét. Morgen-, middag og aften

Lokale alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer døgnet rundt

Strandbar og poolbar med drikkevarer, snacks och enklere retter

Is på større delen af dagen

Snacks under dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Visse importerade drikkevarer og restauranten Chefs Kitchen, indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs

Rummelige værelser med minimalistisk design

De luksuriøse værelser på dette hotel har godt med plads og er i milde, grå og hvide toner, med smagfulde trædetaljer i en minimalistisk stil. Alle værelser har stengulv.

Bor du i en familiesuite kan du låne tilbehør til børn mod et depositum: Flaskevarmer, badebalje, barnevogn, tremmeseng og babyalarm. I en familiesuite får børnene også en lille velkomstpakke bestående af lejetøj og en malebog med farveblyanter.

Dette findes på alle værelser:

Balkon, terrasse eller terrasse med Swim Up-pool

Central luftkonditionering

Minibar

WiFi

Elkedel

Te- og kaffefaciliteter

Tv, telefon, safety box

Bruseniche, hårtørrer

Godt at vide:

Minibaren indeholder vand, sodavand og øl som fyldes dagligt

Dobbeltværelse, 2 personer

Dobbeltværelse, 2 personer

I dobbeltværelset på 42 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa som måler 225x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. to voksne. Dobbeltværelset kan bestilles med landudsigt, eller som Swim Up-værelse med direkte adgang til en pool som deles med gæsterne i de andre Swim Up-værelser mod et tillæg. Dobbeltværelset med landudsigt kan også bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 2–4 personer

Familiesuite, 2–4 personer

I familiesuiten på 52 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa som måler 225x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. tre voksne og et barn og det muligt at få børnepris til ét barn. Familiesuiten kan bestilles med landudsigt med balkon, med landudsigt og terrasse, med landudsigt som Swim Up-værelse med direkte adgang til en pool som deles med gæsterne i de andre Swim Up-værelser, eller med havudsigt mod et tillæg.

Familiesuite Large, 2–5 personer

Familiesuite Large, 2–5 personer

I familiesuiten på 74 m² findes fire rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa som måler 225x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. fire voksne og et barn og det muligt at få børnepris til ét barn. Familiesuite Large kan også bestilles med terrasse mod et tillæg.

Hvilke pools findes på Paloma Finesse?

Dette hotel har en herlig hovedpool hvor alle solelskere kan tage et kølende dyb og ved denne ligger også et børnebassin for hotellets yngste gæster.

Dog er Paloma Finesse måske mest kendt for deres imponerende vandland- Palomaqua- som er en af regionens allerstørste, med hele 19 vandrutsjebaner for alle aldre, samt et plaskeområde.

Hotel præcis ved stranden

Ved den lange glitrende strand præcis ved hotellet ligger strandpavillonerne på rad i solskinnet. En sådan kan du leje når du vil have nogle bekvemmelige private timer ved havet. Fra disse kan du også bestille frisk frugt, friskpresset juice og søde sager på visse tider af dagen. På strander ligger desuden en fin beach club som serverer snacks, enklere retter, frisk frugt, kaffe og drinks. I løbet af sæsonen gæsteoptræder forskellige DJ’s, som spiller skøn musik med havet som nærmeste nabo.

Dette findes på stranden på Paloma Finesse:

Solsenge og parasoller uden ekstra betaling

Strandpavilloner mod ekstra betaling

Beach club med drikkevarer og enklere retter

Visse vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling

Underholdning for børn

I hotellets børneklub kan børn mellem 4–12 år lege og more sig og træffe nye venner. De internationale aktivitetsguider underholder børnene med workshops, kreative lege og andre sjove aktiviteter under størstedelen af dagen. På aftener aktiveres børnene i det sjov minidisco, eller med aftenunderholdning som er tilpasset børn. For unge mellem 13-16 findes en teenageklub. Her kan de unge komme og hænge ud med jævnaldrende. Her kan de desuden prøve dj-lektioner blandt meget andet.

Dette er også på børnenes Paloma Finesse:

Børneklubhus med plads til leg indendørs

Legeplads

Spillehjørne med diverse tv-spil

1 børnebassin

Vandland med 19 vandrutsjebaner og plaskeområde

Hvad findes der af aktiviteter på Paloma Finesse?

Under din ferie på Paloma Finesse skal du benytte lejligheden til at slentre gennem den japanske zenhave med smukke stendekorationer i rolige tropiske omgivelser. Dette er et sted til at slappe af og til at nyde alene eller sammen med andre.

Du kan også deltage i kreative workshops og kunstkurser som findes til alle ambitionsniveauer og alle aldre. Husk også at tage et kig i hotellets egen indretnings- og dekorationsbutik, hvor der sælges indretning i samme stil som hotellets. Tag dig en lille bid af Paloma Finesse med hjem.

Paloma Finesse ligger seks kilometer fra både byen Side og byen Manavgat, som både er værd et besøg. 80 kilometer borte ligger den større by Antalya, hvor du blandt andet kan besøge de mytiske gyder i den gamle bydel.

Wifi

Der er gratis wifi på værelserne og på hele hotelområdet. Hastigheden varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Paloma Finesse:

Strandvolleyball, bordtennis, minifodbold

Backgammon, skak, boccia

Visse vandaktiviteter i poolen

Tennis

Et udvalg af underholdning på Paloma Finesse:

Aftenunderholdning i amfiteateret

Livemusik og DJ i beach club

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Mod betaling

Oplyst tennisbane, tennislektioner og tennisudstyr, butikker

Luksuriøs hotelspa i Side

Find din indre balance og restituér på ferien i hotellets moderne spa. I spaen er der både sauna og den tyrkiske hamam. Her kan du endda købe lidt forskellige behandlinger som eksempelvis massage og ansigtsbehandlinger. Eller hvorfor ikke en peeling efter en lang dag i solen?

Fitness og træning på Paloma Finesse

Dette hotel samarbejder med et eksternt yogastudio for at kunne give træning af høj kvalitet. Udover dette holdes der træningsklasser med diverse træningsformer. Paloma Finesse har også et veludstyret fitness, som har hvad du behøver for at holde formen under din ferie.

Et udvalg af træning på Paloma Finesse:

Fitness

Vandgymnastik

Aerobics, step

Udstræk, yoga

Danseklasser

Mad og drikke

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Visse importerede drikkevarer og restauranten Chefs Kitchen, indgår ikke i dit All Inclusive-program.

Rygning kan forekomme på udendørs fællesarealer

Værelser

Bor du i en familiesuite kan du låne tilbehør til børn mod et depositum: Flaskevarmer, badebalje, barnevogn, tremmeseng og babyalarm. I en familiesuite får børnene også en lille velkomstpakke bestående af lejetøj og en malebog med farveblyanter.

Minibaren indeholder vand, sodavand og øl som fyldes dagligt

Pool og strand

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections