Ixia, Rhodos

Rhodes Bay

Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 21 respons
Vegan Friendly by Nazar
Gæsternes vurdering
4.4 af 5
Baseret på 21 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
50 m 
Centrum
200 m till Ixia, 4 km till Rhodos stad 
Rhodes Bay
Rhodes Bay_1
Rhodes Bay_2
Rhodes Bay_3
Rhodes Bay_4
Rhodes Bay_5

Nyrenoveret All Inclusive-hotel med betagende udsigt

Rhodes Bay ligger fuldstændig perfekt lige ved stranden, og har en betagende og uovertruffen udsigt!

Hotellet udstråler kvalitet og her er en afslappet atmosfære, en skøn ro og et højt serviceniveau. Rhodos Bay er blevet totalrenoveret, og åbnede på nyt sommeren 2020.

Hovedpoolen er virkelig storslået, på øverste etage finder man den fantastiske rooftop-pool og hvis man går nogle trappetrin op, finder man yderligere en lille pool i direkte forbindelse til hovedpoolen. Hotellet ligger lige ved stranden.

Da du har All Inclusive er alle måltider inkluderet, og der er også flere poolbarer at hente forfriskninger og drinks ved i løbet af dagen og aftenen. Det findes også veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del af vores nye satsning Vegan Friendly by Nazar!

Du kan enten bo i en af de fine bungalows, der faktisk ligger grønt og flot på hotellets 11. og øverste etage, eller vælge også at kunne nyde havudsigt fra dit værelse.

Du bor blot 4 km fra Rhodos by, som har snævre og kringelkrogede brostensbelagte gader, charmerende cafeer og hyggelige spisesteder og gode shoppemuligheder. Du kan nemt besøge den hyggelige by med en kort bustur fra busholdepladsen tæt på hotellet.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Rhodos Bay er et forholdsvis nyt navn. Mange på øen er stadigvæk mest bekendt med hotellets tidligere navn, Amathus.

Flere skønne pools og god beliggenhed lige ved stranden

Hvis du er typen, der elsker blot at slappe af, at dase på en solseng, at læse en god bog mens solen varmer dig og giver en sund sommer glød, så vil du med garanti nyde de skønne omgivelser og mange bademuligheder på Rhodes Bay.

I hotellets have finder du den store hovedpool som gradvist bliver dybere, og her kan du sidde med fødderne i vandet og nyde en forfriskning i den skønne swim up-bar.

Der går en rampe ned i hovedpoolen som gør den tilgængelig for rullestolsbrugere.

Rooftop-poolen ligger på 11. etage og stemningen her er både harmonisk og behagelig. Udover solsenge med parasoller, kan du også sætte dig i et hyggeligt område med dejlige sofaer med skøne store puder og en velassorteret bar.

Du kan også slappe af ved den stillepoolen, hvor man være over 16 år. Denne pool ligger ved den store terasse, nogle trappetrin op fra hovedpoolen. Derudover er der også yderligere en børnepool ved tagpoolen samt en indendørs pool.

Udover de dejlige pools, så ligger Rhodes Bay jo også lige ved stranden. Selvom der er vej imellem hotellet og stranden, så er det let at komme derned, da der er en sti under vejen som fører direkte til hotellets strand. Her kan du ligge og dase, tage forfriskende dukkerter i bølgerne og iagttage de mange kitesurfere og windsurfere, der suser og svæver forbi på behørig afstand.

Der er ofte både vind og bølger på stranden, så hold et vågent øje når I bader.

Fabelagtig udsigt til måltiderne

På din ferie på Rhodes Bay har du All Inclusive, og det betyder at det er din egen skyld, hvis du går sulten i seng - både mad og drikkevarer er nemlig inkluderet i rejsens pris.

Hotellets hovedrestaurant ligger på 10. etage og har den mest betagende havudsigt, så hvis du har det med at blive hængende over måltiderne, så vil det ikke kun være buffetens lækre udvalgs skyld, men formentlig også den fantastiske udsigt!

Nu findes der lækre veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Rhodes Bay indgår i conceptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyder et vegansk udbud til morgenmad, frokost og aftensmad. Nyd veganske og vegetariske variationer af cirka 5-6 forskellige retter.

Tre gange om dagen kan du gå ombord i herlighederne i buffeten, som både serverer græske specialiteter og populære internationale retter. I mellem måltiderne kan du hente lettere snacks i poolbaren, og ikke mindst selv lave dig en vaffelis i hovedrestauranten – der er flere forskellige smagsvarianter ligesom der også er forskellige slags krymmel og chokoladesaucer at vælge imellem.

Ved den store skyggefulde terrasse ved poolområderne ligger Rhodes Bays to temarestauranter – atter engang pointeres den smukke udsigt, og også herfra kan du nyde hotellets gode beliggenhed og flotte udsigt. Den ene ligger nogle trappetrin op fra hovedpoolen, og den anden ligger på 11. etage vid tagpoolen. Den ene restaurant serverer italiensk mad, mens den anden serverer lækker græsk mad. Der er også en tredje temarestaurant på hotellets entréetage med smuk havudsigt fra terrassen. Du kan besøge én af disse temarestauranter uden ekstra omkostninger i løbet af ferien, dog skal du selv betale for drikkevarerne.

Dresscoden i restauranterne er såkaldt smart casual. Shorts eller jeans i ordentlig stil er tilladt. Badetøj, sportstøj, strandtøfler og iturevne tøj er ikke tilladt.

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, besøg på temarestauranterne udover det inkluderede besøg, drikkevarer på temarestauranternevandfaldsbaren i lobbyen, snacks og drinks på stranden, Sunset Bar, Sky Bar, Varkarola Restaurant efter kl. 15.00

Pjask i poolen og på stranden

Børnene vil formenligt helst boltre sig i de to pools eller lege i de sjove, ofte store bølger på stranden, men der er også en lille legeplads og et stort skakspil i haven foran poolen.

Der går en rampe ned i hovedpoolen som gør den tilgængelig for rullestolsbrugere.

Der er en international børneklub for børn mellem 4-12 år. Her sørger aktivitetsguiderne for at underholde og aktivere børnene nogle timer om dagen.

Slap af eller vær aktiv

De smukke omgivelser og den fantastiske udsigt over havet, bliver en indbydende invitation til både afslapning og nydelse, men der er også masser af gode muligheder for en aktiv ferie, hvis det er det man har lyst til.

Her er både tennis, bordtennis, dart og så vil du være ekstra aktiv, så kan du besøge fitnesslokalet som har store panoramavinduer, der vender ud mod pool området.

Rhodes Bay har også en virkelig vidunderlig spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med lidt egen-tid og afslappende behandlinger.

Gå også på opdagelse i den nærliggende Rhodos by med dens spændende historiske borgmure, snævre og kringelkrogede brostensbelagte gader – enhver eventyrer vil kunne få timer til at gå herinde!

Værelser med uovertruffen havudsigt

Værelserne er indrettet i lyse nuancer med behagelige farver i en stil, der appellerer til den skandinaviske stil. Her er rene linier og en dejlig rolig stemning.

Værelserne har laminat- eller klinkegulv, tv, safety boks, minikøleskab, kaffe/te faciliteter, elkedel, hårtørrer, morgenkåbe og badetøfler, og på badeværelset er der enten brusekabine eller badekar. Alle værelser har balkon, mens bungalowerne har terrasse. 

De værelser, som ikke er renoveret, har måske lidt andre farver og nuancer end de øvrige værelser, ligesom møblerne har lidt flere år på bagen, men er ligeså lyse og indbydende som de renoverede værelser.

Dobbeltværelse skovudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse skovudsigt, 2-3 personer

Denne værelsestype er 23 m² og her er to almindelige sengepladser, samt en lænestol, der kan slås ud til sovesofa. Når den er udslået måler den 190x96 cm. Her kan bo max. tre personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn. Dette værelse har skovudsigt. Dobbeltværelset kan også bookes som enkeltværelse mod tillæg. 

Dobbeltværelse havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse havudsigt, 2-3 personer

Denne værelsestype er 23 m² og her er to almindelige sengepladser, samt en lænestol, der kan slås ud til sovesofa. Når den er udslået måler den 190x96 cm. Her kan bo max. tre personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn. Dette værelse har havudsigt. Dobbeltværelset kan også bookes som enkeltværelse mod tillæg. 

Familieværelse bungalow (ikke renoveret), 2-4 personer

Familieværelse bungalow (ikke renoveret), 2-4 personer

Familieværelse bungalow er 30 m² og her er to almindelige sengepladser samt en sovesofa, der måler 146x180 cm. Her kan bo max. to voksne og to børn eller tre voksne, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Duplex Familiesuite med skovudsigt, 2-5 personer

Duplex Familiesuite med skovudsigt, 2-5 personer

Duplex Familiesuite med skovudsigt er 50 m², og fordelt på to etager. Dette værelse har to almindelige sengepladser, en sovesofa og en lænestol. Sovesofaen måler 160x190 cm og lænestolen måler 190x96 cm. Her er et badeværelse, samt et ekstra toilet. Værelset har udsigt til bjergsiden med de mange træer, heraf navnet skovudsigt. Her kan bo max. tre voksne og to børn eller fire voksne, og det er muligt at få børnepris på eet barn.

Duplex Familiesuite med havudsigt, 2-4 personer

Duplex Familiesuite med havudsigt, 2-4 personer

Den lækre Duplex Familiesuite med havudsigt er 50 m² fordelt på to etager. Her er to almindelige sovepladser på den øverste etage samt en sovesofa på den nederste etage. Sovesofaen måler 160 cm x 190 cm, når den er slået ud. Her er to badeværelser, samt en terrasse med en pragtfuld havudsigt. Her kan bo max. to voksne og to børn eller tre voksne, og det er muligt at få børnepris på eet barn.

Utroligt lækkert spa

Du kommer nærmest øjeblikkeligt ned i gear på Rhodes Bay, men hvis du skal koble helt og aldeles fra, så læg vejen forbi det pragtfulde spa. Her vil du med garanti slappe af, og kunne nyde en selvforkælende stund af det dygtige personale.

Mod betaling

Alle behandlinger

Hotellet hed indtil 2020 ”Amathus”, og hvis du f.eks skal have en taxi tilbage til hotellet, er det godt at kende dette navn også.

Hvis du undrer dig over at bungalows, som normalt ligger på stueplan, ligger på 11.etage, er det fordi hotellet er bygget opad en bjergside.

Der er ofte både vind og bølger på stranden, så hold et vågent øje når I bader.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections