Rhodos by, Rhodos

Vassilia Hotel

Gæsternes vurdering
3.1 af 5
Baseret på 124 respons
Gæsternes vurdering
3.1 af 5
Baseret på 124 respons

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Nej 
Strand
150 m 
Centrum
50 m 
Vassilia Hotel
Vassilia Hotel_1
Vassilia Hotel_2
Vassilia Hotel_3
Vassilia Hotel_4
Vassilia Hotel_5

Enkelt og hyggeligt hotel tæt på alt

Vassilia ligger virkelig centralt byhotel beliggende kun 150 meter fra en af Rhodos bys mest populære strande.

Her er du i nærheden af alt hvad byen har at tilbyde i form af restauranter, shopping og ikke mindst natteliv, da den livlige og populære bargade blot ligger et par minutter fra hotellet.

Hotel Vasilia er et oplagt valg til dig, som foretrækker at bo centralt, tæt på stranden og som ikke har de store krav til selve hotelværelset.

Værelserne er enkelt indrettet, og har alle har balkon.

150 meter til en av byens mest populære strande

Den populære Windy Beach-strand ligger blot 150 meter fra hotellet, og det er derfor dejligt let både at kunne starte dagen med en forfriskende morgendukkert – og ikke mindst at ligge der og slikke sol i løbet af dagen. Det er få hoteller, som kan prale af at have en så central og god beliggenhed, og så samtidig være så tæt på stranden.

Ingen måltider, morgenmad eller halvpension – du vælger selv.

Som udgangspunkt er der ingen måltider inkluderet på Hotel Vasilila, men det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Til morgenmaden indgår kaffe og te, mens du til de andre måltider selv kan købe drikkevarer. Hvis du køber halvpension er med morgenmad og enten frokost eller aftensmad inkluderet.

Med den centrale beliggenhed og det store udbud af restauranter, barer og cafeer, er det ikke svært at finde mad og kolde forfriskninger.

Mod betaling

Alle drikkevarer udover kaffe og the til morgenmaden (såfremt du har tilkøbt denne).

Spartansk-indrettede værelser med balkon

Værelserne på Vassilia er enkelt og en smule spartansk indrettet uden de store dikkedarer og har egen balkon. Der er et minikøleskab, tv, aircondition, fliseegulv og wifi, og på badeværelset er der enten badekar eller bruser. Safety boks er mod betaling.

Mod betaling

Safety boks

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Værelset er ca. 20 m² og kræver mindst en fuldt betalende, og der kan bo maks. tre personer på værelset. Der er to rigtige sengepladser og mulighed for en ekstra seng som måler 200x90 cm.

Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse

Bemærk venligst at køretøjet der anvendes til lufthavnstransfer, både ved ankomst og afgang, ikke nødvendigvis har mulighed for at køre helt op foran hotellet. Du skal derfor være forberedt på at skulle gå ca 150 meter med din bagage.

Da hotellet ligger så centralt, må den del støj både i dag, aften og nattetimerne forventes.

Safetyboks er mod betaling.

Safetyboksen er i receptionen.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Vassila har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har udskiftet alle pærer med LED-pærer for at reducere elektricitet forbruget.

• De har udskiftet de gamle brusehoveder med nye vandbesparende.

• De indsamler brugt madolie, som derpå bliver afhentet, så det ikke forurener naturen.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. 

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections