Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 358 respons
Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 358 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Ja 
Strand
0 m 
Centrum
10 km (Lindos) 4 km (Kiotari) 

Familiehotel på en fantastisk beliggenhed

Lindos Imperial er en eksklusiv oase med en fortryllende udsigt over Det Ægæiske Hav. Hotellet ligger i det rolige Kiotari på den østre side af Rhodos, kun 10 km. fra den historiske havneby Lindos, som du bare ikke må gå glip af. Her ligger små søde butikker og lokale restauranter i snirklede stræder. Det hele toppes med den fantastiske udsigt højt oppe ad skråningen.

Der er ca. 60 km. til Rhodos by og transferen fra lufthavnen tager ca. 1,5-2 timer til Kiotari.

På det elegante familiehotel får du intet mindre end fire pools, flere vandrutsjebaner, miniklub, træningslokale og sportsfaciliteter samt et spa, hvor man kan få flere forskellige slags behandlinger. All Inclusive programmet inkluderer de fleste restauranter og barer, der serverer velsmagende mad både fra Grækenland og fra andre hjørner af verden.

Arkitekturen er unik, med flere søde huse i pastelfarver – noget, der minder om husene på de klassiske græske øer Symi og Halki. Du bor i friske og rummelige værelser med de fleste bekvemmeligheder, du kan tænke dig. Booker du en familiesuite kan du vælge en, hvor du har egen pool på terrassen – perfekt for morgendukkerten!

Hotellet består af 9 bygninger hvor der findes 8 elevatorer. Alle bygninger, faciliteter og værelser kan nås ved enten trapper, elevator eller er forbundet via korridorer.

Bemærk venligst at ifølge international hotelregler, skal et gyldigt kreditkort forvises ved check-in på hotellet.  Hotellet registrer kortoplysningerne. Hotellet trækker ikke penge fra kortet uden kortholders samtykke.  

Masser af bademuligheder

Du har flere forskellige bademuligheder på Lindos Imperial. Der er eksempelvis tre udendørspools og en indendørspool (minimumsalder 16) samt to børnepools. Ønsker du lidt mere fart og tempo kan du prøve en af de seks vandrutsjebaner – hvoraf fire er for voksne og to er for børn. Vær opmærksom på, at man skal være mindst 120 cm høj eller mindst 10 år gammel for at benytte visse vandrutsjebaner (for børn under 10 år er der andre, mindre vandrutsjebaner).

Stranden Kiotari ligger nedenfor hoteller for dem, som hellere vil have saltvand. Solsenge og parasoller på stranden fås uden ekstra omkostninger og badehåndklæder kan lånes på hotellet mod et depositum. Vandet er helt klart og rent og stranden består af småsten. På stranden er en strandbar, der indgår i All Inclusive programmet. 

Flere forskellige barer og restauranter

Morgenmad samt sen morgenmad serveres som udgangspunkt i hotellets hovedrestaurant, men kan i visse perioder blive serveret i den italienske temarestaurant. Udvalget er det samme som i hovedrestauranten, men der er en lidt mere stille og rolig atmosfære.

Frokosten serveres som buffet i hovedrestauranten. I visse perioder (juni-september)og når vejret tillader det, kan du også vælge at spise din frokost i form af en Noodle bar eller Souvlaki-grill ved poolbaren, eller i strandbaren.

Aftensmaden serveres som buffet i hovedrestauranten og de fleste aftener er der forskellige temaer i restauranten. Der er også følgnede temarestauranter på hotellet: en italiensk/Middelhavs-inspireret, en græsk, en mexicansk og en asiatisk. Hvis der er plads kan man uden ekstra omkostninger spise én gang på hver af restauranterne per uge. Husk at booke senest dagen inden. Der en også en eksklusiv temarestaurant, som kan besøges mod betaling. Husk at vejret kan påvirke åbentiderne. Til aftensmaden er der en dresscode, der indebærer, at man bør være pænt påklædt – badetøj er ikke tilladt og man forventes, at have lange bukser på.

Der er flere barer rundt omkring på hotelområdet, der er åbne i løbet af dagen og aftenen, samt et diskotek, der er åbent frem til kl. 01:00. På stranden findes en strandbar, der indgår i All Inclusive programmet. Drikkevarer efter midnat er mod ekstra betaling. I barerne serveres lokal vin, øl og spiritus samt sodavand, juice og kaffe. Is serveres i hovedrestauranten til frokost og aften samt i et par af barerne i visse perioder af dagen.

Hotellet kan tilpasse sig til visse allergier og specialkost. Kontakt Guest Relations for at se hvordan de kan hjælpe. 

Mod betaling

Besøg på temarestauranten Breeze, drikkevarer efter midnat, samt visse internationale eller eksklusive drikkevarer.

 

 

Børnenes paradis

Også børnene bliver forkælet i stor stil på Lindos Imperial! Der er to børnepools, en sjov legeplads og intet mindre end seks vilde vandrutsjebaner (hvoraf fire er for store børn og voksen samt to er for mindre børn). Vær opmærksom på, at man skal være mindst 120 cm høj eller mindst 10 år gammel for at benytte visse vandrutsjebaner (for børn under 10 år er der andre, mindre vandrutsjebaner).

Børnene kan også tilbringe dagene i miniklubben for børn i alderen 4-12 år og danse løs på minidisco om aftenen. 

Træning, wellnesscenter eller lege ved poolen?

Når du holder ferie på Lindos Imperial har du alle forudsætninger for enten en aktiv ferie eller for en, der står i afslapningens tegn! Det aktive feriemenneske kan vælge mellem tennis (oplyst bane mod betaling), minifodbold, beachvolley, bordtennis, dart og billard (billard mod betaling).

Feriegæsten, som søger afslapning kan i stedet begive sig til hotellets veludførte wellnesscenter, hvor der findes en indendørspool (ikke opvarmet), frisør, mulighed for flere slags massage og behandlinger, manicure og meget andet. Alle slags behandlinger i wellnesscenteret er mod ekstra betaling mens træningslokalet, indendørspool, dampbadet og saunaen frit kan benyttes.

Man får også gratis wifi på næsten hele hotelområdet og en 7D biograf mod betaling. Animationsteamet laver sjove lege ved poolen samt aftenshow i amfiteatret.

Hotellet ligger i et roligt område på den østre side af Rhodos, kun 10 km. fra den historiske havneby Lindos, som du bare ikke må gå glip af. Her ligger der små søde butikker og lokale restauranter i snirklede stræder. Det hele toppes med den fantastiske udsigt højt oppe ad skråningen.

Smukke værelser – nogle med egen pool

Den høje standard, der gennemsyrer hotellet fortsætter selvfølgelig ind på værelserne, og den luksuriøse værelsestype er familiesuiten, der har sin egen pool på terrassen!

Alle værelser har gratis trådløst internet, balkon eller terrasse, central aircondition, telefon, deponeringsboks, minikøleskab, klinker og TV. På badeværelserne er der badekar samt føntørrer. 

Dobbeltværelser, 2-3 personer

Dobbeltværelser, 2-3 personer

I dobbeltværelserne på ca. 27 m² kræves der mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og det er muligt at få én børnepris. Her får du to rigtige sengepladser og en ekstraseng på 180x80 cm. Værelset kan bookes med haveudsigt eller med havudsigt mod ekstra tillæg. Værelset kan også bookes som enkeltværelse mod et tillæg. 

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelserne består af et rum, der er opdelt af en skydedør og er ca. 30-33 m². Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris samt rabat på én voksenpris. Her får du to rigtige sengepladser og to ekstrasenge på 180x80 cm. Værelset kan fås med have- eller havudsigt, det sidstnævnte mod tillæg. 

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuiterne er ca. 30-33 m² og består af to rum. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris samt rabat på én voksenpris. Her får du to rigtige sengepladser og to ekstrasenge på 180x80 cm. Værelset kan fås med have- eller havudsigt eller med privat pool på terrassen (det med privat pool har altid haveudsigt), de to sidstnævnte mod tillæg. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra