Rhodos by, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gæsternes vurdering
3.3 af 5
Baseret på 58 respons
Gæsternes vurdering
3.3 af 5
Baseret på 58 respons

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Strand
170 m 
Centrum
0 km 

Hyggeligt byhotel med central beliggenhed

Bo lige der hvor det hele sker! Når du bor på dette prisvenlige byhotel i Rhodos by, kan du næsten ikke bo mere central. Hotellet ligger blot 170 meter fra stranden, og 50 meter fra den livlige bargade, som i aftentimerne er et yderst velbeøgt og poulært samlingspunkt.

Der er et væld af restauranter, barer, cafeer og butikker lige undenfor døren, og så er der kun 15-20 minutters gågang til den charmende og hyggelige gamle bydel Old Town.

Dette er oplagt valg til dig, som foretrækker at bo centralt, tæt på stranden og som ikke tilbringer ferien på selve hotelværelset.

Hotellets egen hyggelige restaurant har en behagelig stemning, og mange gæster får ligesom deres stamsted her. Her kan du også vælge at spise morgenmad eller måske endda at have halvpension.

Værelserne er enkelt indrettet, og har alle balkon. Der er gratis wifi over hele hotellet og på værelserne.

Tæt på stranden

På Amarylis bor du både super central i det livlive smørhul, men du kan også glædes over at du blot bor et par minutters gang den populære Windy Beach-strand, hvor du kan slikke sol og tage forfriskende dukkerter.

Morgenmad eller halvpension?

Der er som udgangspunkt ingen måltider inkluderet på hotellet, men det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension, der serveres som buffet i nabohotellet Vassilis´restaurant. Til morgenmaden indgår kaffe og te, mens du til de øvrige måltider selv køber drikkevarer. Hvis du tilkøber halvpension er morgenmaden inkluderet, og så vælger du mellem at have frokosten eller aftensmaden inkluderet.

Hotellets egen restaurant har en behagelig stemning, og mange gæster gør dette til deres stamsted. Der er et stort udbud af restauranter, barer, cafeer, så snart du træder uden for hotellet, så du skal ej gå langt for at finde mad og en kold forfriskning.

Mod betaling

Alle drikkevarer samt mad udover eventuel tillkøbt måltidspakke.

Enkle værelser uden dikkedarer

Værelserne er enkelt og simpelt indrettet uden de store dikkedarer. Alle værelser har balkon med udsigt Her er gratis wifi, og tv. Aircondition og safetyboks er mod betaling.

Der er en brusebad eller badekar på badeværelset.

Mod betaling:

Aircondition og safetyboks

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Værelset er på ca. 25 m² og kræver mindst to fuldt betalende, og der kan maks bo tre personer. Herer to rigtige sengepladser og mulighed for ekstraseng. Værelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Amarylis har de blandt andet taget følgende initiativer:

• De har udskiftet alle pærer med LED-pærer for at reducere elektricitet forbruget.

• De har udskiftet de gamle brusehoveder med nye vandbesparende.

• De indsamler brugt madolie, som derpå bliver afhentet, så det ikke forurener naturen.

Bemærk venligst at køretøjet der anvendes til lufthavnstransfer, både ved ankomst og afgang, ikke nødvendigvis har mulighed for at køre helt op foran hotellet.Du skal derfor være forberedt på at skulle gå ca 150 meter med din bagage.

Da hotellet ligger så centralt, må den del støj både i dag, aften og nattetimerne forventes.

Aircondition og safetyboks er mod betaling.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke separat.

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections