Rhodos by, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gæsternes vurdering
3.3 af 5
Baseret på 60 respons
Gæsternes vurdering
3.3 af 5
Baseret på 60 respons

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
Strand
 
Centrum
0 km 

Hyggeligt byhotel med dejlig beliggenhed

Amaryllis er et vellidt byhotel tæt på stranden i nærheden til det meste. Med 170 meter til stranden og 10 minuters gågang fra den hyggelige Old Town, er du på rette sted, hvad enten du foretrækker shopping eller sol og strand. Om du prioriterer central beliggenhed er du kommet til rette sted.

Mange gæster vælger at hænge ud i hotellets egen hyggelige restaurant og bar, her kan du vælge til morgenmad eller halvpension mod betaling.

Værelserne er enkle men gode og samtlige har balkon. Der er gratis wifi over hele hotellet og på værelserne.

Bemærk venligst at køretøjet der anvendes til lufthavnstransfer, både ved ankomst og afgang, ikke nødvendigvis har mulighed for at køre helt op foran dette hotel. Dette på grund af den lokale trafikindretning of snævre gader. Vær derfor venligst forberedt på at skulle gå ca 150 meter med din bagage.

Tæt på stranden

Kun nogle minutters gang fra hotellet ligger stranden Windy Beach hvor du kan svømme og solbade.

Morgenmad eller halvpension?

På dette hotel indgår der ikke nogle måltider, men der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension der serveres som buffet i nabohotellet Vassilis hotellets restaurant. Til morgenmaden indgår kaffe og te, mens du til de øvrige måltider selv køber drikkevarer. Hvis du vælger halvpension er det morgenmaden og så enten frokost eller aftensmad som er inkluderet.  

På Amaryllis er der en lille restaraurant, som serverer morgenmad, mad og drikkevarer mod betaling.

Da hotellet er meget centralt beliggende i Rhodos by, er der ikke langt til restauranter. 

Mod betaling

Alle drikkevarer samt mad udover eventuel måltidspakke.

Enkle værelser uden dikkedarer

Samtlige værelser har egen balkon med udsigt over Rhodos bys hyggelige baggader. Her er gratis wifi, minibar, fliser og tv. Aircondition mod betaling. Sikker opbevaring findes i form af deponeringsboks, som dog koster ekstra. Badeværelset indeholder brusebad eller badekar samt en hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Værelset er på ca 25 m² og kræver mindst to fuldt betalende. Der kan bo maks. tre voksne på værelset. Her findes to rigtige sengepladser og mulighed for ekstraseng. Værelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra