Alanya, Tyrkiet

Babaoglu Apart

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

4 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
 
Strand
500 m 
Centrum
 
Babaoglu Apart
Babaoglu Apart_1
Babaoglu Apart_2
Babaoglu Apart_3
Babaoglu Apart_4
Babaoglu Apart_5

Komfortabel indkvartering midt i Alanya

Babaoglu Apart er det perfekte udgangspunkt på din ferie i Alanya!

Dette enkle, men komfortable lejlighedshotel ligger lidt afsides, men centralt i en sidegade til Alanyas hovedgade. Der er masser af butikker, barer og restauranter lige rundt om hjørnet, og endda et større supermarked cirka 200 meter væk. En kort gåtur herfra finder du den berømte Kleopatra strand og Alanyas centrum. På trods af den centrale beliggenhed er hotellet forholdsvis roligt.

Babaoglu Apart ligger lidt tilbagetrukket i en mere fredelig gade, men lidt støj udefra kan forventes.

Et hotel tæt på Kleopatra stranden

Fra Babaoglu Apart er der kun ti minutters gåtur til den imponerende Kleopatra strand, hvor mange forfriskende dukkerter venter! Langs Kleopatra stranden finder du den lange strandpromenade, som lokker til smukke gåture i solnedgangen.

Hotellet har et lille poolområde, med både sol og skygge i løbet af dagen. Poolen har også en lille afgrænset, lavvandet del til de mindre børn. I den lille poolbar, serveres drikkevarer, og i starten af juli også snacks og enklere måltider.

Mod betaling

Solsenge, parasoller, mad og drikkevarer på stranden

Udforsk restauranterne i Alanya

På Babaoglu Apart har du ikke mulighed for at købe måltidspakker, men hotellet har en poolbar, som serverer drikkevarer. I juli serveres også enklere måltider og snacks.

Takket være de mindre køkkener i lejlighederne har du mulighed for at selv tilberede enklere måltider.

Morgenmad, frokost og aftensmad har du ellers mulighed for at nyde på en af de mange caféer eller restauranter i Alanya. Gå ikke glip af byens mangfoldige smagsoplevelser på din ferie!

Mod betaling

Mad, snacks og drikkevarer i poolbaren

Aktiviteter i Alanya!

Når du bor på Babaoglu Apart, kommer du ikke til at kede dig. Alanya tilbyder masser af shopping, udflugter, restaurantbesøg, barhygge eller natklubber. Udforsk Alanyas imponerende fæstning, prøv den berømte svævebane eller tag en dukkert på den smukke Kleopatra strand.

Hotellet ligger cirka 200 meter fra et stort vandland hvis du har lyst til bad og eventyr!

Hvis du foretrækker at blive på hotellet en dag, kan du og dine rejsekammerater mødes til en omgang billard eller hvorfor ikke en god drink over et slag bordtennis. I receptionen har du gratis wifi.

Mod betaling

Bordtennis, billard, snacks og drikkevarer i poolbaren, wifi på dit værelse

Lyse lejligheder inde i byen

Lejlighederne på Babaoglu Apart består af to værelser og et lille køkken. De er holdt i blå-hvide nuancer, og er lyse med stor balkon. Lejlighederne er lidt ældre, og køkkenet er udstyret med et køleskab, elkedel, visse køkkenredskaber og kogeplader.

I lejligheden finder du også et tv, badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt en safety boks og individuel aircondition. Der er klinkegulve, og alle lejligheder har en balkon.

Mod betaling

Aircondition og safety boks

2-værelses lejlighed, 2-4 personer

2-værelses lejlighed, 2-4 personer

Denne 55 m² lejlighed kræver mindst to fuldt betalende gæster, og rummer op til fire personer. Der er to rigtige sengepladser og to ekstra senge i form af sovesofaer, der måler 200x100 cm hver. Det er muligt, mod et tillæg, at bestille lejligheden som et enkeltværelse.

Da hotellet ligger centralt inde i en livlig by, vil der forekomme støj både dag og nat, som kan opleves forstyrrende.

I nærheden ligger en moské, som ofte kan høres mere eller mindre i hele Alanya.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections