Nyhed

Belek, Tyrkiet

Ela Excellence Resort

Vegan Friendly by Nazar
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
Vegan Friendly by Nazar
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
5 km 
Ela Excellence Resort
Ela Excellence Resort_1
Ela Excellence Resort_2
Ela Excellence Resort_3
Ela Excellence Resort_4
Ela Excellence Resort_5

Elegant luksushotel i Belek

Når du ankommer til det eksklusive Ela Excellence Resort i Belek, kan det ske at personalet ønsker dig velkommen hjem. Sådan er det nemlig lidt at bo her; som at komme til en pragtfuld by omgivet af en dejlig skov, og det føles som at være hjemme.

Alt på Ela Excellence Resort ånder af luksus, designet i en harmonisk balance mellem naturen og uhøjtidelig luksus. Dette er et af de absolut fineste og lækreste af alle vores hoteller.

For dine børn har hotellet Everland Kids World – den nytænkende og meget store børneklub, som opfylder alle drømme for både små og store børn! På Ela Excellence Resort bor, spiser og forkæler du dig selv i højeste grad. Du har smukke og elegante værelsestyper i overflod at vælge imellem, en overdådig All Inclusive-buffet og à la carte-restauranter som kan måle sig med storbyernes fineste restauranter. Stranden er finkornet og ligger lige foran hotellet.

Vi på Nazar anbefaler Ela Excellence Resort til familier med børn i alle aldre, som vil have en oplevelse udover det sædvanlige, samt til par med en forkærlighed for natur og design i en luksuriøs indpakning. Velkommen hjem!

Det her hotel indgår i den eksklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut flotteste og mest luksuriøse hoteller.

Strandhotel med et elegant vandland

Du går gennem et smukt, roligt skovområde på vej hen til hotellets pools. Først møder du poolen for motionssvømmere, i sikker afstand fra plask og andre aktiviteter. Hvis du kigger til venstre, ligger der endnu en pool med praktiske trapper ned i vandet. Den største af alle pools har masser af liggestole og den store poolbar lige ved siden af. I enden af poolen, finder du en børnepool under et beskyttende soltag.

I vandlandet for de mindre børn er der tre børnepools, hvoraf en er for babyer. Den anden er omgivet af masser af liggestole, så du nemt kan holde øje med dine mindste, og den tredje er poolen som hører til minivandlandet. I poolen ved det store vandland finder du seks flotte vandrutsjebaner for fartglade voksne og større børn – hvis du tør, og er over 120 cm høj.

Selv indendørs på Ela Excellence Resort er der en pool for voksne og en for børn.

På stranden lige nedenfor hotellet kan du slappe af i din liggestol og lytte til bølgernes stille brusen, i skyggen af en stråparasol og med tæerne gravet ned i det gyldenbrune finkornede sand. På pieren som strækker sin lange arm ud i vandet, kan du når som helst nyde en drink i baren.

I strandpavillionerne kan du mere diskret og privat nyde havet og stranden. Der medfølger butlerservice, mad- og drikkeservice, privat brusebad, køleskab og aircondition. Her kan du virkelig løfte luksusfaktoren på din ferie til uanede højder.

 

Mod betaling

Visse vandsportaktiviteter, strandpavillioner

Luksuriøs All Inclusive-buffet og à la carte i verdensklasse

Madkulturen på Ela Excellence Resort er en gastronomisk rejse mellem nye kulturer og spændende steder.

På hovedrestauranten Hayat serveres kreativt tilberedte retter til morgenmad, frokost, aftensmad og sene snacks. Her kan du vælge at sidde udendørs mellem dejlige grønne oaser, med en perlende dam med flotte japanske Koi-fisk i glitrende farver som svømmer rundt lige ved siden af dig. På Hayat er der selvfølgelig en speciel børnebuffet. Og hvis børnene ikke vil forlade børneklubben, er der også en børnebuffet der, fyldt med sunde og mindre sunde godter til maven.

I den hyggelige restaurant, som minder om en stor hytte, ligger La Sofa Lounge Bistro, som serverer luksusmorgenmad med udsigt over det turkise middelhav. Om aftenen bliver bistroen til La Sofa Lounge & Grill. Her serverer man mad med saftige krydderier fra kulgrillen. La Sofa har en af de bedste Döner kebabs vi på Nazar nogensinde har smagt!

Galata Beach Club ligger ved stranden og giver dig en cocktail af græsk og balinesisk stemning. I dagtimerne bliver du underholdt af DJ´en, når du bestiller en kold øl. Om aftenen laves lokalen om til Galata Taverna, med rigtig god fisk og skaldyr på menuen.

Længst oppe med udsigt over det smukke hvide Lake House-område, ligger den helt enestående vegetariske og veganske à la carte-restaurant La Sante. I madlavningen bruger man bland andet lokal olivenolie. På etagen nedenunder La Sante ligger La Perla som lokker med sicilianske madoplevelser i oliventræernes skygge.

Måske har du lyst til at opleve Mexico? Besøg restaurant La Salsa istedet for, og mærk den ægte mexicanske stemning! Spis en veltilberedt fajita og nyd en frisk Margarita. Husk også at tage et billede her som minde.

Træd ind i den japanske madkoloni, som Ela Excelence Resort tilbyder på restaurant Akari Teppanyaki. Her er plads for store og små selskaber, og man har mulighed for at bestille showcooking fra menuen med servering ved eget bord.

Ela Anatolian 7/24 holder åbent 24 timer i døgnet, så der er altid noget lækkert at sætte tænderne i her på Ela Excellence Resort!

På hotellet er der ikke mindre end to patisserier. En i hovedbygningen og en ved det lille torv på shoppinggaden. Her findes der bagværk der vil noget - hvilket håndværk! Ved siden af patisseriet ligger der også en frugtbar som hedder Manav, hvor personalet laver smoothies til de forbipasserende.

Hotellet har hele syv barer! Nyd en tyrkisk kaffe i lobbybaren, en omgang billiard med en god kold øl i Oxford Loungen, eller en velsmagende cocktail på La Sofa Bar. Vil du have mere specielle oplevelser, kan du ta en detox-juice i vitaminbaren i hotellets spa, en drink i solen i baren på pieren eller slippe din indre tiger løs i en dans på natklubben Night Zone.

Poolbaren som er poolområdets navle, ligger klædt i dekorative blomster ved hovedpoolen, og er tilgængelig for dig, lige når du har lyst.

 

Mod betaling

Visse importerede og lokale drikkevarer, à la carte-restauranterne Akari Teppanyaki, Galata Taverna, La Sofa Lounge&Grill, morgenmad på La Sofa

Stor og helt fantastisk børneklub

Længst væk i hotellets shoppinggade ligger børneklubben Everland Kids World – et sted hvor moderne, virtuel teknik møder traditionel og tidløs leg – med naturen som en rød tråd. Her er det spændende, sjovt og lærerigt, og inde i det store fællesrum er det som at være udendørs – selvom du er inde. Den er udformet som en eventyrskov!

Vær med i konkurrencer, spil, workshops eller videnskabelige eksperimenter. Eller leg helt frit på den store legeplads udenfor med huler og en egen minigolfbane. I børneklubben er der også: tre forskellige biografsale med film på forskellige sprog, et Lego-rum, to rum med interaktiv digital leg – i et af rummene kan du vække din egen Legomand til liv på skærmen med topmoderne datateknologi - amfiteater og en børnerestaurant med buffet.

En lavvandet børnepool og en pool med fire vandrutsjebaner ligger lige udenfor klubhuset.

Babyklubben 0-3 år

Her leger de mindste gæster i fred og ro og i trygt selskab af sine forældre og hotellets eget børneklubspersonale. Babyrummet har et kravlehjørne, forskelligt legetøj, plads til amning og et rum til bleskift. Her er der til og med et hyggeligt rum de små kan sove middagslur i, og mulighed for børnepasningsservice, som man skal huske at booke en dag i forvejen.

Miniklubben 4-7 år

Børneklubbens dygtige internationelle personale blander kunst, konkurrencer og pedagogiske spil, så dit barn kan få en sjov og meningsfuld oplevelse under sit ophold her. Vær sammen med dine børn til olivenpluknings-festivalen i oktober eller se dem træne inden et show. Og hvad er en All Inclusive-feries børneklub uden et minidisco – hver aften!

Midiklubben 8-11 år

Nu er det tid til at lege og lære! Denne her gruppe får lov til at være med til alt fra drageflyvnings-festival, workshops eller hvorfor ikke campingdage med personalet, hvor de lærer mere om naturen.

Teenagerklubben 12-17 år

Teenagerklubben har masser af sjov og underholdning! Her finder du en rigtig spillehal med PlayStation 5, Xbox, bordtennis, basketballspil og air hockey. Teenagerklubben har også et fedt VR-rum, hvor de unge gruppevis kan danse og spille sammen i VR-miljø. Sammen bliver der arrangeret turneringer, fester og forskellige workshops med personalet.

 

Everland Kids World Vocational Academy

Øv dig i at blive voksen! Den her del af børneklubbens område består af opbyggede scener taget ud af hverdagen, professionelt og overdådigt, meget virkeligt og helt enestående! Her er der en brandstation, hvor du selv får lov til slukke fiktive brande med en rigtig vandslange. En tandlægeklinik, hvor du får får lov til at prøve at trække en tand ud af en dukke. En dyreklinik, en arkæologisk udgravningsplads og et gerningssted, hvor du kan spille både tyv og politikommissær eller til og med hemmelig agent. Sjovt og lærerigt for børn i fremtidens erhverv!

Everland Kids Worlds åbningstider kan ændres afhængig af antalet børn på børneklubbens område.

 

Mod betaling

Børnepasning

Træn, tag på shoppingtur eller find på noget sjovt på ferien

Vær med i kvalitetstræning med hjælp fra personlige gruppetrænere og træn udfra Les Mills-programmet. Eller hvorfor ikke prøve træningsformer som Aerial Yoga, Fit Box og Muay Thai?

Vil du helst være igang udendørs? Så har du mulighed for at spille et gigantisk Jenga-spil, en omgang shuffleboard eller en god gammeldags fodboldkamp.

Forskellige vandsportsaktiviteter som Aquabike eller vandpolo kan du også finde her, og for dig der elsker tennis eller padel, er du kommet til det helt rigtige sted! Her kan du tage en kamp på en af hotellets tennisbaner.

På ferien skal du have det sjovt, ikke sandt? Målet hos Ela Excellence Resort er, at vække din nysgerrighed, din kreativitet og at give dig helt specielle oplevelser! Det kan du regne med på blandt andet hotellets farvestrålende aftenshows. Når hotellet inviterer til livemusik, får du mulighed for at høre de seneste hits, retro-hits eller musikstile du aldrig har hørt før.

Vil du købe noget fint til dig selv eller måske tage noget med hjem? Tag en tur til torvet og shoppinggaden med fotobutiker, caféer og tøjbutikker. Der er desuden flere butiker i hotellets hovedbygning.

Belek, som er hotellets nærmeste centrum, er også et mindre område med et udvalg af butikker ca. 4 km fra hotellet. Området rundt omkring Belek er også kendt for sine golfbaner.

Luksuriøse værelser og suiter

Værelserne på Ela Excellence Resort holder samme linie som følelsen der gennemsyrer hele hotellet, et naturligt og tidløst design. Farve- og formkombinationerne er gennemtænkte ned til mindste detalje, og du behøver kun at bruge én nat i et af værelserne, for at blive fyldt af total harmoni.

Alle værelserne har laminat- eller parketgulv, tv, wifi, central aircondition, safety box, minibar og balkon eller terrasse. I badeværelserne er der en brusekabine og hårtørrer.

Hovedbygningen

Dobbeltværelser med skovudsigt, 2-4 personer

Dobbeltværelser med skovudsigt, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 45 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstraseng i form af en sovesofa, som måler 190x120 cm. Værelset har skovudsigt, og det er muligt at booke værelset med havudsigt mod et tillæg. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster, her kan bo højst to voksne samt to børn, og det er muligt at få børnepris til et barn. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite Duplex skovudsigt, 3-5 personer

Familiesuite Duplex skovudsigt, 3-5 personer

Denne værelsestype er på 60 m² fordelt på to etager. Her er fire rigtige sengepladser og den femte person sover i en sovesofa som måler 190x120 cm. Værelset har skovudsigt, og det er muligt at booke værelset med havudsigt mod et tillæg. Her kan bo højst fire voksne eller fire voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris til et barn.

Excellency suite Duplex skovudsigt, 2-4 personer

Excellency suite Duplex skovudsigt, 2-4 personer

Denne storslåede suite på 190 m² fordelt på to etager ligger i hovedbygningen, med en stue i stueetagen og et soveværelse med jacuzzi på terrassen på 1.sal. Derudover har suiten også en balkon. Værelset har to rigtige sengepladser og en sovesofa som måler 190x160 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. Her er plads for højst to voksne og to børn, og det er muligt at få børnepris til to børn.

Lake Houses

Gæster i disse værelser og suiter tilbydes morgenmad på à la carte-restauranten La Salsa som en del af All Inclusive-konceptet.

Lake House dobbeltværelse pooludsigt, 2-3 personer

Lake House dobbeltværelse pooludsigt, 2-3 personer

Dette eksklusive værelse på 38 m² ligger en etage op, og har et soveværelse med udsigt mod poolen på Lake House-området. Værelset har to rigtige sengepladser og en sovesofa ved behov, som måler 190x120 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. Her er plads for højst to voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris til et barn. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et tillæg.

Lake House dobbeltværelse swim up, 2-3 personer

Lake House dobbeltværelse swim up, 2-3 personer

Dette fantastiske værelse på 38 m² ligger i stueetagen, har et soveværelse med pooludsigt over Lake House-området og en privat terrasse med direkte adgang til poolen. Værelset har to rigtige sengepladser og en sovesofa ved behov, som måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende gæster. Her er plads til højst to voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris til et barn.

Lake House familiesuite swim up, 3-5 personer

Lake House familiesuite swim up, 3-5 personer

Dette luksusværelse på 76 m² ligger i stueetagen, har to soveværelser med fælles hovedindgang og en privat terrasse med direkte adgang til poolen. Værelset har fire rigtige sengepladser og en sovesofa, som måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende gæster, og her er plads for højst fire voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris til to børn.

Luksushotel med privat spa!

ElaZen spa er Ela Excellence Resorts eget spa. Mange hoteller lejer ofte en spa-tjeneste udefra, men Ela gør det bedst selv - som med alt andet på hotellet. Spaet er en afslappende oase designet til din nydelse. Med hundredevis af forskellige behandlinger, samt et stort og smukt tyrkisk bad, er der masser at udforske for dig der sætter pris på wellness.

I spa-konceptet indgår en relaxlounge, sauna, jacuzzi, en indendørspool for voksne og en for børn, et lyst og stort træningscenter med udsigt mod en herlig grøn have, og en sal til gruppetræning. Hotellet har til og med massage på menuen, specielt designet for børn. Til alle massageprogrammer og behandlinger bruges naturlige hudprodukter.

Udover de traditionelle behandlinger som man plejer at finde på spa-centre, er der desuden helt enestående behandlinger som ansigtsbehandling mod alderstegn med bladguld eller kaviar og body sculpting. Eller hvad siger du til en Bali massage eller 4 hånds massage? Det vil sige massage af to personer istedet for en. Og midt inde i denne afslappende oase af harmoni, finder du desuden vitaminbaren, hvor du kan fylde på med ny energi.

 

Mod betaling

Massage, skønhedsbehandlinger, frisør, personlig træner, VIP-afdelingen i spaet

Åbningstider for restauranter og aktiviteter kan variere afhængig af vejrforhold.

Everland Kids Worlds åbningstider kan ændres afhængig af antalet af børn på børneklubbens område.

Af sikkerhedshensyn gælder en grænse på mindst 120 cm i højde, til alle vandrutsjebaner i det store vandland.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections