Belek, Turkiet

Kingdom & Rixos

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
 
Strand
 
Centrum
 

Kombiner dit ophold på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Oplev det bedste af to luksuriøse verdener!

Hvis du bestiller et ophold, hvor du kombinerer Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek er du garanteret en gennemført og luksuriøs ferie, hvor børnene og deres oplevelser kommer i første række.

Land of Legends Kingdom er eventyrligt og virkelig imponerende, men kan godt være en smule overvældende. Du kan derfor kombinere dit ophold på Land of Legends Kingdom med et ophold på et andet hotel.

Du bor de første tre nætter på Land of Legends Kingdom, og de sidste fire nætter på Rixos Premium Belek.

Begge hoteller er en del af vores Premium Collection, som er vores mest eksklusive og elegante hoteller.

 

Transfer mellem hotellerne

Transport mellem Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek tager ca. 10 minutter og er inkluderet i prisen.

Kombiner dit ophold på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset på 38 m² er der to almindelige sengepladser samt to sovesofaer (190x100 cm). Værelset kræver min. to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn.

Dobbeltværelse Connection, 4-7 personer

Dobbeltværelse Connection på 79 m² er egentlig to dobbeltværelser med to almindelige sengepladser i samt to sovesofaer (190x100 cm)i hvert værelse. Dobbeltværelse Connection har to TV og to toiletter. Værelset kræver min. fire fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og tre børn, og det er muligt at få børnepris på et barn. 

Værelserne på Rixos Premium Belek

Værelserne på Rixos Premium Belek er elegante og stilfuldt indrettet i lyse, behagelige nuancer og smukke detaljer. Den selvforkælelse du nyder på hotellet, skinner også igennem på værelsesindretningen. Og så er der som et ekstra lækker touch pudemenu, så du kan vælge mellem forskellige puder afhængig af hvad der behager dig.

Dobbeltværelse med udsigt til haven

I dobbeltværelset på 37 m² er der to almindelige sengepladser og to ekstrasenge, som hver måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. tre voksne og et barn, og det er muligt at få børnepris på et barn. 

De specificerede værelsestyper kan ikke ændres til andre værelsestyper.

Transfer mellem lufthavnen og de to hoteller t/r er ikke inkluderet i rejsens pris.

Transfer mellem Land of Legends Kingdom og Rixos Premium Belek er inkluderet i prisen. Nøjagtige detaljer og tidspunkter omkring transfer mellem hotellerne kommer tættere på afrejse. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections