Nyhed

Alanya, Tyrkiet

Krizantem Hotel

Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 33 respons
Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 33 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
30 m 
Centrum
3 km 

Alt du behøver til en vellykket ferie

På afslappende Krizantem hotel er du tæt på alt. Det centralt beliggende hotel ligger nemlig lige ved øst stranden i Alanya. Med et generøst all- inclusive program, sine tre pools, spa med traditionelt tyrkisk bad og barerne, har hotellet alt du behøver for en dejlig ferie. Der er tilmed en børneklub for de yngste gæster. Det her hotel er til dig som synes om en promenade på stranden og om at slentre rundt i små butikker, have det hyggeligt ved pool kanten eller bare tage det roligt på ferien. Hotellet har en større renovation planlagt allerede i 2023.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer

Denne værelsestype er cirka 26 m² og har tre almindelige senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne eller to voksne og to børn, med mulighed for en børnepris. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et gebyr.

Dobbeltværelse havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse havudsigt, 2-3 personer

Denne værelsestype er cirka 26 m² og har tre almindelige senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne med mulighed for en børnepris. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et gebyr.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Suiten er på cirka 55 m² og har fire almindelige senge. Det mindste antal fuldt betalende personer er tre, og du kan bo op til max fire voksne med mulighed for to børnepriser. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm.

Mod betaling

Safety boks, room service

Værdsat og stemningsfuld Spa

Hvis sol og badning ikke er nok til at komme i rigtig feriestemning, eller hvis du bare vil unde dig selv lidt ekstra, så kan du besøge Krizantem Hotels spa. Efter et besøg her kommer du garanteret til at koble af og glemme alt om hverdagsstress. I hotellets spa finder du det tyrkiske bad hamam som er meget værdsat af hotellets gæster. Ønsker du at slappe af med en variation af forskellige former for massage eller andre typer af behandling, kan du mod betaling forkæle dig selv her. Hotellet har også en frisør og eget træningscenter.

Mod betaling

Behandlinger i spa og frisør

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections