Alanya, Tyrkiet

Krizantem Hotel

Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 33 respons
Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 33 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
30 m 
Centrum
3 km 
Krizantem Hotel
Krizantem Hotel_1
Krizantem Hotel_2
Krizantem Hotel_3
Krizantem Hotel_4
Krizantem Hotel_5

Alt du behøver til en vellykket ferie

På afslappende Krizantem hotel er du tæt på alt. Det centralt beliggende hotel ligger nemlig lige ved øst stranden i Alanya. Med et generøst all- inclusive program, sine tre pools, spa med traditionelt tyrkisk bad og barerne, har hotellet alt du behøver for en dejlig ferie. Der er tilmed en børneklub for de yngste gæster. Det her hotel er til dig som synes om en promenade på stranden og om at slentre rundt i små butikker, have det hyggeligt ved pool kanten eller bare tage det roligt på ferien. Hotellet har en større renovation planlagt allerede i 2023.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Afslapning lige ved stranden

På Krizantem hotel finder du tre skønne pools at vælge imellem. Ved hovedpoolen, eller aktivitetspoolen som den også kaldes, samles gæster ved parasollerne for at nyde solen og en svømmetur. Solstole og parasollerne er gratis at låne for vores gæster. Den anden af hotellets udendørspools passer godt til de lidt yngre gæster. Der kan man nemlig rutsje ned af en vandrutsjebane direkte ned i poolen. Har du brug for at slukke tørsten eller fylde maven med noget mellem måltiderne findes der godt med barer ved og omkring poolen. Udover udendørspoolerne finder du en afslappende indendørspool som passer perfekt til dem som ønsker en pause fra solen, eller blot en rolig stund.

Krizantem hotel har adgang til en lang sandstrandspromenade. Strand- og pool håndklæder kan fås på hotellet mod et depositum.

Mod betaling

Pool håndklæder mod depositum

Lækker all-inclusive buffet og flere barer

I Krizantem hotels generøse all- inclusive program er stort set alt betalt på forhånd du kan nyde af både morgenmad, frokost og middag i hotellets hovedrestaurant i form af en generøs buffet. Alle lokale drikkevarer indgår. Hotellet har flere barer så du ikke behøver lede længe efter et sted at slukke tørsten hele dagen, eller hvis du vil have en fin drink om aftenen.

Mod betaling

Importerede drikkevarer og friskpresset juice

Sjov børneklub og spændende vandrutsjebane

Den internationale børneklub på Krizantem hotel står klar til at underholde hotellets yngste gæster. Her får børnene en chance for at møde jævnaldrende og få nye venner mens familien slapper af på solsengen. I børneklubben er børn mellem fire og tolv år velkomne. Der findes også en lille legeplads på hotelområdet. Selvfølgelig er også vandrutsjebanen ved en af poolerne et populært og værdsat tilholdssted for børnene under de solrige feriedage.

Godt med stilhed eller aktiv underholdning

Da Krizantem Hotel er centralt beliggende findes en del nærtliggende små butikker som kan udforskes. Føler du i stedet for roligere aktiviteter kan du tage en promenade langs stranden. Vil du hellere holde dig aktiv på ferien så har hotellet deres eget træningscenter. Selvfølgelig kan du få tiden til at gå i den skønne spa som har tyrkisk bad, eller forkæle dig selv med en af flere behandlinger. Hotellet har også sit eget animationsteam som står for god underholdning.

Hotellet ligger tæt på centrum. Her finder du flere barer, butikker og restauranter. Lidt længere væk finder du Alanya Centrum med et rigt natteliv og gode shoppe muligheder.

Mod betaling

Behandlinger i spaen og frisør

Enkle og praktiske værelser

De funktionelle hotelværelser på Krizantem Hotel har alt du behøver for en behagelig ferie. Alle værelser har aircondition, wifi, tv og minibar. Safety boks er at finde på alle værelser mod et gebyr og man kan bestille room service mod betaling. På badeværelser er der en hårtørrer.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer

Denne værelsestype er på cirka 26 m², og har to eller tre almindelige sengepladser, afhængig af antallet gæster. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne eller to voksne og to børn, med mulighed for en børnepris. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et gebyr.

Dobbeltværelse havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse havudsigt, 2-3 personer

Denne værelsestype er på cirka 26 m², og har to eller tre almindelige sengepladser, afhængig af antallet gæster. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne med mulighed for en børnepris. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et gebyr.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Suiten er på cirka 55 m² og har fire almindelige senge. Det mindste antal fuldt betalende personer er tre, og du kan bo op til max fire voksne med mulighed for to børnepriser. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm.

Mod betaling

Safety boks, room service

Værdsat og stemningsfuld Spa

Hvis sol og badning ikke er nok til at komme i rigtig feriestemning, eller hvis du bare vil unde dig selv lidt ekstra, så kan du besøge Krizantem Hotels spa. Efter et besøg her kommer du garanteret til at koble af og glemme alt om hverdagsstress. I hotellets spa finder du det tyrkiske bad hamam som er meget værdsat af hotellets gæster. Ønsker du at slappe af med en variation af forskellige former for massage eller andre typer af behandling, kan du mod betaling forkæle dig selv her. Hotellet har også en frisør og eget træningscenter.

Mod betaling

Behandlinger i spa og frisør

Vandrutsjebanen har begrænset åbningstider.

Hotellet ligger ved den østlige strand, mod den trafikerede hovedvej, hvilket betyder at værelserne som vender ud mod havet, kan påvirkes af støj fra trafikken.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections