Alanya, Tyrkiet

Melissa Hotel

Gæsternes vurdering
3 af 5
Baseret på 392 respons
Gæsternes vurdering
3 af 5
Baseret på 392 respons

5 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
2,8 km 
Melissa Hotel
Melissa Hotel_1
Melissa Hotel_2
Melissa Hotel_3
Melissa Hotel_4
Melissa Hotel_5

Lige ved Kleopatrastranden

Det prisvenlige Melissa Hotel ligger lige ved Kleopatrastranden, og du er i gåafstand til det livlige og pulserende centrum af Alanya. Udover at slikke sol på stranden og tage en forfriskende i havet, så kan du også slappe af ved hotellets lille pool. På Melissa Hotel kan du nyde glæderne ved All Inclusive, da alle måltiderne er inkluderet. 

Hyggeligt poolområde og tæt på Kleopatrastranden

Med den berømte Kleopatrastrand blot 50 meter fra hotellet er Melissa Hotel det perfekte udgangspunkt for en herlig badeferie. 

På stranden kan du leje solsenge og parasoller og nyde den smukke udsigt til over havet, og til den imponerende borg i Alanya, som knejser stolt på det nærliggende bjerg. Der er også et lille hyggeligt poolområde, hvor du kan nyde solen og tage svalende dukkerter, når det er tiltrængt. Der er en lille børnepool.

Mod betaling

På stranden: solsenge, madrasser, parasoller, vandsportsaktiviteter, drikkevarer fra strandbaren. 

Nyd din mad med havudsigt

På Melissa slipper du for at skulle have pengepungen frem i ferien og for besværet med at skulle finde et nyt sted at spise hver aften. Her har du nemlig All Inclusive og kan derfor nyde dagens tre hovedmåltider, der servereres som buffet i hovedrestauranten.

Det er muligt at sidde udendørs i restauranten og nyde udsigten over Kleopatra-stranden.

Alle lokale drikkevarer indgår i All Inclusive-programmet, som du frit kan forsyne dig af hele dagen. 

Byliv eller afslapning på stranden

Da du bor så centralt i Alanya som du gør på Melissa Hotel, er der mange aktiviteter nærmest ligeså snart du træder udenfor hotellet.

Alanya er intet mindre end et ferie-mekka med er et stort udbud af cafeer, restauranter og barer, ligesom der er gode shopping muligheder, og udover den populære sandstrand lige over for dit hotel, så er også Øststranden et besøg værd.

Du kan også spille bordtennis, billard eller dyste i en beachvolleykamp under solen på stranden. På stranden er der også mulighed for at prøve vandsport. Trænger du til afslapning, tilbyder hotellets spa både massage, sauna og tyrkisk bad. 

Wifi findes i lobbyen uden ekstra omkostninger, poolen, stranden samt på værelset mod betaling.

Mod betaling

Vandsportsaktiviteter, massage, sauna, tyrkisk bad, wifi på værelset.

 

Enkelt indrettede værelser i lyse farver

Værelserne på Melissa Hotel er fordelt på to husblokke og er enkelt indrettet i lyse farver. Der er minikøleskab og safety boks (mod betaling), tv, brusekabine, hårtørrer, balkon, klinkegulv og individuel aircondition.

 

Mod betaling

Safety boks

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er 17 m² og har to rigtige sengepladser. Værelset kræver minimum to fuldt betalende gæster og højst tre voksne kan bo her. Du har mulighed for at booke dette værelse som enkeltværelse mod tillæg.  

Familieværelse, 4-5 personer

Familieværelse, 4-5 personer

Familieværelset er 24 m² og har fire rigtige sengepladser og balkon. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og her kan bo op til fem voksne.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Alanya

Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Da Melissa Hotel ligger så centralt, og lige op til en befærdet vej, må noget støj forventes.

Selve layoutet, formen og indretningen på værelserne varierer en del, og nogle værelser kan føles en en anelse trange, hvis I bor det maximale antal personer på værelset.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections