Nyhed!

Fig Tree Bay, Cypern

Narcissos Waterpark Resort


4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Gæste­vurdering
4.1 af 5
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
500 m 
Centrum
2 km 

Børnevenligt hotel med vandland på Cypern

Narcissos Waterpark Resort er mildest talt et familievenligt All Inclusive-hotel i Fig Tree Bay. Mange rejser hertil for sjove vandrutsjebaner, og dem har hotellet masser af! Hotellets andet omdrejningspunkt er det livlige og behagelige poolområdet, og i kort afstand ligger også Protaras Beach. En rejse til ferieområdet Fig Tree Bay er ikke komplet uden en svømmetur i det krystalklare blå.

Nem All Inclusive på ferien

Dette vandlandshotel har et All Inclusive-program som udgøres af bufféter til morgen-, middags-, og aftensmad. Desuden indgår de fleste snacks og lokale drikkevarer. En perfekt pakkeløsning som gør alle i familien glade.

Vores gæsters favoritter:

 • Det spændende vandland, selvfølgelig!
 • Det hyggelige poolområde med poolbar i haven
 • All Inclusive indgår i prisen!

Vi anbefaler dette hotel til familier med børn i alle aldre, som elsker vandlande og madoplevelser, som passer hele familien. Til jer som vil bo pænt og enkelt i grønne omgivelser - vil få en god ferie her!

Dette hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisværdige All Inclusive-hoteller.

All Inclusive på Narcissos Waterpark Resort

Når du rejser til dette hotel, har du All Inclusive, hvor morgen-, middag- og aftensmad serveres som bufféter. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen. I hotellets buffétrestaurant kan du vælge at sidde indendørs eller udendørs.

Barer og snackbarer på Narcissos Waterpark Resort

Dette hotel har en poolbar ved den aktive hovedpool, der serverer et udvalg af varme og kolde drikke i frodige haver. Der er også en række mere simple retter som gyros, pasta, hamburgere og lignende, så du ikke skal forlade poolområdet, hvis du bliver sulten. I vandlandet er der en lille bar, der serverer drinks.

Børnenes All Inclusive

På Narcissos Waterpark Resort er der mad, snacks og drikkevarer egnet til børn. I buffétrestauranten er der for eksempel et hjørne med mad kun til børn. Uanset om børnene vil spise sundt eller nyde deres feriefavoritter, kan de gøre det her! Hotellet har eksempelvis grøntsager og frugt til måltiderne og selvfølgelig serveres der is i forskellige varianter, alt inklusivt, til alle børn, det meste af dagen.

Specialtilpasset All Inclusive

Narcissos Waterpark Resort imødekommer visse særlige diætbehov. Hvis du har gluten- eller laktoseintolerance eller er veganer eller vegetar, kan du informere receptionen ved ankomst. Hotellet vil så forsøge at tilpasse din madoplevelse til dine ønsker.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet på Narcissos Waterpark Resort:

All Inclusive-buffét. Morgen-, middag- og aftensmad

Lokale alkoholiske/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-23.00

Is under størstedelen af dagen

Snacks under dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Visse importerede drikkevarer, sluch-ice og vand på flaske indgår ikke i dit All Inclusive-program

Rygning kan forekomme på fællesområder udendørs

Dresscoden i restauranten er såkaldt smart casual. Badetøj og badesandaler er ikke tillad.

Friske designede hotelværelser

Værelserne på Narcissos Waterpark Resort er enkelt og moderne indrettede i lyse og jordnære farver med dristige trædesigndetaljer. Alle værelser har klinkegulve.

Dette findes på alle værelser:

 • Balkon eller terrasse
 • Individuel luftkonditionering
 • Minikøleskab
 • Wifi
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Tv, telefon, safety box
 • Bruseniche, hårtørrer

Godt at vide:

På værelserne er der relativt stille. Lyde fra korridoren, de tilstødende værelser og uden for altandøren kan opfattes som forstyrrende.

I te- og kaffefaciliteterne på værelser indgår der ikke mælk

Adapters til stikkontakter på værelserne kan lånes i receptionen mod depositum

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset på 25 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng i form af en sovesofa, som måler 70x180 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuite, 3-4 personer

I familiesuiten på 36 m² findes to rigtige sengepladser og to ekstrasenge i form af en sovesofaer, som måler henholdsvis 70x180 cm. og 90x200 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at børnepris til ét barn.

Cypriotisk hotel med vandland

Narcissos Waterpark Resort har et meget flot og aktivt poolområde med en hovedpool og en lavvandet del af poolen for børn. Her er masser af liggestole og parasoller, og der er også en del poolpavilloner du kan ligge og solbade ved. Det er stadig vandlandet, der er hotellets naturlige omdrejningspunkt. Der er to pools her, omgivet af grønne bakker. Den ene hører til de fem store rutsjebaner og den anden til de to baner for lidt mindre børn. Du og dine små kan tilbringe mange timer her!

Ligger Narcissos Waterpark Resort tæt på stranden?

Ja, der er cirka 500 meter til de glitrende bugter som hører til Protaras Beach. Den mest kendte af disse er fantastiske Fig Tree Bay. Benyt lejligheden til at tage en forfriskende dukkert i det turkise hav på din ferie!

Dette findes på stranden ved Narcissos Waterpark Resort:

 • Solsenge og parasoller mod betaling
 • Strandbar med drikkevarer og enklere retter mod betaling
 • Visse vandsportsaktiviteter mod betaling

Godt at vide:

Af sikkerhedsmæssige årsager er der restriktioner i forhold til længden af nogle vandrutsjebaner. Du skal være højere end 120 cm. for at prøve de fem store vandrutsjebaner.

Håndklædeservice

Du kan låne håndklæder til poolen i hotellets reception mod depositum. Du kan afhente et nyt håndklæde én gang om dagen, uden ekstra omkostninger, i bytte for dit gamle håndklæde.

Underholdning for børn

I højsæsonen er børn i alderen 4-12 velkomne i hotellets egen børneklub, som har åbent omkring fem dage om ugen! De internationale aktivitetsguider holder børnene beskæftiget med underholdende aktiviteter som ansigtsmaling, spil og forskellige sjove lege. Cirka fem aftener om ugen afholdes et sjovt minidisco på hotellet. Så kan ungerne vise deres fede dansetrin frem for hinanden og for alle de stolte forældre!

Dette findes også på børnenes Narcissos Waterpark Resort:

 • Børneklubhus med pladt til leg indendørs
 • 1 børnebassin
 • Vandland
 • Hjørne til børn i buffétrestauranten

Hvilke aktiviteter er der på Narcissos Waterpark Resort?

Dette hotel er et godt udgangspunkt, hvis du vil opdage Fig Tree Bay og resten af Cypern i både dag- og aftentimerne. Lej en bil eller cykel og udforsk de små landsbyer og byer på øen. Husk, at Cypern har venstrekørsel. Hotellet ligger cirka to kilometer fra centrum af turistområdet Protaras. Der finder du butikker, utallige restauranter, barer og smukke badebugter. Busserne til Protaras standser lige foran hotellet.

Wifi

Der findes gratis Wifi på værelserne og på hele hotelområdet.

Et udvalg af aktiviteter på Narcissos Waterpark Resort:

 • Dart
 • Tennis
 • Billard, basketball
 • Enkelte vandaktiviteter i poolen
 • Lille træningslokale

Et udvalg af underholdning på Narcissos Waterpark Resort:

 • Aftenunderholdning og generel underholdning på den lille udendørsscene

Mod betaling

Tennisudstyr mod depositum, billard og basket

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

På Cypern er der venstretrafik. Vær forsigtigt hvis du tænker at køre bil på ferien.

På Cypern behøver du en adapter, eller et såkaldt britisk trebenet stik, af typen G, som passer standard strømudtag. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i nogle af hotellernes egne butikker.

Rygning kan forekomme på fællesområder udendørs.

Værelserne

På værelserne er der relativt stille. Lyde fra korridoren, de tilstødende værelser og uden for altandøren kan opfattes som forstyrrende.

Pool og strand

Udendørspoolerne er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Af sikkerhedsmæssige årsager er der restriktioner i forhold til længden af nogle vandrutsjebaner. Du skal være højere end 120 cm. for at prøve de fem store vandrutsjebaner.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections