Alanya, Tyrkiet

Sealine Hotel

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 494 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 494 respons

4 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
400 m 
Centrum
1 km Alanya Bazar 

God pris og All Inclusive i centrum af Alanya

Sealine er et populært og prisvenligt All Inclusive-hotel i Alanya med mange stamgæster, som både er familier, par og unge. Fælles for alle stamgæsterne er at de nyder den afslappede og familære stemning på hotellet, og at kunne bo så forholdsvist centralt, som man gør på Sealine.

Hotellets hjerte er poolområdet, hvor der er en afslappet og hyggelig feriestemning. Der er ikke langt til stranden, og en ferie i den populære og livlige ferieby er næsten ikke fuldendt uden en tur i bølgen blå her.

Når du holder ferie på Sealine har du All Inclusive, som betyder at du ikke behøver tænke over hvor næste måltid skal spises og på pengepungen. Langt det meste er nemlig inkluderet i prisen.

Du bor i rummelige familiesuiter, som er enkelt indrettet, men hvor der er hvad du har brug for til en god ferie.

Sealine er en del af Nazars Value Collection, som er vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Pool med vandrutsjebane

Sealines hyggelige poolområde er hotellets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her er der to mindre pools, hvor den ene også har en vandrutsjebane, og så er her også en lille separat børnepool.

Her ved poolområdet vil du formentlig tilbringe en del timer med blot at slappe af og nyde solen, og måske lidt forfriskninger ved poolbaren.

En ferie i Alanya er vel næsten ikke fuldtendt, før du har taget en svalende dukkert i det turkisblå Middelhav. Der er omkring 400 meter til nærmeste strand, og hotellet arrangerer også shuttlebus til den populære Kleopatrastrand et par gange om dagen. På stranden kan du leje solsenge og parasoller, og her er rig mulighed for at finde et sted at spise eller finde noget koldt at drikke.

Bemærk venligst, at hotellet ikke tilbyder badehåndklæder til poolen eller stranden. Det kan derfor være en god idé, at medbringe håndklæder hjemmefra.

Mod betaling:

Solseng, parasoller, shuttelbus til stranden samt mad og drikkevarer på stranden

 

 

Enkelt med All Inclusive

Når du rejser på ferie med All Inclusive slipper du for økonomiske overraskelser, da langt det meste er betalt på forhånd – sådan er det også på Sealine, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet.

Alle lokale drikkevarer er inkluderet, og trænger du til lidt natmad serveres der tilmed midnatssuppe.

Hotellets restaurant er indrettet i dæmpede, mørke farver og der er både siddepladser indendørs og udendørs.

Både Lobbybaren, der ligger i forlængelse af hovedrestauranten og poolbaren serverer et bredt udvalg af lokale drikkevarer, som alle er inkluderet i dit All Inclusive-program.

Mod betaling: Importerede drikkevarer, friskpresset frugtjuice og tyrkisk kaffe.

 

 

Gåafstand til ferieeventyr i Alanya

Hvis du ikke blot vil dase ved og i poolen, så har hotellet både billard og air hockey. En aften om ugen arrangeres der show ved poolområdet. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Selvom Sealine har glimrende faciliteter er det først og fremmest tænkt som en base for dig, der gerne vil opleve Alanya både i dagstimerne og i aftentimerne.

Alanya er ikke uden årsag et af Tyrkiets absolut mest populære rejsemål, og herfra er du i gåafstand til et overvældende udbud af fristende butikker, fascinerende kulturoplevelser, charmerende restauranter, livlige barer og diskoteker og selvfølgelig skønne strande. I området omkring hotellet bor der også en del lokale.

Mod betaling:

Air hockey, billard.

Store, komfortable toværelsessuiter

Værelserne på Sealine er rummelige, og består af et soveværelse samt en stue, hvor der er siddepladser og også mindst en lænestol, der også fungerer som seng, når den bliver slået ud.

Værelserne er rimelig enkelt indrettet i lyse farver uden megen ekstravaganza, og der er laminatgulv.

Minibaren er fyldt med sodavand ved ankomst, og hvis du ønsker at få det fyldt igen, er dette mod betaling. Der er tv, individuel aircondition, gratis wifi, safety boks (mod betaling), hårtørrer og telefon. På badeværelset er der brusekabine. Alle værelserne har balkon.

Mod betaling:

Opfyldning af minibar, safetyboks.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuiterne er ca. 30-35 m², og her er to almindelige sengepladser, samt enten en eller to lænestole, som kan slås ud som senge. Når disse er slået ud, måler de 180x70 cm, hvilket er lidt mindre end en almindelig seng. Hvis der kun er en lænestol, og I er mere end tre personer, kommer der en ekstraseng ind. Denne måler 180x80 cm, hvilket også er en anelse mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst to fuldtbetalende, og her kan bo max. fire personer.

Tag med på uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Alanya

Hotellet er beliggende i Alanya på Tyrkiets sydkyst, der er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange seværdigheder, et veludviklet handelsliv med et overvældende udvalg af spændende butikker, der sælger lokale såvel som internationale varer, foruden et livligt natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og caféer.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Sealine har de blandt andet:

• Solpaneler til at opvarme alt varmt vand på hotellet og 40% af den energi som bruges på hotellet i dagstimerne, kommer fra solpanelerne.

• Al overskydende mad afleveres til ”Hundenes Beskyttelse”.

• Kemikalier, elpærer, glas, papirer, batterier m.m. samles ind og afleveres til kommunen til genbrugsanvendelse.

• Al fedt fra opvask sorteres fra, så det ej forurener naturen.

• Engangskrus er lavet af pap, ej plastik.

Sealine har tidligere heddet Bon Apart Sealine, men lokalt er det kendt som Sealine, så brug dette navn, hvis du skal spørge om vej eller køre i taxa til hotellet.

Der bliver gjort rent og skiftet håndklæder på værelset tre gange om ugen.

Grundet den centrale beliggenhed må en del støj forventes.

Bemærk venligst, at hotellet ikke tilbyder badehåndklæder til poolen eller stranden. Det kan derfor være en god idé, at medbringe håndklæder hjemmefra.

Værelsernes udformning og indretning kan variere.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections