Faliraki, Rhodos

Sun Palace

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 532 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 532 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
400 m 
Centrum
1 km 
Sun Palace
Sun Palace_1
Sun Palace_2
Sun Palace_3
Sun Palace_4
Sun Palace_5

Stort vandland og All Inclusive

På det familievenlige All Inclusive-hotel Sun Palace har du adgang til et fantastisk og fartfyldt vandland med hele 12 sjove vandrutsjebaner og masser af andre herlige vandaktiviteter for hele familien. Der er også to dejlige poolområder, legeplads og international børneklub.

Tæt på hotellet ligger den populære strand Faliraki Beach, og ca en kilometer derfra finder du den populære ferieby Falirakis livlige centrum.

Hotellet er perfekt til en rigtig familieferie, da der er værelser med plads til op til seks personer. Rundt omkring på hotelområdet er der smukke, grønne områder og farverige blomster.

Sejt vandland for både store og små

Sun Palace er Rhodos´ største vandlandshotel og som gæst her med Nazar har du adgang til det herlige vandland med mange forskellige vandaktiviteter! Her er der 12 vandrutsjebaner man kan suse ned af, en lazy river som du kan flyde rundt i og en sjov wave pool. Der er også en stor børnepool med masser af vandpjask og vandrutsjebaner for de lidt mindre børn. Du kan låne badehåndklæder i vandlandet uden ekstra omkostninger.

Selvom meget tid formentlig vil blive brugt i vandlandet, er der også inde på selve hotelområdet en pool med en separat børnepool, solsenge og parasoller. Kort fra hotellet (ca 400 meter) ligger den populære strand Faliraki Beach, en dejlig sandstrand med nogle få sten.

Vandlandet er åben hele sæsonen, med forbehold for dårlige vejrforhold.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er der begrænsninger på højde og alder for visse af vandrutsjebanerne. Læs mere under ”Vigtigt at vide inden du booker din rejse”.

All Inclusive – højden af bekvemmelighed!

Det er så herligt at rejse på ferie med All Inclusive, så skal du ikke tænke over pengepungen, og både voksne og børn vil nyde det store udbud af både mad, snacks og drikkevarer.

På Sun Palace serveres de tre hovedmåltider som buffet i i hovedrestauranten. Alle lokale drikkevarer samt kaffe, te og varm chokolade, samt visse cocktails indgår i prisen og alle drikkevarer serveres i glas.

Imellem hovedmåltiderne er der forskellige typer af snacks samt is.

Udover hovedrestauranten er der to tema-restauranter på Sun Palace – en der serverer burgere samt en restaurant, der serverer Middelhavsinspireret mad.

Du kan spise én middag én gang per ophold på hver af disse uden ekstra omkostninger, såfremt der er plads.

All Inclusive indgår også i vandlandet, så du kan bade og lege hele dagen lang, uden at skulle forlade vandlandet.

Sport og aftenunderholdning

Ind imellem besøgene i vandlandet, kan du prøve nogle af de super sjove aktiviteter Sun Palace tilbyder. Her er der billard og forskellige pool lege. Flere dage og aftener om ugen arrangeres der aftenunderholdning, med blandt andet græsk aften og andre tema aftener. 

Wifi er gratis på alle offentlige områder, men ikke på værelserne, og for børnene er der en legeplads.

Hotellet ligger ca en kilometer fra Faliraki centrum hvor der er gode shopping muligheder, restauranter og natteliv.

Værelser med plads til op til seks personer

Værelserne er rimeligt enkelt indrettet og har alle telefon, tv, et minikøleskab, safety boks og balkon eller stue terrasse. I hovedbygningen er der centraltstyret aircondition mens der i de andre bygninger er individuel aircondition. På badeværelset er der badekar eller brusebad. Strygejern og el-kedel kan lånes i receptionen.

Vær opmærksom på, at samme værelsestype har lignende areal og faciliteter, men at plantegningen kan afvige væsentligt mellem samme værelsestype.

Mod betaling:

Safety boks

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset som er ca. 22 m² får du to rigtige sengepladser, en sovesofa og der er mulighed for at sætte en lille ekstra seng ind til børn. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max bo tre voksne eller to voksne og to børn under 12 år, og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familieværelse, 3-4 personer

Familieværelse, 3-4 personer

I familieværelset som er ca. 31 m² får du to soveværelser der adskilles af en væg med glasdør og vindue. Der er to rigtige sengepladser og to ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og der er mulig at få en børnepris.

Familiesuite, 4-6 personer

Familiesuite, 4-6 personer

I familiesuiten som er ca. 33 m² får du to soveværelser der adskilles af en væg med glasdør. Der er to rigtige senge, en køjeseng og der er mulighed for at få 1-2 ekstrasenge ind på værelset, i form af enten en køjeseng eller almindelige ekstra senge. Værelset kræver mindst fire personer, og heraf skal to være fuldt betalende. Der kan bo max fire voksne og to børn, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Vær opmærksom på, at samme værelsestype har lignende areal og faciliteter, men at plantegningen kan afvige væsentligt mellem samme værelsestype.

Vandlandet følger Tui-koncernens sikkerhedsregler og der findes livreddere rundt omkring i vandlandet. Der er et krav at alle de gæster der anvender faciliteterne i vandlandet kan svømme og børn under 18 år skal ledsages af en voksen. Man må max veje 110 kg for at kunne benytte vandrutsjebanerne.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Af sikkerhedsmæssige hensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner. 

Vandrutsjebaner

Lazy River
Ingen begrænsninger, men alle gæster skal anvende de oppustelige baderinge.

Børneområdet
Vandrutsjebaner for børn 3-9 år. 

Side Wave Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm. Gæster skal anvende de oppustelige baderinge. 

Body Ball Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm.

Rafting Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm. Gæster skal anvende de oppustelige baderinge.

Black Hole
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm. Gæster skal anvende de oppustelige baderinge.

Kamikaze
Minimum højde 140 cm, maksimal højde 200 cm.

Free Fall
Minimum højde 140 cm, maksimal højde 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm.

Multi Slide
Minimum højde 120 cm, maksimal højde 200 cm.

Wave Pool Kun gæster der kan svømme for lov til at bade i bølgepoolen og børn under 14 år skal ledsages af forældre.

 

Bemærk at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Afslapning i nybygget spa

I Sun Palace helt nybyggede spa kan du geare ned og forkæle dig selv. Her findes sauna og jacuzzi, og vil du slappe af med en række forskellige behandlinger, findes der dette mod betaling. Der er også et lille fitnesscenter i området ved spaen.

Mod betaling

Massage og andre behandlinger

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Miljøskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver miljøskat (tidligere turistskat) på hotelovernatninger. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
3 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
4 stjerner: 7 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
5 stjerner: 10 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

 

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol.

Vores Collections