Privat transfer

Vil du bare så enkelt & effektivt fra lufthavnen og til dit hotel som muligt, så ferien for alvor kan begynde?

Så er en privat transfer lige noget for dig!

Ved at bestille en privat transfer kommer du let og bekvemt fra lufthavnen til dit hotel, når ferien starter og fra hotellet til lufthavnen, når ferien slutter.

Når man bestiller en bustransfer skal man oftest forbi et par hoteller, inden man er fremme på sit hotel. Ved at bestille en privat transfer kommer du direkte fra lufthavnen til dit hotel og ferien kan for alvor gå i gang (og måske du straks vil tage feriens første forfriskende dukkert?)

Men hvad koster sådan en privat transfer så? 

Der er faktisk ikke den store forskel på prisen på en almindelig transfer og en privat transfer. 

Privat transfer

Tyrkiet: fra 300,- per person t/r
Grækenland: fra 250,- per person t/r

Til sammenligning koster en almindelig transfer fra 205,- per person t/r

I Tyrkiet og Spanien er privat transfer både med bil, taxa eller minibus. I Grækenland er privat transfer med bil eller taxa. OBS! Maks. 2 voksne og 1 barn pr. bil. Hvis i er flere i samme selskab indsættes flere biler.

Privat familietransfer

Hvis I er mere end 4 personer som rejser på ferie sammen, så kan I ved rejser til Tyrkiet booke en privat familietransfer til en endnu mere fordelagtig pris. I stedet for at køre i bil/taxi, vil I blive hentet og bragt i en minibus fra lufthavnen til hotellet t/r. 

Tyrkiet: fra 290,- per person t/r

Sådan bestiller du transfer:

Du kan bestille både almindelig og privat transfer, samtidig med at du bestiller din rejse. Og så er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vi bestille transfer efter du har købt din rejse. 

Og så lige et lille ps – skulle du allerede have booket en normal transfer, men sidder nu og bliver fristet af denne herlige mulighed, så kan du ændre din allerede bookede transfer til en privat transfer – og kun betale forskellen – ved at kontakte vores kundeservice.

Privat transfer og privat familietransfer skal bookes senest en uge inden afrejse og skal købes af alle personer på samme booking.