Vi på Nazar!


Ledelsen

Kemal Yamanlar - Managing Director

Favorithotel Nazar: Uha, jeg kan ikke kun vælge et! Jeg er nødt til at vælge to: Pegasos World og Aqua Paradise. Det er begge to unikke hotel, som ingen af vores konkurrenter kan matche - jeg er så stolt af dem.

Mit bedste rejsetips: Privat transfer! Har man en gang prøvet at bestille sin sommerferie med privat transfer til og fra hotellet, for nærmest ingen penge - ja, så kan man altså ikke nøjes med almindelig bustransfer.Tiia Dilek - Service and Customer Manager

Favorithotel Nazar: Regnum Carya Resort i Belek er helt klart mit yndlingshotel. Hotellet udstråler gennemgående luksuriøs elegance. Her får man en ferie udover det almindelige!

Mit bedste rejsetips: Jeg tror at man skal gøre det tydeligt for sig selv hvad man vil have, hvad der er vigtigt for dig og familien på årets ferie: Er det prisen, All-Inclusive udvalget, hotellets standard, udvalg af aktiviteter, specielle faciliteter og børneservice, destinationen i sig selv, eller er det måske en finkornet sandstrand direkte udenfor hotellet? Når du har gjordt de vigtigste ønskemål klare for dig selv kan du begynde at lede på de destinationer og hoteller som passer dine vigtigste ønskemål. Nazars hjemmeside giver utrolig meget information, men vores sælgere har også selv besøgt de fleste hoteller og kan derfor give rigtig gode og personlige råd - bare for at du skal finde den rejse som passer dig bedst.