Er du vores næste testpilot?

Vi søger netop nu testpiloter, som har lyst til at prøve vores hoteller. I skal teste poolen, vandrutsjebanerne, maden, stranden og udflugterne – og alt skal foreviges i korte, lækre videoer. Det er altså vigtigt, at I både har erfaring med at lave film og at I elsker ferie!

Vi vælger flere heldige familier fra Norden, som får en uges ferie på et af vores mest populære All Inclusive-hoteller i Tyrkiet, Bulgarien eller på Rhodos.

Lyder dette som noget for dig og din familie? Så skynd dig at sende os nogle af de videoer du tidligere har optaget på jeres ferier, så kan det være det bliver netop din familie, der skal afsted på en uges uforglemmelig solferie.

Sådan bliver du testpilot:

Ansøg ved at udfylde ansøgningsformularen herunder og medsend links til nogle af de videoer du har lavet og lagt på YouTube eller Vimeo. Bliv evt. inspireret af tidligere års vindere længere nede på siden. Ansøg hurtigst muligt, men senest d. 25. april.

For at blive testpilot skal du:

Kunne rejse med familien i starten af maj
Have det nødvendige udstyr til at kunne levere færdigredigeret materiale i Full HD format (16:9)
Kan du filme med drone er det et plus

Du skal ikke nødvendigvis være professional filmfotograf til denne opgave - du behøver faktisk ikke engang at være voksen. Testpiloterne skal simpelthen bare kunne lave et antal film på hver 20-60 sekunder, ud fra specifikke temaer, som er bestemt af Nazar.

Held og lykke!

Ansøg her!

Videoer fra tidligere vindere

Regler og vilkår

Alt det materiale som du linker til din ansøgning, skal være noget du selv har produceret.

Nazar forbeholder sig retten til at anvende testpiloternes materiale til markedsføring og på internettet.

Eventuel beskatning af gevinsten betales af vinderen.

Nazar betaler rejsen for to voksne og to børn. Udgifter til evt. yderligere personer, betales selv af de udvalgte familier.