Træningsrejser

Træningsuger med Nazar

Deltag i vores træningsrejser til Rhodos og Tyrkiet! Med ubegrænsede muligheder for en aktiv ferie i et fantastisk varmt og luksuriøst miljø på fire- og femstjernede hoteller. Vi garanterer dig en aktiv ferie fyldt med inspiration og fællesskab, hvor du kan træne og have det skønt. 

Træningsugerne passer til både nybegyndere, såvel som den der vil opnå højere niveau med sin træning. Vi hos Nazar har valgt samarbejdspartnere som er velorganiserede og vant til træningsrejser. Erfarne instruktører skræddersyer og lægger skema for en aktiv ferie, hvor du selv vælger hvor mange træningspas og aktiviteter du vil deltage i.

På din træningsferie er det vigtigt at få fyldt på med næringsrig mad. Vores træningshoteller har fantastiske All Inclusive buffeter morgen, middag og aften som tilbyder noget for alles smag.

Nazars træningsrejser arrangeres i maj, september og oktober da klimaet i Grækenland og Tyrkiet er lidt svalere og passer forudsætningerne for at træne.

 

Træningsrejse med familien

På alle vores træningsrejser har du mulighed for at tage familien med. I vælger selv hvor mange af de voksne der skal træne, mens resten af selskabet kan nyde af dejlig sol og badning på vores fine familiehoteller med smagfuld All Inclusive. Vores hoteller tilbyder masser faciliteter og underholdning for hele familien i alle aldre. Alt for at du skal kunne kombinere din træningsrejse med en ferie sammen med familien.

Hvilken træning passer til dig?

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige træningsformer på vores træningsrejser. Fælles for alle rejserne er at der tilbydes gode muligheder for at deltage i såvel træningsprogram, som adgang til hotellets egne træningsfaciliteter på egen hånd. Du kan se på listen længere nede hvilke rejser der er aktive lige nu og hvilke træningsformer som indgår

 

Gruppetræningsrejser

På træningsrejser med gruppetræning arrangeres et bredt udvalg af træningspas hver dag. Dagen startes oftest med en powerwalk lige inden solopgang og efterfølgende kan der vælges mellem alt fra svedige konditionspas til afslappende yoga. Samtlige af vores hoteller har gode forudsætninger for udendørsaktiviteter hvor man kan nyde sol og badning, mens formen holdes ved lige.

Yogarejser

Væk kroppen med yogaøvelser ved strandkanten eller mediter i skyggen ved poolen. Disse rejser vækker det bedste i os, hvilket tager oplevelsen til en helt anden dimension. Vores daglige yogaklasser øger din eksterne kropsbevidsthed og forbedre din interne balance.

Danserejser

Vil du have en uge fyldt med dans, træning og fællesskab? Når kun det bedste er godt nok så tilbydes disse unikke træningsevent i et magisk miljø. Vore danserejser kombinere sprudlende dansetræning med herlig afslapning i sol og varme.

Løberejser

På vores løberejser til Tyrkiet blandes en fantastisk natur med historisk aftryk mens du løbetræner. Hvad enten du er en trailrunning-løber eller nybegynder så kan du være med på en af vores løberejser.

Vores træningsrejse lige nu

23 apr 2022 - Yogaresa med My Sangha Shala

Följ med på ett riktigt gudinneretreat till Rhodos – en yogaresa för vitalitet och ny kraft, i samarbete med My Sangha Shala och instruktörerna Marie och Kristin.

Under resan får du möjlighet att ta hand om dig själv, vårda den inre glöden, ditt glow, och det som får dig att känna dig levande. Här kan vi utvecklas och skapa förutsättningar för att vara i vår fulla potential. Under träningsresan håller Marie och Kristin i pass som är anpassade både för dig som är nybörjare och för dig som är van yogi. Träningen kommer att bestå av yoga, meditation, och Soma move-klasser. Klasser av både dynamisk karaktär samt mer återhämtning och avslappning.

Varmt välkommen att följa med på en resa fylld med återhämtning, träning och nya intryck i en inspirerande miljö på östra Rhodos!

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
23/4 – 30/4 2022

[Translate to Danish:] 8 maj 2021 - Hälsovecka med Startskottet

[Translate to Danish:] Hälsovecka med fokus och balans: Gruppen fokuserar på balansen både psykiskt och fysiskt. Funktionell träning med och utan redskap, olika former yoga, morgonjogg, powerwalk, stavgång, cykling, låg intensiv träning med och utan redskap, löpanalys, löpning, rörlighet, gym, vattengympa, fysioterapeut med funktionsbedömning, föreläsning inom kost motion sömn och stress.

[Translate to Danish:]

Praktisk information:

[Translate to Danish:]

Från och till:
Arlanda - Rhodos

[Translate to Danish:]

När:
8/5 – 15/5 2021

[Translate to Danish:]

Hotell:
Akti Imperial

[Translate to Danish:]

10 oktober 2021 - Rikkes Rejser

SS add description text here

Praktisk information:

Fra og til:
København - Antalya

Dato:
10/10 – 17/10 2021

Grupperejser på jeres vilkår

Vil du arrangere en træningsrejse for din klub eller forening?

Hos os kan i være med til at skræddersy jeres egen grupperejse så vi i fællesskab sammensætter en motiverende rejse med kombination af træning, sol og afkobling. Vi står for hele pakken – fly, hotel, transfer og service. Vi giver dig og din gruppe personlig service og skræddersyer rejsen efter jeres ønskemål og vi har håndplukkede, højtklasse, All Inclusive hoteller som er vant til at arrangere gruppearrangementer.

Kontakt os for mere information påtraining.groups@remove-this.nazar.dk