God form og herligt velvære

Træn på egen hånd eller kom med på en af vores pakkerejser

Det kan godt være at man er på ferie, men derfor kan det nu alligevel være meget rart at få rørt sig lidt. Uanset om det er fordi du ganske enkelt ikke kan lade være, fordi du ikke kan undvære træningen eller fordi du føler at det måske er lidt mere tiltrængt netop på ferien (det kan jo være både en velsignelse at have All Inclusive, men indimellem bliver man jo lidt mere fristet til at nyde herlighederne end man havde tænkt sig), så har du mulighed for at holde formen ved lige i de veludstyrede fitnesscentre på hotellerne. Det er da skønt, at kunne slippe for både den dårlige samvittighed og bekymringerne over ikke at kunne følge dit vanlige træningsniveau blot fordi du holder ferie – og så er der ikke mindst den allerstørste gevinst: Velværet efter en god gang træning!

Træn på egen hånd på din ferie

Træningsfavoritter

Træne på ferien?

Hotel med træningscenter

Vil du ikke kun slappe af på ferien?

Selvom ferie for de fleste er lig med afslapning, kvalitetstid med familien og venner og god mad, så findes der andet og mere at lave end bare at ligge på en solstol og slappe af.

Vi arrangerer også andre specialrejser

Grupperejser

Dyrk fællesskabet – også når I rejser

Har I tit snakket om at rejse sammen i din strikkeklub, i din søns taekwondoklub eller måske om at det kunne være hyggeligt at rejse med mødregruppen?