Hvem kommer hurtigst ned?

Stem ind i hylene og sus ned af vores allervildeste vandrutsjebaner!

Vi, hos Nazar, har specialiseret os i hoteller som ikke kun er hoteller, men også vandlande. På disse All Inclusive-hoteller træder du ind i en verden af vandaktiviteter som alle vandhunde vil elske. Her findes flere forskellige slags vandrutsjebaner - lange som korte, stejle som snørklede, samt tragte, rør og boomeranger! Desuden findes der masser af plaskende vandaktiviteter til de mindste gæster, store og skønne pools som lokker med en kølende dukkert samt til og med enorme beach clubber som er spækkede med alverdens aktiviteter både på land og i vand.

Vores sejeste vandland

Børnenes favoriter

Her bor Captain Nemo

Nemo’s eget piratskib og slot

Pegasos World har han sit eget piratskib, midt i den gigantiske pool. Dette er be fleste børns yndlingshule og har hygges og leges der med vennerne man har mødt i børneklubben. Desuden findes der nogle små vandrutsjebaner at suse ned af.

Pegasos Planet holder Captain Nemo til i piratslottet der der opkaldt efter ham, Captain Nemo's Castle. Her vimler det med vandrutsjebaner som snurrer ned mod poolen. Visse er høje og lidt skræmmende, men der findes også nogle lidt mindre til dem som vil starte stille ud.

Actionspækket Wipeout-bane

Hvem klarer sig hele vejen?

Vores stamgæstmagneter Pegasos Resort og Pegasos Royal (på Pegasos Planet) kan prale med noget så unikt som en vild Wipeout-bane. Denne forhindringsbane består af store oppustelige forhindringer som flyder på vandet lige ved hotelstranden og har hentet inspiration fra tv-programmet af samme navn.

Denne bane tager vandaktiviteter til et helt andet niveau og her kan alle vovehalse udfordre sig selv eller hinanden i noget som nærmest kan sammenlignes med gladiatorkampe.

Fantastisk beach club

Pool, strand og vandland i perfekt harmoni

Langs stranden udenfor Eftalia-hotellernes imperie breder en mastodontisk beach club sig ud. Som en oase nede ved havet byder denne ferieperle på vandrutsjebaner, pools, restauranter, shopping og sport.

For den som vil tage den med to findes her også masser af solsenge og parasoller, græsplæner og et wellnesscenter - alt placeret på første parket med en fantastisk udsigt over det turkist Middelhav!

Oplev Sun Palace´s herlige vandland

Tag med i vandrutsjebanerne!

Se med, når vores testpilot Hermans familie udforsker og oplever de sjove vandrutsjebaner på Sun Palace – det er næææsten som at være der selv!

Vores flotteste pools

Et hit hos de mindste