Hvem kommer hurtigst ned?

Stem ind i hylene og sus ned af vores allervildeste vandrutsjebaner!

Vi, hos Nazar, har specialiseret os i hoteller som ikke kun er hoteller, men også vandlande. På disse All Inclusive-hoteller træder du ind i en verden af vandaktiviteter som alle vandhunde vil elske. Her findes flere forskellige slags vandrutsjebaner - lange som korte, stejle som snørklede, samt tragte, rør og boomeranger! Desuden findes der masser af plaskende vandaktiviteter til de mindste gæster, store og skønne pools som lokker med en kølende dukkert samt til og med enorme beach clubber som er spækkede med alverdens aktiviteter både på land og i vand.

Vores sejeste vandland

Vores flotteste pools

Største vandlande

Gør dig klar til det helt store sus, for nu går det ned ad på vores mest fantastiske vandrutsjebaner!

Her træder du ind i en verden af vand, som alle vandhunde vil elske. Der er flere slags vandrutsjebaner – både lange og korte, stejle og snørklede samt tragter, rør og boomerangs! Vi har nogle af Middelhavets største vandlande – tør du?!

Udvalg af vores mest fantastiske vandlandshoteller:

Bedste beach clubs

Vandaktiviteter på første parket med en fantastisk udsigt over havet!

Som en oase ved havet ligger disse store områder og byder på vandrutsjebaner, pools sportsfaciliteter og restauranter. Desuden er der masser af solsenge og parasoller, hvis du bare har lyst til fred og ro – det hele selvfølgelig med en skøn havudsigt.

Vores beach clubs:

Børnenes favoritter

Masser af plask og leg for vores vigtigste gæster!

De mindste gæster vil elske alle de fantastiske vandaktiviteter, vandrutsjebaner, bølgepools og lazy rivers. Her er lavvandede pools, lidt mindre vandrutsjebaner, piratskib og klatrestativer i vandet!

Udvalg af børnenes favoritter: