Hotellerne med vores bedste vandland

Største vandlande

Gør dig klar til det helt store sus, for nu går det ned ad på vores mest fantastiske vandrutsjebaner!

Her træder du ind i en verden af vand, som alle vandhunde vil elske. Der er flere slags vandrutsjebaner – både lange og korte, stejle og snørklede samt tragter, rør og boomerangs! Vi har nogle af Middelhavets største vandlande – tør du?!

Udvalg af vores mest fantastiske vandlandshoteller:

Bedste beach clubs

Vandaktiviteter på første parket med en fantastisk udsigt over havet!

Som en oase ved havet ligger disse store områder og byder på vandrutsjebaner, pools sportsfaciliteter og restauranter. Desuden er der masser af solsenge og parasoller, hvis du bare har lyst til fred og ro – det hele selvfølgelig med en skøn havudsigt.

Vores beach clubs:

Børnenes favoritter

Masser af plask og leg for vores vigtigste gæster!

De mindste gæster vil elske alle de fantastiske vandaktiviteter, vandrutsjebaner, bølgepools og lazy rivers. Her er lavvandede pools, lidt mindre vandrutsjebaner, piratskib og klatrestativer i vandet!

Udvalg af børnenes favoritter:


Film

Super-vandland

Vores favorithotel Pegasos World’s enorme super-vandland blev indviet i 2014 med 13 vandrutsjebaner, som giver forskellige sug i maven!

Følg med ned ad en fartfyldt rutsjebane!

Se flere film fra Pegasos World

Beach club i topklasse

I 2014 blev Eftalia Village's enorme beach club indviet - med flere vandrutsjebaner på første parket direkte på den herlige strand.

Kom med og prøv en af dem!


Toplister

Bedst sælgende vandland

Her har du det bedste af det bedste – bestsellerne i kategorien vandlandshoteller!

  1. Aqua Fantasy

  2. Pegasos World

  3. Eftalia Village

  4. Pegasos Royal

  5. Sun Palace
Ekspertens favoritbaner

Joel Geneback og Anna Hoffman har haft den fornøjelse at prøvekøre alle vandrutsjebaner, og her giver de dig deres bud på de allerbedste baner!

1. Space Bowl, Pegasos World

Her kører man i en tunnel, som efter lidt tid løber ud i en stor tragt, hvor man snurrer rundt flere gange, før man suges ned i hullet og skylles ud i en dyb pool!

2. Boomerang, Eftalia Village
Her kører du af sted med fuld fart og havner i en boomerang-lignende rutsjebane, hvor du kører frem og tilbage flere gange i en svimlende fart!

3. Extreme, Regnum Carya Resort
Dette er den mest ekstreme vandrutsjebane af dem alle. En smal rutsjebane som er forfærdelig stejl. På nogle få sekunder er du nede i poolen!


Godt at vide

Lad badehåndklædet blive hjemme!

De fleste af vores hoteller stiller badehåndklæder til rådighed, som du kan bruge ved pool og strand. På de fleste hoteller er det gratis, og enkelte steder skal du betale et gebyr ved udlevering af badehåndklædet.

Alder- og højderestriktioner

Af hensyn til sikkerheden for vores gæster er der begrænsninger på visse vandrutsjebaner, når det gælder højde/alder.