Incekum, Tyrkiet

Aqua Fun City

Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 35 respons
Gæsternes vurdering
3.5 af 5
Baseret på 35 respons

8 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
Manavgat 25 km 
Aqua Fun City
Aqua Fun City_1
Aqua Fun City_2
Aqua Fun City_3
Aqua Fun City_4
Aqua Fun City_5

Familievenligt All Inclusive-hotel

Aqua Fun City er et familievenligt All Inclusive-hotel, som har et sjovt vandland, et stort underholdningsprogram, flere pools og ligger lige ved stranden. Hotellet er perfekt til den store familie, da her er værelser til op til fem personer.

Vandhunde i alle aldre vil nyde det kulørte vandland med seks sjove vandrutsjebaner, masser af vandpjaskerier og vandsprøjtende forhindringer. 

På Aqua Fun City kan du nyde glimrende buffeter til både morgenmad, frokost og aftensmad, og i løbet af dagen er der pizza, hotdogs, burgere og andre snacks, og til den søde tand er der også is og vafler. Drikkevarer er naturligvis også inkluderet i det brede All Inclusive-udbud.

Der er masser at tage sig til på Aqua Fun City – et par gange om ugen er der skumfest ligesom der er shows med blandt andet Salsa, cubansk dans og andre spændende indslag og underholdning. Du kan også spille beach volley, vandpolo, eller andre deltage i de mange fællesaktiviteter. Der er også et stort børneområde med klatrevæg og trampoliner.

Aqua Fun City ligger i Okurcalar, ca. 1 times tid fra den populære ferieby Alanya på den tyrkiske Antalya-kyst.

Det her hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisvenlige All Inclusive-hoteller.

Vandland med seks vandrutsjebaner

Med to dejlige pools, samt beliggenheden lige ved stranden er der også rig mulighed for forfriskende dukkerter. Den ene af pool er en skøn såkaldt stille pool, hvor der er en behagelig afslappet stemning, mens den anden pool ligger i området omkring de kulørte vandrutsjebaner og her er der dagen lang en livlig og aktiv stemning.

Ved begge pools er der en mindre børnepool til familiens mindste. I aktivitetspoolen er der i løbet af dagen forskellige fælles aktiviteter som vandpolo og vandgymnastik.

Aqua Fun Citys store trækplaster for vandhunde er deres herlige vandland med seks sjove vandrutsjebaner, vandpjask og sjove vandsprøjtende forhindringer. Vandlandet ligger lige midt i hotelområdet, og her er både poolbar og også en snackrestaurant, så der er aldrig langt til friske forsyninger.

Stranden er blandet med både sand og småsten, og her er herligt blåt og forfriskende vand, og der er en mindre pier, hvorfra du kan tage herlige dukkerter.

Bemærk, at der bliver relativt hurtigt dybt.

Generøst All Inclusive-program

Når du rejser på ferie med All Inclusive kan du nyde ej at skulle tænke over pengepungen, og hvor næste måltid skal spises, da alt jo er betalt hjemmefra.

På Aqua Fun City er der glimrende buffeter til både morgenmad, frokost og aftensmad, og mellem disse hovedmåltider er der flere snackbarer med både pizza, hotdogs, burgere og andre snacks, og til den søde tand er der også is og vafler. Udover mad og snacks er langt de fleste drikkevarer inkluderet, så du kan også dagen lang og hele aftenen hente kolde forfriskninger i barerne.

Mod betaling:

Importerede alkoholiske drikkevarer, tyrkisk kaffe, friskpresset juice og drikkevarer i vitaminbaren, energidrikke og roomservice.

Vandpjask, spillehal og børneklub

De fleste børn vil formentlig tilbringe det meste af ferien med at suse ned af rutsjebanerne, men når de ej er i vandlandet eller poolen, så kan de søge fællesskabet og hyggelige aktiviteter i den internationale børneklub.

Der er et stort område, som er dedikeret til børnene, hvor der både er klatrevæg, trampoliner - og ikke mindst de sjove ”bumber boats”, som mest af alt minder om radiobiler, men blot på vand. Der er også en stor spillehal med adskillelige spillemaskiner og air hockey, bordfodbold m.m.

Et par gange om ugen er der en festlig skumfest, som både store og små er begejstrede for, ligesom der også er shows med populære karakterer fra Ice Age, Madagascar og Transformers.

Mod betaling:

Alle spil og aktiviteter i spillehallen, de forskellige aktiviteter på børneområdet

Deltag i de mange fællesaktiviteter

Der er masser at tage sig til på Aqua Fun City – udover de mange herlige vandrutsjebaner og de skønne pools, så er der i løbet af dagen sjove aktiviteter. Der er for eksempel en festlig skumfest et par gange om ugen, ligesom der også er shows med blandt andet Salsa, cubansk dans og med populære karakterer fra Ice Age, Madagascar og Transformers.

Du kan også være med til beach volley, vandpolo, aqua fitness, Zumba eller andre af mange fællesaktiviteter. Du kan også tage et slag bordtennis, spille minigolf eller snuppe en tur i jacuzzien i haven eller blot slappe af i en havens hyggekroge eller hængekøjer.

Når mørket falder på, er der også hver aften underholdning, som tiltrækker både store og små med festlige indslag, sjove konkurrencer og pumpende rytmer.

De værelser, som ligger tæt ved sceneområdet, vil naturligt være mere berørt af de mange shows, da der er liv og glade dage både om eftermiddagen og ved aftenunderholdningen.

Nyrenoverede lyse værelser

Værelserne på Aqua Fun City er lyse og friske i farverne, og her er tv, minikøleskab, air condition, safety boks, hårtørrer og telefon. Der findes værelser med klinker, laminatgulv eller gulvtæppe.

Værelserne kan ligge enten i de lidt ældre bygninger eller i den nye bygning ved vandlandet. Du kan bestille værelse i de lidt ældre bygninger som vil stå angivet i værelsesbeskrivelsen, mens de nyere værelser ligger i den nye bygning.

Dobbeltværelse, Ældre bygning, 2-3 personer

Dobbeltværelse, Ældre bygning, 2-3 personer

Dobbeltværelset i den ældre bygning er 27 m². Her er to almindelige sengepladser, og hvis der skal bo en tredje person, kommer der en ekstraseng ind i værelset. Denne seng måler 190x90 cm, når den er slået ud. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Familie Suite, 3-5 personer

Familie Suite, 3-5 personer

Familiesuiten er 41 m². Her er to soveværelser som er adskilt af en dør. I hvert værelse er der to sengepladser. Hvis der skal bo en femte person, kommer der en ekstraseng ind i det ene værelse. Denne seng måler 190x90 cm, når den er slået ud. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Familie Suite, Ældre bygning, 3-4 personer

Familie Suite, Ældre bygning, 3-4 personer

Familiesuiten i den ældre bygning er 34 m². Her er to soveværelser som er adskilt af en dør. I hvert værelse er der to sengepladser. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire personer og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Nup en tur i sauna eller saltrummet

Hvis du i løbet af ferien får brug for en pause fra solen, badningen og vandpjaskeriet, så besøg Aqa Fun Citys spa. Her kan du nuppe en afstressende tur i både sauna, dampbad, tyrkisk bad og saltrum og koble helt af i de behagelige omgivelser. Hvis forkælelsen skal være total tilbydes der mange forskellige behandlinger i form af både massage og hamam-behandlinger.

Mod betaling:

Massage og andre behandlinger.

Da hotellet har et bredt underholdningsprogram, både i dag og aftentimerne må en del aktivitet, liv og støj påregnes omkring vandlandet og scenen.

 

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Aqua Fun City har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der bruges magnetiske nøglekort til at alle værelser, som gør at elektriciteten afbrydes, når gæsterne forlader værelset.

• Der er opsat sensorer, som automatisk afbryder air condition, når altandøren åbnes.

• Der er opsat solceller som bliver brugt til at varme vandet på hotellet

• Alle pærer er udskiftet med LED-pærer for at reducere elektricitet-forbruget.

• Affaldet sorteres inden det sendes til genbrug og genanvendelse.

• Rengøringsprodukterne er miljøvenlige, ligesom der bliver brugt miljøvenlige produkter til vedligeholdes opgaver overalt på hotellet.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections