Incekum, Tyrkiet

Aqua Fun City

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

8 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
Manavgat 25 km 

Familievenligt All Inclusive-hotel

Aqua Fun City er et familievenligt All Inclusive-hotel, som har et sjovt vandland, et stort underholdningsprogram, flere pools og ligger lige ved stranden. Hotellet er perfekt til den store familie, da her er værelser til op til otte personer.

Vandhunde i alle aldre vil nyde det kulørte vandland med otte sjove vandrutsjebaner, masser af vandpjaskerier og vandsprøjtende forhindringer. 

På Aqua Fun City kan du nyde glimrende buffeter til både morgenmad, frokost og aftensmad, og i løbet af dagen er der pizza, hotdogs, burgere og andre snacks, og til den søde tand er der også is og vafler. Drikkevarer er naturligvis også inkluderet i det brede All Inclusive-udbud.

Der er masser at tage sig til på Aqua Fun City – hver eftermiddag er der en festlig skumfest ligesom der er shows med blandt andet Salsa, cubansk dans og andre spændende indslag og underholdning. Du kan også spille beach volley, vandpolo, eller andre deltage i de mange fællesaktiviteter. Der er også et stort børneområde med mini-karruseller, klatrevæg og trampoliner.

Aqua Fun City ligger i Okurcalar, ca. 1 times tid fra den populære ferieby Alanya på den tyrkiske Antalya-kyst.

Aqua Fun City er en del af vores Value Collection, som er vores samling af prisvenlige hoteller.

Vandland med fem vandrutsjebaner

Med to dejlige pools, samt beliggenheden lige ved stranden er der også rig mulighed for forfriskende dukkerter. Den ene af pool er en skøn såkaldt stille pool, hvor der er en behagelig afslappet stemning, mens den anden pool ligger i området omkring de kulørte vandrutsjebaner og her er der dagen lang en livlig og aktiv stemning.

Ved begge pools er der en mindre børnepool til familiens mindste. I aktivitetspoolen er der i løbet af dagen forskellige fælles aktiviteter som vandpolo og vandgymnastik.

Aqua Fun Citys store trækplaster for vandhunde er deres herlige vandland med seks sjove vandrutsjebaner, vandpjask og sjove vandsprøjtende forhindringer. Vandlandet ligger lige midt i hotelområdet, og her er både poolbar og også en snackrestaurant, så der er aldrig langt til friske forsyninger.

Stranden er blandet med både sand og småsten, og her er herligt blåt og forfriskende vand, og der er en mindre pier, hvorfra du kan tage herlige dukkerter.

Bemærk, at der bliver relativt hurtigt dybt.

24 timers All Inclusive

Når du rejser på ferie med All Inclusive kan du nyde ej at skulle tænke over pengepungen, og hvor næste måltid skal spises, da alt jo er betalt hjemmefra.

På Aqua Fun City er der glimrende buffeter til både morgenmad, frokost og aftensmad, og mellem disse hovedmåltider er der flere snackbarer med både pizza, hotdogs, burgere og andre snacks, og til den søde tand er der også is og vafler. Udover mad og snacks er langt de fleste drikkevarer inkluderet, så du kan også dagen lang og hele aftenen hente kolde forfriskninger i barerne.

Faktisk er der 24 timers All Inclusive på hotellet, så selv i de sene eller tidlige nattetimer kan du nyde glæderne ved All Inclusive og spise alt det du orker.

Mod betaling:

Importerede alkoholiske drikkevarer, tyrkisk kaffe, friskpresset juice og drikkevarer i vitaminbaren, energidrikke og roomservice.

Vandpjask, spillehal og børneklub

De fleste børn vil formentlig tilbringe det meste af ferien med at suse ned af rutsjebanerne, men når de ej er i vandlandet eller poolen, så kan de søge fællesskabet og hyggelige aktiviteter i den internationale børneklub.

Der er et stort område, som er dedikeret til børnene, hvor der både er mini-karruseller, mini-pariserhjul, klatrevæg, trampoliner - og ikke mindst de sjove ”bumber boats”, som mest af alt minder om radiobiler, men blot på vand. Der er også en stor spillehal med adskillelige spillemaskiner og air hockey, bordfodbold m.m.

Hver eftermiddag er der en festlig skumfest, som både store og små er begejstrede for, ligesom der også er shows med populære karakterer fra Ice Age, Madagascar og Transformers.

Mod betaling:

Alle spil og aktiviteter i spillehallen, de forskellige aktiviteter på børneområdet

Deltag i de mange fællesaktiviteter

Der er masser at tage sig til på Aqua Fun City – udover de mange herlige vandrutsjebaner og de skønne pools, så er der i løbet af dagen sjove aktiviteter. Der er for eksempel en festlig skumfest hver eftermiddag, ligesom der også er shows med blandt andet Salsa, cubansk dans og med populære karakterer fra Ice Age, Madagascar og Transformers.

Du kan også være med til beach volley, vandpolo, aqua fitness, Zumba eller andre af mange fællesaktiviteter. Du kan også tage et slag bordtennis, spille minigolf eller snuppe en tur i jacuzzien i haven eller blot slappe af i en havens hyggekroge eller hængekøjer.

Når mørket falder på, er der også hver aften underholdning, som tiltrækker både store og små med festlige indslag, sjove konkurrencer og pumpende rytmer.

De værelser, som ligger tæt ved sceneområdet, vil naturligt være mere berørt af de mange shows, da der er liv og glade dage både om eftermiddagen og ved aftenunderholdningen.

Nyrenoverede lyse værelser

Værelserne på Aqua Fun City er lyse og friske i farverne, og her er tv, minikøleskab, air condition, safetyboks, hårtørrer og telefon. Der findes værelser med klinker, laminatgulv eller gulvtæppe.

Badeværelserne er på de fleste værelsestyper i åbent design direkte forbundet med værelset, og toilet og brusebad er separeret af hver sin glasdør.

Badeværelserne i de lidt ældre bygninger forventes istandsat inden sommeren 2020 og er almindelige badeværelser med brusebad.

Værelserne kan ligge enten i de lidt ældre bygninger eller i den nye bygning ved vandlandet. Du kan bestille værelse i de lidt ældre bygninger som vil stå angivet i værelsesbeskrivelsen, mens de nyere værelser ligger i den nye bygning.

Dobbeltværelse, Ældre bygning, 2-3 personer

Dobbeltværelse, Ældre bygning, 2-3 personer

Dobbeltværelset i den ældre bygning er 27 m². Her er to almindelige sengepladser, og hvis der skal bo en tredje person, kommer der en ekstraseng ind i værelset. Denne seng måler 190x90 cm, når den er slået ud. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Familie Suite, 3-5 personer

Familie Suite, 3-5 personer

Familiesuiten er 41 m². Her er to soveværelser som er adskilt af en dør. I hvert værelse er der to sengepladser. Hvis der skal bo en femte person, kommer der en ekstraseng ind i det ene værelse. Denne seng måler 190x90 cm, når den er slået ud. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Familie Suite, Ældre bygning, 3-4 personer

Familie Suite, Ældre bygning, 3-4 personer

Familiesuiten i den ældre bygning er 34 m². Her er to soveværelser som er adskilt af en dør. I hvert værelse er der to sengepladser. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo max. fire personer og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Dobbeltværelse med køjeseng, Ældre bygning, 2-4 personer

Dobbeltværelse med køjeseng, Ældre bygning, 2-4 personer

Dobbeltværelset med køjeseng i den ældre bygning er 27 m², her er to almindelige sengepladser, samt en køjeseng – sengene i køjesengen måler 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Familie Suite med to soveværelser, 4-6 personer

Familie Suite med to soveværelser, 4-6 personer

Familiesuiten med to soveværelser er ca. 40 m². Her er to soveværelser og en stue. I hvert værelse er der to sengepladser, og i stuen er der to sovesofaer, som måler 190x90 cm, når de er slået ud. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max. fire voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Familiesuite med fire soveværelser, 4-8 personer

Familiesuite med fire soveværelser, 4-8 personer

Denne værelsestype på ca.80-85 m² er fordelt på tre etager og er perfekt til den store familie eller jer som rejser mange sammen. Her er fire soveværelser med to almindelige sengepladser i hvert værelse. Der er to badeværelser og to balkoner. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max. otte personer og det er muligt at få børnepris på to børn. 

Nup en tur i sauna eller saltrummet

Hvis du i løbet af ferien får brug for en pause fra solen, badningen og vandpjaskeriet, så besøg Aqa Fun Citys spa. Her kan du nuppe en afstressende tur i både sauna, dampbad, tyrkisk bad og saltrum og koble helt af i de behagelige omgivelser. Hvis forkælelsen skal være total tilbydes der mange forskellige behandlinger i form af både massage og hamam-behandlinger.

Mod betaling:

Massage og andre behandlinger.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Aqua Fun City har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der bruges magnetiske nøglekort til at alle værelser, som gør at elektriciteten afbrydes, når gæsterne forlader værelset.

• Der er opsat sensorer, som automatisk afbryder air condition, når altandøren åbnes.

• Der er opsat solceller som bliver brugt til at varme vandet på hotellet

• Alle pærer er udskiftet med LED-pærer for at reducere elektricitet-forbruget.

• Affaldet sorteres inden det sendes til genbrug og genanvendelse.

• Rengøringsprodukterne er miljøvenlige, ligesom der bliver brugt miljøvenlige produkter til vedligeholdes opgaver overalt på hotellet.

Da hotellet har et bredt underholdningsprogram, både i dag og aftentimerne må en del aktivitet, liv og støj påregnes omkring vandlandet og scenen.

Badeværelserne er på de fleste værelsestyper i åben forbindelse med værelset, hvor toilet og brusebad er separeret ved bag hver sin glasdør.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections