Lara/Antalya, Tyrkiet

Concorde de Luxe

100% Green Energy
Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 15 respons
100% Green Energy
Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 15 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
14 km 
Concorde de Luxe
Concorde de Luxe_1
Concorde de Luxe_2
Concorde de Luxe_3
Concorde de Luxe_4
Concorde de Luxe_5

Unikt og smukt hotel

All Inclusive-hotellet Concorde de Luxe har form som det berømte Concorde-fly, og dets unikke, markante form og udseende vækker opsigt, både når du ser det på afstand, og når du går rundt på hotellet.

Concorde de Luxe er frisk og stilrent, med en skøn og afslappet feriestemning.

Hotellets hjerte er den smukke frodige have, hvor de to pragtfulde poolområder ligger – helt unik er den betagende stillepool hvor skyggefulde palmer er smukt placeret i selve poolen.

Midt i den flotte, frodige have, ligger også den imponerende food court, som i løbet af dagen serverer et sandt overflødighedshorn af lettere retter, blandt andet friskbagte stenovnspizzaer, kebab, sandwich, burgere og salater. Og det er bare om at tage for sig af herlighederne, da du har All Inclusive, som betyder at både mad og drikkevarer er betalt hjemmefra.

På den brede, store strand kan du slikke sol enten i solsengene eller på den herlige pier, hvor du kan hente forfriskninger i baren eller tage en dukkert i det behagelige Middelhav.

Concorde de Luxe er perfekt for par som sætter pris på lidt privat romantik i ferien, men her er også glimrende børnefaciliteter for børnefamilierne. Selvom hotellet indbyder til afslapning, er her et stort udvalg af aktiviteter – tennis, yoga, Zumba, bordtennis, minigolf, for blot at nævne et par stykker.

Hotellet ligger i Lara, hvor du bor blot 15 km fra den hyggelige storby Antalya og der er kun ca. 20 minutters transfer fra lufthavnen.

Det her hotel indgår i den exklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut flotteste og mest luksuriøse hoteller.

Nyhed! Dette hotel er en del af Green Energy-konceptet, som er vores nye satsning på en mere bæredygtig rejsebranche. Dette særlige hotel er drevet af 100% bæredygtig energi fra vindkraft!

Pragfulde pools i grønne omgivelser

Poolområdet på Concorde de Luxe er virkelig smukt anlagt i den store grønne have, og særligt stillepoolens omgivelser skiller sig ud med skyggefulde palmer smukt placeret i selve poolen, her er magelige solsenge og en pragtfuld afslappet atmosfære.

Ved den store aktivitetspool kan du deltage i de mange sjove aktiviteter, som foregår ved, og i poolen i løbet af dagen.

For legebørnene og vandhundene er der et område med 4 sjove vandrutsjebaner, som man kan suse nedad. Ved børneklubben er der også en dejlig børnepool, som er delvist overdækket.

Concorde de Luxes lækre og store sandstrand er dejlig bred og her kommer man øjeblikkeligt ned i gear. Der er solsenge og solsejl, så du også kan ligge i skygge og nyde havbrisen.

Du kan også nyde solen og omgivelserne – og ikke mindst vandet – fra den lækre pier, hvor der både er solsenge, parasoller og en mindre bar.

Hvis der skal lidt ekstra forkælelse til, så kan du leje en af de fine pavilloner, hvor du også vil blive opvartet på behørig vis. Stranden består af groft sand og småsten, især i vandkanten. Vandet bliver relativt hurtigt dybt.

Mod betaling:

Visse vandsportsaktiviteter, strandpavillonerne.

Udsøgt og bredt All Inclusive-udbud

Hav styr på budgettet inden ferien er gået i gang. Når du rejser på ferie med All Inclusive kommer der nemlig ikke en ekstra regning, da det hele er betalt hjemmefra.

På Concorde de Luxe er All Inclusive-udbuddet både stort, bredt og utrolig lækkert. Morgen, middag og aften er der i hovedrestauranten en indbydende buffet, så det er blot at gå ombord i herlighederne og smage på lækkerierne.

Midt i den flotte, frodige have, tæt på både pool og strand ligger den imponerende food court med et sandt overflødighedshorn af lettere retter – her er blandt andet friskbagte stenovnspizzaer, pastastation, kebab, sandwich, burgere og salater. Her kan du også nyde godt af indholdet i fryseren, som i eftermiddagstimerne er fyldt med is.

Tæt ved stranden ligger der en mindre Gözleme-snack bar, som serverer forskellige versioner af de velsmagende tyrkiske pandekager samt den traditionelle forfriskende yoghurt-drik Ayran.

Du bør også lægge vejen forbi det fine patisserie, som tilbyder et stort udvalg af kager og delikat bagværk.

Der er flere barer rundt om på Concorde de Luxe, så fra tidligt til sent kan du nyde forfriskninger og drinks i de nydelige og behagelige omgivelser.

I dagstimerne er den store beach bar med terrassen, hvorfra der udsigt til stranden og havet et populært sted at hænge ud. Her er ikke mindre end seks à la carte-restauranter på hotellet – en italiensk, en asiatisk, en tyrkisk, et steakhouse, en fiskerestaurant og så er der en grillrestaurant på stranden, hvor du får din egen grill, så du selv kan vende bøfferne. Hvis du vil besøge a la carte-restauranterne er det mod et tillæg, og du skal bestille bord mindst en dag i forvejen.

Restauranterne skiftes til at holde lukket én dag om ugen. Tre af restauranterne ligger inden for, mens tre ligger uden for. De udendørs restauranter har som hovedregel kun åbent om sommeren, og åbningstiderne er afhængige af vejrforholdene.

Mod betaling:

Besøg på à la carte-restauranterne. Bemærk, at steak house restauranten er forholdt personer over 12 år.

Dejlig børnepool og område med vandrutsjebane

Selvom Concorde de Luxe er perfekt for voksne, der gerne vil slappe af i rolige omgivelser er her så sandelig også tænkt på børnene. Der er et stort legeområdet ved børneklubben, hvor der også er legeplads ved børnepoolen. Den internationale børneklub er for alle børn mellem 6 og 12 år.

Et garanteret hit hos børnene er området med vandrutsjebanerne, og minigolfbanen plejer også at være et populært sted hos det mindste. Et andet populært sted er hotellets spillehal, hvor også bowlingbanen ligger.

Mod betaling:

Spillehal, bowling

Underholdning både dag og aften!

Selvom de smukke grønne omgivelser indbyder til afslapning, så er der et stort udbud af både aktiviteter og underholdning på Concorde de Luxe. Her er blandt andet basketball, bordtennis, minifodbold, badminton, minigolf og tennis.

Desuden arrangeres der yoga, Zumba, vandpolo, vandgymnastik, boccia og beach volley i løbet af dagen, og om aftenen er der både børnedisco og flotte shows i hotellets amfiteater.

I området omkring hotellet er der flere bazarer og mindre shoppingcentre, som du kan lægge vejen forbi. Det er også nærliggende at tage en tur indtil Antalya, hvor der er en spændende by med mange historiske bygninger og områder, gode restauranter og masser af butikker.

Der er gratis wifi på hele hotellet.

Mod betaling:

Bowling, billard, oplyst tennisbane.

Værelser for op til fem personer

Værelserne gennemgik i 2019, ligesom resten af hotellet, en større renovering og de er alle nydeligt og minimalistisk indrettet i afdæmpede, behagelige nuancer. Her er tv, telefon, elkedel, safety boks, central aircondition, minibar og laminatgulv, på badeværelset er der brusekabine og hårtørrer. Alle værelser har egen balkon med bord og stole.

 

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er 32 m² og her er to almindelige sengepladser. Hvis I er mere end to personer, sover den tredje person i ekstraseng, som måler 200x90cm. Her kan bo op til tre personer, heraf mindst to fuldt betalende, og det er muligt at få én børnepris. Disse værelser har landudsigt, men det er muligt at bestille det med havudsigt mod et tillæg.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuiten er 56 m² og ideel til børnefamilierne. Her er tre almindelige sengepladser, mens en eventuel ekstra personer sover i en ekstraseng, som måler 200X90 cm. To personer sover i soveværelset som er adskilt fra stuen. Her kan bo op til fire personer, dog max tre voksne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og det er muligt at få to børnepriser.

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Denne værelsestype er cirka 47 m² fordelt på to etager med fire rigtige sengepladser. Her kan bo op til fire personer, heraf mindst tre fuldt betalende, og det er muligt at få én børnepris.

Familiesuite med ekstra værelse

Familiesuite med ekstra værelse

Familiesuiten med ekstra værelse er 68 m² og helt perfekt til den store børnefamilie. Her er fire almindelige sengepladser, mens en eventuel ekstra person sover i en ekstraseng, som måler 200X100 cm. Her kan bo op til fem personer, heraf mindst fire fuldt betalende, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Grand Suite, 2-5 personer

Grand Suite, 2-5 personer

Den lækre Grandsuite er hele 70 m² og har en betagende udsigt over den frodige, grønne have det blå hav og bjergene i horisonten. Her er et soveværelse med to almindelige sengepladser, en stue og atter et soveværelse også med to almindelige sengepladser, som kan afskærmes fra stuen med en skydedør. mens en eventuel ekstra person sover i en ekstraseng, som måler 200X100 cm. Her er også to badeværelser. Her kan bo op til fem personer, heraf mindst to fuldt betalende, og det er muligt at få børnepriser på tre børn.

Ren selvforkælelse i meditative omgivelser

Spaafdelingen på Concorde de Luxe er utrolig lækker og her har du mulighed for at forkæle dig selv i stor stil i de smagfulde og afstressende omgivelser.

Saunaen, som du frit kan benytte, har udsigt til haven, og i det luksuriøse 1001 Night behandlingsrum kan I mod betaling få jer en parmassage og nyde en privat jacuzzi.

Når du har været til behandling her, har du også mulighed for at slappe af i spaets lille fine have og i den lille udendørs pool, hvor her er en totalt afslappet og meditativ atmosfære. Bemærk at børn under 16 år kun har adgang til spaet i selskab med en voksen. 

Mod betaling

Dampbad og massage samt øvrige behandlinger og adgang til den private pool.

Nyhed! Dette hotel er en del af Green Energy-konceptet, som er vores nye satsning på en mere bæredygtig rejsebranche. Dette særlige hotel er drevet af 100% bæredygtig energi fra vindkraft!

Vandet på stranden bliver relativt hurtigt dybt.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Vores Collections