Nyhed

Lara/Antalya, Tyrkiet

Concorde De Luxe

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
14 km 

Nyrenoveret unikt og smukt hotel

All Inclusive-hotellet Concorde de Luxe har form som det berømte Concorde-fly, og dets unikke, markante form og udseende vækker opsigt, både når du ser det på afstand, og når du går rundt på hotellet.

Hotellet gennemgik i 2019 en gennemgribende opfriskning og renovering, og det fremstår friskt og stilrent med en skøn, afslappet feriestemning.

Hotellets hjerte er den smukke frodige have, hvor de to pragtfulde poolområder ligger – helt unik er den betagende stillepool hvor skyggefulde palmer er smukt placeret i selve poolen.

Midt i den flotte, frodige have, ligger også den imponerende food court, som i løbet af dagen serverer et sandt overflødighedshorn af lettere retter, blandt andet friskbagte stenovnspizzaer, kebab, sandwich, burgere og salater. Og det er bare om at tage for sig af herlighederne, da du har All Inclusive, som betyder at både mad og drikkevarer er betalt hjemmefra.

På den brede, store strand kan du slikke sol enten i solsengene eller på den herlige pier, hvor du kan hente forfriskninger i baren eller tage en dukkert i det behagelige Middelhav.

Concorde de Luxe er perfekt for par som sætter pris på lidt privat romantik i ferien, men her er også glimrende børnefaciliteter for børnefamilierne. Selvom hotellet indbyder til afslapning, er her et stort udvalg af aktiviteter – tennis, yoga, zumba, bordtennis, minigolf, bueskydning for blot at nævne et par stykker.

Hotellet ligger i Lara, hvor du bor blot 15 km fra den hyggelige storby Antalya og der er kun ca. 20 minutters transfer fra lufthavnen.

Concorde de Luxe er et af Nazars bedste hoteller og en del af vores Premium Collection-hoteller.

Pragfulde pools i grønne omgivelser

Poolområdet på Concorde de Luxe er virkelig smukt anlagt i den store grønne have, og særligt stillepoolens omgivelser skiller sig ud med skyggefulde palmer smukt placeret i selve poolen, her er magelige solsenge og en pragtfuld afslappet atmosfære.

Ved den store aktivitetspool kan du deltage i de mange sjove aktiviteter, som foregår ved, og i poolen i løbet af dagen.

For legebørnene og vandhundene er der et område med 4 sjove vandrutsjebaner, som man kan suse nedad. Ved børneklubben er der også en dejlig børnepool, som er delvist overdækket.

Concorde de Luxes lækre og store sandstrand er dejlig bred og her kommer man øjeblikkeligt ned i gear. Der er solsenge og solsejl, så du også kan ligge i skygge og nyde havbrisen.

Du kan også nyde solen og omgivelserne – og ikke mindst vandet – fra den lækre pier, hvor der både er solsenge, parasoller og en mindre bar.

Hvis der skal lidt ekstra forkælelse til, så kan du leje en af de fine pavilloner, hvor du også vil blive opvartet på behørig vis. Stranden består af groft sand og småsten, især i vandkanten. Vandet bliver relativt hurtigt dybt.

Mod betaling:

Visse vandsportsaktiviteter, strandpavillonerne.

Udsøgt og bredt All Inclusive-udbud

Hav styr på budgettet inden ferien er gået i gang. Når du rejser på ferie med All Inclusive kommer der nemlig ikke en ekstra regning, da det hele er betalt hjemmefra.

På Concorde de Luxe er All Inclusive-udbuddet både stort, bredt og utrolig lækkert. Morgen, middag og aften er der i hovedrestauranten en indbydende buffet, så det er blot at gå ombord i herlighederne og smage på lækkerierne.

Midt i den flotte, frodige have, tæt på både pool og strand ligger den imponerende food court med et sandt overflødighedshorn af lettere retter – her er blandt andet friskbagte stenovnspizzaer, pastastation, kebab, sandwich, burgere og salater. Her kan du også nyde godt af indholdet i fryseren, som i eftermiddagstimerne er fyldt med is.

Tæt ved stranden ligger der en mindre Gözleme-snack bar, som serverer forskellige versioner af de velsmagende tyrkiske pandekager samt den traditionelle forfriskende yoghurt-drik Ayran.

Du bør også lægge vejen forbi det fine patisserie, som tilbyder et stort udvalg af kager og delikat bagværk.

Der er flere barer rundt om på Concorde de Luxe, så fra tidligt til sent kan du nyde forfriskninger og drinks i de nydelige og behagelige omgivelser.

I dagstimerne er den store beach bar med terrassen, hvorfra der udsigt til stranden og havet et populært sted at hænge ud. Her er ikke mindre end seks à la carte-restauranter på hotellet – en italiensk, en asiatisk, en tyrkisk, et steakhouse, en fiskerestaurant og så er der en grillrestaurant på stranden, hvor du får din egen grill, så du selv kan vende bøfferne. Hvis du vil besøge a la carte-restauranterne er det mod et tillæg, og du skal bestille bord mindst en dag i forvejen.

Restauranterne skiftes til at holde lukket én dag om ugen. Tre af restauranterne ligger inden for, mens tre ligger uden for. De udendørs restauranter har som hovedregel kun åbent om sommeren, og åbningstiderne er afhængige af vejrforholdene.

Mod betaling:

Besøg på À la carte-restauranterne. Bemærk, at steak house restauranten er forholdt personer over 12 år.

Dejlig børnepool og område med vandrutsjebane

Selvom Concorde de Luxe er perfekt for voksne, der gerne vil slappe af i rolige omgivelser er her så sandelig også tænkt på børnene. Der er et stort legeområdet ved børneklubben, hvor der også er legeplads ved børnepoolen. Den internationale børneklub er for alle børn mellem 6 og 12 år.

Et garanteret hit hos børnene er området med vandrutsjebanerne, og minigolfbanen plejer også at være et populært sted hos det mindste. Et andet populært sted er hotellets spillehal, hvor også bowlingbanen ligger.

Mod betaling:

Spillehal, bowling

Underholdning både dag og aften!

Selvom de smukke grønne omgivelser indbyder til afslapning, så er der et stort udbud af både aktiviteter og underholdning på Concorde de Luxe. Her er blandt andet basketball, bordtennis, minifodbold, badminton, minigolf og tennis.

Desuden arrangeres der yoga, zumba, vandpolo, vandgymnastik, boccia, bueskydning og beach volley i løbet af dagen, og om aftenen er der både børnedisco og flotte shows i hotellets amfiteater.

I området omkring hotellet er der flere bazarer og mindre shoppingcentre, som du kan lægge vejen forbi. Det er også nærliggende at tage en tur indtil Antalya, hvor der er en spændende by med mange historiske bygninger og områder, gode restauranter og masser af butikker. Du kan benytte dig af hotellets shuttlebus, der kører dig ind til byen om formiddagen og retur sidst på eftermiddagen. Shuttlebussen er mod et mindre gebyr.

Der er gratis wifi på hele hotellet.

Mod betaling:

Bowling, billard, oplyst tennisbane, shuttlebus til Antalya.

Nyrenoverede værelser for op til fem personer

Værelserne gennemgik i 2019, ligesom resten af hotellet, en større renovering og de er alle nydeligt og minimalistisk indrettet i afdæmpede, behagelige nuancer. Her er tv, telefon, elkedel, safetyboks, central aircondition, minibar og laminatgulv, på badeværelset er der brusekabine og hårtørrer. Alle værelser har egen balkon med bord og stole.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er 32 m² og her er to almindelige sengepladser. Hvis I er mere end to personer, sover den tredje person i ekstraseng, som måler 200x90cm. Her kan bo op til tre personer, heraf mindst to fuldt betalende, og det er muligt at få én børnepris. Disse værelser har landudsigt, men det er muligt at bestille det med havudsigt mod et tillæg.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familie suiten er 56 m² og ideel til børnefamilierne. Her er tre almindelige sengepladser, mens en eventuel ekstra personer sover i en ekstraseng, som måler 200X90 cm. To personer sover i soveværelset som er adskilt fra stuen. Her kan bo op til fire personer, dog max tre voksne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og det er muligt at få to børnepriser.

Familie suite Duplex, 3-4 personer

Familie suite Duplex, 3-4 personer

Denne værelsestype er 47 m² fordelt på to plan. Her er tre almindelige sengepladser, mens en eventuel ekstra person sover i en ekstraseng, som måler 200X90 cm. Her kan bo op til fire personer, heraf mindst tre fuldt betalende, og det er muligt at få én børnepris.

Familie suite med ekstra værelse

Familie suite med ekstra værelse

Familie suiten med ekstra værelse er 68 m² og helt perfekt til den store børnefamilie. Her er fire almindelige sengepladser, mens en eventuel ekstra person sover i en ekstraseng, som måler 200X100 cm. Her kan bo op til fem personer, heraf mindst fire fuldt betalende, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Grand Suite, 2-5 personer

Grand Suite, 2-5 personer

Den lækre Grandsuite er hele 70 m² og har en betagende udsigt over den frodige, grønne have det blå hav og bjergene i horisonten. Her er et soveværelse med to almindelige sengepladser, en stue og atter et soveværelse også med to almindelige sengepladser, som kan afskærmes fra stuen med en skydedør. mens en eventuel ekstra person sover i en ekstraseng, som måler 200X100 cm. Her er også to badeværelser. Her kan bo op til fem personer, heraf mindst to fuldt betalende, og det er muligt at få børnepriser på tre børn.

Ren selvforkælelse i meditative omgivelser

Spaafdelingen på Concorde de Luxe er utrolig lækker og her har du mulighed for at forkæle dig selv i stor stil i de smagfulde og afstressende omgivelser.

Saunaen, som du frit kan benytte, har udsigt til haven, og i det luksuriøse 1001 Night behandlingsrum kan I mod betaling få jer en parmassage og nyde en privat jacuzzi.

Når du har været til behandling her, har du også mulighed for at slappe af i spaets lille fine have og i den lille udendørs pool, hvor her er en totalt afslappet og meditativ atmosfære. Bemærk at børn under 16 år kun har adgang til spaet i selskab med en voksen. 

Mod betaling

Dampbad og massage samt øvrige behandlinger og adgang til den private pool.

Vandet på stranden bliver relativt hurtigt dybt.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke seperat.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections