Nyhed

Ialyssos, Rhodos

Ialyssos Bay

Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 50 respons
Gæsternes vurdering
4.1 af 5
Baseret på 50 respons

Børnepris t.o.m. 13 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
900 m 

Behagelig boende, lokkende buffet og tæt til byen

Ialyssos Bay er det prisvenlige og strandnære familiehotel. Her er der alt du behøver for en vellykket ferie. Hotellet som ligger behageligt nær Ialyssosbugtens stenstrand byder på aktiviteter ved poolen, underholdning om aftenen, god mad og et behageligt ophold. Taxituren ind til Rhodos by tager desuden bare 20 min.  

 

Ialyssos Bay er et af vores Value Collection-hoteller, som er Nazars mest prisvenlige hoteller.

Leg og aktiviteter i poolen for hele familen

I det L-formede hotellområde ligger hotellets midtpunkt – poolen! Det er her du vil være for ikke at gå glip af nogen af de aktiviteter og lege som der arrangeres i løbet af dagen.

De yngste har deres egen mere rolige børnepool og ved poolområdet findes der også en bar så du kan bestille noget læskende hvis tørsten skulle melde sig. Eller hvorfor ikke en snack mellem måltiderne?

Poolbaren tilbyder bland meget andet juice, cocktails, kaffe og is til børnene selvfølgelig!

Ialyssos Bay ligger kun 50 meter fra stentranden i Ialyssosbugten. Her findes solsenge og parasoller til leje.

Mod betaling

Leje af badehåndklæder, solsenge og parasoller på stranden 

Generøst All Inclusive-program

Hotellet tilbyder en solid morgenmadsbuffet, tiltrængt frokostbuffet og en stemningsfuld aftensbuffet. Alt sammensat efter hotellets eget All Inclusive-koncept med amerikansk tema. Alle lokale drikkevarer indgår i løbet af All Inclusive-tiderne.

Om for- og eftermiddagen serveres snacks og enklere retter i poolbaren.

I lobbybaren som holder åbent til kl. 01.00 kan du få dig en velfortjent kaffe, en lille snack, eller måske en drink.

Mod betaling

Alle snacks og drikkevarer efter kl.00.00 er mod ekstra betaling.

 

 

Sport, leg eller måske en byrundtur?

Ved poolområdet arrangeres aktiviteter og lege i løbet af dagen af de internationale aktivitetsledere. F.eks. Dart og aerobics. For de mindre børn findes en simpel udendørslegeplads tæt på stranden. Hotellet har også bordtennis og du har mulighed for at spille tennis mod ekstra betaling på hotellets egen tennisbane.

Ialyssos Bay arrangerer aftenunderholdning flere gange om ugen og hotellet ligger ca. 900 meter fra det populære Iyalossos centrum hvor der er shopping og restauranter. Man kan let tage til dejlige Rhodos by med taxi eller med den lokale bus fra hovedvejen.

Har du behov for virkelig at slappe af, så findes der mulighed for at bestille en skøn massage på hotellet.

Mod betaling

Tennis, billard, massage

Hjemlige værelser med varmt design

Ialyssos Bay har værelser i varme og glade farver med en frisk og indbydende indretning både i bungalows og i hovedbygningen.  Alle værelser har wifi som indgår og de er udrustede med enten ekstraseng eller sovesofa som måler 80x185cm. Badeværelset har badekar.

Mod betaling

Safety boks, vasketøjs-service.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

I dobbeltværelset findes der to rigtige sengepladser samt en ekstraseng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få en barnepris. Værelset som ligger i hovedbygningen har enten haveudsigt eller pooludsigt og du kan vælge havudsigt mod et tillæg. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Bungalow, 2-3 personer

Bungalow, 2-3 personer

I den her bungalow med udsigt til haven findes der to rigtige sengepladser og en ekstraseng. Bungalowen kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. tre voksne. Det er muligt at få en børnepris og værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.

Familieværelse, 2-4 personer

Familieværelse, 2-4 personer

I Familieværelset findes der to rigtige sengepladser samt to ekstra senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan i bo maks. fire voksne og det er muligt at få en børnepris.

Der kan forekomme støj fra flytrafikken tilog fra Rhodos lufthavn.

Åbningstider for restauranter og barer kan variere afhængig af sæson og vejrforhold.

Alle drikkevarer efter kl. 00.00 serveres mod betaling.

Dresscode ved aftensbuffeten indebær at mænd skal være iklædt overdel med ærmer.   

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. 

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections