Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

Gæsternes vurdering
3.6 af 5
Baseret på 44 respons
Gæsternes vurdering
3.6 af 5
Baseret på 44 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
50 m 
Centrum
5,5 km till Rhodos stad 

Nyd roen og en fantastisk udsigt

Kresten Royal ligger utrolig smukt, og er helt perfekt til en ferie i afslapningens tegn, da her er en pragtfuld fred og ro. All Inclusive programmet er allerede inkluderet i prisen, og alt du behøver under din afslappende ferie er indenfor rækkevidde.

Hotellet har virkelig forstået at udnytte den skønne beliggenhed til fulde – overalt er der store terrasser, hvor du kan nyde den smukke udsigt. Lobbyen er stor og åben med godt lys og store panoramavinduer med udsigt over poolen og havet. Hotellet har flere barer og restauranter, så du altid kan få stillet den lille sult eller få slukket tørsten.

Du kan vælge mellem to fantastiske pools, både én med saltvand og én med ferskvand samt en børnepool.

Til dig, som ønsker lidt ekstra ferieluksus, kan du også få værelser med din egen lille pool!

Kresten Royal ligger ca. 5,5 km fra Rhodos by, så der er gode muligheder for en skøn dags- eller aftenudflugt.

Dette er et af Nazars fine kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene, og er en del af vores Holiday Collection.

Skønne pools

På Kresten Royal er et af de få hoteller på Rhodos, der både har saltvands- og ferskvandspool. Ved begge poolområder er der en vidunderlig udsigt over det turkisblå Middelhav. Ved begge pools er der også barer,, så der er aldrig langt til den næste forfriskende drink, når du ligger og nyder en af Rhodos’ mange dage med sol. Her er også en børnepool for de mindste gæster.

Hotellets strand ligger en kort gåtur fra hovedbygningen og du kommer dertil via en trappe, der går imellem klipperne. Det er en mindre og yderst charmerende strand, som munder ud i en lille bugt. Standområdet er lettere kuperet, og temmelig rustikt og autentisk, da du er både mens du ligger og slikker sol er omgivet af store klippeformationer, og også når du bader, så er det i krystalklart vand med imponerende klippeformationer. Her er både solsenge og parasoller.

Lækker All Inclusive

Når du har ferie på Kresten Royal, er det All Inclusive der gælder og det betyder at du både morgen,, middag og aften har mulighed for at stille sulten i en af hotellets restauranter uden at tænke på regningen – det er betalt hjemmefra! Morgenmaden samt øvrige hovedmåltider nydes i hovedrestauranten, der på grund af sine store vinduer er dejlig lys.

Hotellets poolrestaurant, der også fungerer som en af hotellets temarestauranter, serverer i løbet af dagen snacks og enklere anretninger og fungerer også som poolbar. På hotellet finder du også fire barer - du er aldrig langt fra en kold drink. Alle lokale drikkevarer indgår i dit All Inclusive-program.

Der er to temarestauranter: Porto Di Mare, som serverer græsk mad og Teatro, som specialiserer sig i det italienske køkken (her er miminumsalderen 13 år). Du har mulighed for i alt to besøg under din ferie. Besøg på disse restauranter kræver bordreservation. Om aftenen er der dresscode hotellets restauranter, og mænd forventes at have lange bukser på.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer

Slap af eller hav en aktiv ferie

Kresten Royal tilbyder masser af forskellige aktiviteter. Udover hotellets forskellige pools, finder du også masser af baner til forskellige sportsaktiviteter; tennis, fodbold samt en multibane til basketball og volleyball. Hotellet har også en egen spaafdeling, hvor der er rig mulighed for at få lækre behandlinger, og hotellet har desuden også et lille fitnesscenter og arrangerer visse aktiviteter, hvis man skulle have behov for lidt træning under ferien.

Kalithea er bare 5,5 km fra Rhodos by, så snyd endelig ikke dig selv for en kulturel oplevelse i verdensklasse ved at tage en tur ind til den gamle bydel.

 

Mod betaling

Behandlinger på hotellets spaafdeling, oplyst multibane.

Fine værelser med mulighed for privat pool

På Kresten Royal bor du i lyse og rummelige værelser, og har endda mulighed for at bestille et værelse med egen pool – ren luksus at kunne hoppe direkte i sin lille pool uden for sin terrassedør!

Alle værelser har klinkegulv og har balkon eller terrasse, hvor man får mulighed for virkelig at nyde hotellets fredelige beliggenhed. Værelserne har tv, telefon, elkedel, minikøleskab, safetyboks og aircondition. Badeværelset har brusekabine eller badekar og føntørrer. Wifi kan fås mod betaling.

 

 

 

Dobbeltværelse, landudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse, landudsigt, 2-3 personer

De rummelige dobbeltværelser er indrettet med dejlige farver og der er plads til op til tre personer. Værelserne er cirka 34 m² og der findes en stor balkon eller terrasse på samtlige værelser. Værelset har to rigtige sengepladser, og hvis I er tre personer, sover den tredje person i sovesofa. Dette værelse kræver minimum to fuldt betalende og der er mulighed for at få én børnepris. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod ekstra tillæg.

 

 

Dobbeltværelse, Havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse, Havudsigt, 2-3 personer

De rummelige dobbeltværelser er indrettet med dejlige farver og der er plads til op til tre personer. Værelserne er cirka 34 m² og der findes en stor balkon eller terrasse på samtlige værelser. Værelset har to rigtige sengepladser, og  hvis I er tre personer, sover den tredje person i sovesofa. Dette værelse kræver minimum to fuldt betalende og der er mulighed for at få én børnepris. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod ekstra tillæg. 

 

 

Villa med privat pool, 2-4 personer

Villa med privat pool, 2-4 personer

Vil du have lidt ekstra, masser af plads og din egen lille pool at slænge dig i, så er denne værelsestype lige noget for dig. Værelset er ca. 52 m² og har terrasse. Villaen har to almindelige sengepladser, og derudover findes en sovesofa med op til to sovepladser. For at bestille denne værelsestype skal der minimum være to fuldt betalende og der er mulighed for en børnepris. Der kan max bo tre voksne og et barn.

 

 

Mod betaling

Wifi på værelset, eventuel minibarpakke.

Afslapning i hotellets spaafdeling

Hvis du søger ekstra afslapning kan du besøge Kresten Royals spaafdeling, hvor du kan nyde blandt andet sauna og et udvalg af behandlinger for krop og ansigt, der garanteret giver en rolig og afslappet fornemmelse. 

Mod betaling

Sauna og behandlinger i hotellet spaafdeling.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På Kresten Royal har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Der er implementeret energibesparende systemer og produkter på hotellet, som reducerer energiforbruget uden at det går udover vores gæsters ferieoplevelse.

• På både værelserne, i vaskeriet, i køkkenet, i poolene og i spaafdelingen har vi i gangsat tiltag og processer, som skal reducerer vandforbruget samt mindsker brugen af kemikalier.

• Sortering og genanvendelse af glas / papir / plast / olie / lamper / tonere. Vi forsøger konstant at finde genanvendelsesmuligheder for andre produkter også.

• Vi fokuserer på brugen af lokale produkter og friske, sæsonbestemte varer, ligesom vi har integreret økologiske produkter, hormonfrit kød og mejeri i flere af nogle af vores menuer.

• Vi forsøger at reducere mængden af vand på plastflasker, og har i stedet opsat vanddispensere, hvor gæsterne kan hente vand i krus.

Standområdet er lettere kuperet, rustik og autentisk, og både i vand og på land er der store klippeformationer. Der er trapper både for at komme ned til stranden, og også for at komme i vandet, så det egner sig ikke til gangbesværede.

Under aftenens serveringer er der dresscode i alle restauranter på hotellet, og man forventes at bære lange bukser. Besøger man den italienske temarestaurant skal man være over 12 år. 

 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke separat.

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections