Nyhed

Ixia, Rhodos

Rhodes Bay

For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat
For få gæst-bedømmelser
til at vise resultat

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
200 m till Ixia, 4 km till Rhodos stad 

Nyrenoveret All Inclusive-hotel med betagende udsigt

Rhodes Bay ligger fuldstændig perfekt lige ved stranden, og har en betagende og uovertruffen udsigt!

Hotellet udstråler kvalitet og her er en afslappet atmosfære, en skøn ro og et højt serviceniveau. Rhodes Bay har fået en gevaldig ansigtsløftning, og fremstår helt renoveret til sommeren 2020.

Her er en vidunderlig hovedpool, og på hotellets øverste etage ligger den pragtfulde rooftop pool, og så ligger Rhodes Bay også lige ved stranden.

Da du har All Inclusive er alle måltider og drikkevarer inkluderet, og der er også flere poolbarer at hente forfriskninger og drinks ved i løbet af dagen og aftenen.

Du kan enten bo i en af de fine bungalows, der faktisk ligger grønt og flot på hotellets 11. og øverste etage, eller vælge også at kunne nyde havudsigt fra dit værelse.

Du bor blot 4 km fra Rhodos by, som har snævre og kringelkrogede brostensbelagte gader, charmerende cafeer og hyggelige spisesteder og gode shoppemuligheder, og da bussen kører dertil nærmest lige uden for hotellets dør, bør du unde dig selv et besøg herinde.

Rhodes Bay er et af de lækre hoteller i vores Holiday Collection, som er en samling af vores rigtig gode hoteller.

Rhodes Bay hed indtil 2020 Amathus, og de fleste på øen kender det nok bedre under dette navn.

Flere skønne pools og god beliggenhed lige ved stranden

Hvis du er typen, der elsker blot at slappe af, at dase på en solseng, at læse en god bog mens solen varmer dig og giver en sund sommer glød, så vil du med garanti nyde de skønne omgivelser og mange bademuligheder på Rhodes Bay.

Ved den store hovedpool i hotellets have bliver poolen gradvist dybere og her kan du også sidde i hotelbaren med fødderne i vand, da her er en herlig swim-up poolbar.

Den såkaldte ”Rooftop-pool” ligger på 11.etage, og her er en harmonisk, behagelig stemning. Udover solsenge med parasoller er her også et hyggeligt område med bløde, behagelige sofaer og en velassorteret bar, hvor det venlige personale er klar til at servicere dig.

Du kan også slappe af ved den stillepoolen, hvor man være over 16 år. Denne ligger ved den store terrasse, ikke langt fra hovedpoolen. Herudover er der også en børnepool og en indendørspool.

Udover de dejlige pools, så ligger Rhodes Bay jo også lige ved stranden. Selvom der er vej imellem hotellet og stranden, så er det let at komme derned, da der er en sti under vejen som fører direkte til hotellets strand. Her kan du ligge og dase, tage forfriskende dukkerter i bølgerne og iagttage de mange kitesurfere og windsurfere, der suser og svæver forbi på behørig afstand.

Der er ofte både vind og bølger på stranden, så hold et vågent øje når I bader.

Fabelagtig udsigt til måltiderne

På din ferie på Rhodes Bay har du All Inclusive, og det betyder at det er din egen skyld, hvis du går sulten i seng - både mad og drikkevarer er nemlig inkluderet i rejsens pris.

Hotellets hovedrestaurant ligger på 10. etage og har den mest betagende havudsigt, så hvis du har det med at blive hængende over måltiderne, så vil det ikke kun være buffetens lækre udvalgs skyld, men formentlig også den fantastiske udsigt!

Tre gange om dagen kan du gå ombord i herlighederne i buffeten, som både serverer græske specialiteter og populære internationale retter. I mellem måltiderne kan du hente lettere snacks i poolbaren, og ikke mindst selv lave dig en vaffelis – der er flere forskellige smagsvarianter ligesom der også er forskellige slags krymmel og chokoladesaucer at vælge imellem.

Ved den store skyggefulde terrasse ved poolområderne ligger Rhodes Bays to a´la carte restauranter – atter engang pointeres den smukke udsigt, og også herfra kan du nyde hotellets gode beliggenhed og flotte udsigt. Den ene restaurant serverer italiensk mad, mens den anden serverer lækker græsk mad. Du kan besøge én af disse a´ la carte restauranter uden ekstra omkostninger i løbet af ferien, dog skal du selv betale for drikkevarerne.

Mod betaling:

Visse importerede drikkevarer, besøg på a´ la restauranterne udover det inkluderede besøg, drikkevarer på a´ la carte restauranterne samt snacks og drikkevarer ved ”vandfaldsbaren” i lobbyen.

Pjask i poolen og på stranden

Børnene vil formenligt helst boltre sig i de to pools eller lege i de sjove, ofte store bølger på stranden, men der er også en lille legeplads og et stort skakspil i haven foran poolen.

Der er en international børneklub for børn mellem 4-12 år. Her sørger aktivitetsguiderne for at underholde og aktivere børnene nogle timer om dagen.

Gå også på opdagelse i den nærliggende Rhodos by med dens spændende historiske borgmure, snævre og kringelkrogede brostensbelagte gader – enhver eventyrer vil kunne få timer til at gå herinde!

Slap af eller vær aktiv

De lækre omgivelser og den allestedsnærværende udsigt over havet indbyder i dén grad til afslapning og nydelse, men der er skam også mulighed for at være aktiv i løbet af ferien.

Her er både tennis, bordtennis, dart og så vil du være ekstra aktiv, så kan du besøge fitnesslokalet som har store panoramavinduer, der vender ud mod pool området.

Rhodes Bay har også en virkelig vidunderlig spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med lidt egen-tid og afslappende behandlinger.

Værelser med uovertruffen havudsigt

Værelserne er indrettet i lyse nuancer med behagelige farver i en stil, der appellerer til den skandinaviske stil. Her er rene linier og en dejlig rolig stemning.

Her er laminatgulv eller fliser, tv, safetyboks, minikøleskab, kaffe/te faciliteter, elkedel, hårtørrer, morgenkåbe og badetøfler, og på badeværelset er der enten brusekabine eller badekar. Alle værelser har balkon, mens bungalowerne har terrasse. 

De værelser, som ikke er renoveret, har måske lidt andre farver og nuancer end de øvrige værelser, ligesom møblerne har lidt flere år på bagen, men er ligeså lyse og indbydende som de renoverede værelser.

Dobbeltværelse skovudsigt (renoveret), 2-3 personer

Dobbeltværelse skovudsigt (renoveret), 2-3 personer

Denne værelsestype er 23 m² og her er to almindelige sengepladser, samt en lænestol, der kan slås ud til sovesofa. Når den er udslået måler den 195x160 cm. Her kan bo max. tre personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn. Dette værelse har skovudsigt.

Dobbeltværelse havudsigt (ikke renoveret), 2-3 personer

Dobbeltværelse havudsigt (ikke renoveret), 2-3 personer

Denne værelsestype er ca.25 m² og her er to almindelige sengepladser, ligesom her er sovesofa, der måler 180x130 cm, hvilket er noget mindre end en almindelig seng. Her kan bo max. tre personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn. Dette værelse har havudsigt.

Dobbeltværelse havudsigt (renoveret), 2-3 personer

Dobbeltværelse havudsigt (renoveret), 2-3 personer

Denne værelsestype er 23 m² og her er to almindelige sengepladser, samt en lænestol, der kan slås ud til sovesofa. Når den er udslået måler den 195x160 cm. Her kan bo max. tre personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn. Dette værelse har havudsigt.

Bungalow (ikke renoveret), 2-4 personer

Bungalow (ikke renoveret), 2-4 personer

Familieværelse bungalow er 30 m² og her er to almindelige sengepladser samt en sovesofa, der måler 146x180 cm. Her kan bo max. to voksne og to børn eller tre voksne, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Duplex Familie Suite med skovudsigt (renoveret), 2-5 personer

Duplex Familie Suite med skovudsigt (renoveret), 2-5 personer

Duplex Familiesuite med skovudsigt er 50 m², og fordelt på to etager. Her er to almindelige sovepladser på den øverste etage samt en sovesofa på den nederste etage. Sovesofaen måler 160 cm x 190 cm, når den er slået ud. Her er et badeværelse, samt et ekstra toilet. Værelset har udsigt til bjergsiden med de mange træer, heraf navnet skovudsigt. Her kan bo max. tre voksne og to børn eller fire voksne, og det er muligt at få børnepris på eet barn.

Duplex Familie Suite med havudsigt (renoveret), 2-4 personer

Duplex Familie Suite med havudsigt (renoveret), 2-4 personer

Den lækre Duplex Familiesuite med havudsigt er 50 m² fordelt på to etager. Her er to almindelige sovepladser på den øverste etage samt en sovesofa på den nederste etage. Sovesofaen måler 160 cm x 190 cm, når den er slået ud. Her er to badeværelser, samt en terrasse med en pragtfuld havudsigt. Her kan bo max. to voksne og to børn eller tre voksne, og det er muligt at få børnepris på eet barn.

Utroligt lækkert spa

Du kommer nærmest øjeblikkeligt ned i gear på Rhodes Bay, men hvis du skal koble helt og aldeles fra, så læg vejen forbi det pragtfulde spa. Her vil du med garanti slappe af, og kunne nyde en selvforkælende stund af det dygtige personale.

Mod betaling:

Alle behandlinger

Hotellet hed indtil 2020 ”Amathus”, og hvis du f.eks skal have en taxi tilbage til hotellet, er det godt at kende dette navn også.

Hvis du undrer dig over at bungalows, som normalt ligger på stueplan, ligger på 11.etage, er det fordi hotellet er bygget opad en bjergside.

Der er ofte både vind og bølger på stranden, så hold et vågent øje når I bader.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Rutiner for Covid-19

Vores hoteller følger altid myndighedernes direktiver og stræber efter at gøre dit ophold så behageligt og sikkert som muligt. Udvidede rengørings- og hygiejnerutiner er bl.a. blevet indført for at mindske smittespredningen. Nogle koncepter som beskrives i teksten på denne side skal muligvis ændres, hvis der kommer nye direktiver omkring smittespredning. Det kan f.eks. være reducerede aktiviteter eller lukkede faciliteter (begrænset og eller ingen adgang til indørspool, fitness centre, diskoteker/natklubber på hotellerne og begrænsede aftenprogrammer)

En anden ting, som kan påvirkes, er konceptet for servering af mad og drikke. Børnebuffeter arrangeres ikke separat.

Bemærk venligst at pga. lokale restriktioner for rengøring af værelserne har mange hoteller tidligere ud-checkningstid (11:00) og senere ind-checkningstid (15:00) end normalt.

Hvis der sker store ændringer i hotellets udbud, vil de påvirkede gæster bliver opdateret så hurtigt som muligt, efter at vi har fået ændringerne bekræftet af hotellerne. Bemærk venligst, at ændringer, der sker uden for Nazars kontrol kan indføres med meget kort varsel, før vi modtager de fuldstændige oplysninger.

Vores Collections