Rhodos by, Rhodos

Vassilia Hotel

Gæsternes vurdering
3.2 af 5
Baseret på 83 respons
Gæsternes vurdering
3.2 af 5
Baseret på 83 respons

Måltider flere muligheder
3 personer i samme værelse
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
 
Pool:
 
Strand
150 m 
Centrum
50 m 

Enkelt og hyggeligt hotel tæt på alt

Vassilia er et vellidt byhotel beliggende kun 150 meter fra en av Rhodos bys mest populære strande.

Her er du i nærheden af alt hvad byen har at tilbyde i form af restauranter, natteliv og shopping. Værelserne er rustikke og alle har egen balkon. Måltider kan med fordel nydes på hotellets egen restaurant Alexandra.

Bemærk venligst at køretøjet der anvendes til lufthavnstransfer, både ved ankomst og afgang, ikke nødvendigvis har mulighed for at køre helt op foran dette hotel. Dette på grund af den lokale trafikindretning of snævre gader. Vær derfor venligst forberedt på at skulle gå ca 150 meter med din bagage.

150 meter til en av byens mest populære strande

Hvad er bedre end en dukkert i havet efter en lang shopping tur i den hede sol! Heldigvis ligger der en fin strand kun nogle få minutters spadsergang fra hotellet. 

Ingen måltider, morgenmad eller halvpension – valget er dit

På dette hotel indgår der ikke nogen måltider, men der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Måltider kan nydes på hotellets egen restaurant i form af buffet. Til morgenmaden indgår kaffe og te, mens du til de andre måltider selv kan købe drikkevarer.  Hvis du køber halvpension er det med morgenmad og enten frokost eller aftensmad som indgår.  

Med bare nogle få minutters gågang til Rhodos bys myldrende hovedgade findes der masser at vælge mellem når sulten eller tørsten melder dig. 

Mod betaling

Alt drikkelse udover kaffe og the til morgenmaden.

Rustikke værelser med egen balkon

All værelserne har egen balkon og har enten badekar eller bruser. Udover dette er minikøleskab og trådløst internet standard. På værelset findes også air condition och deponeringsboks (mod ekstra betaling). 

Doubleværelse, 2-3 personer

Doubleværelse, 2-3 personer

Værelset er på ca 20  og kræver mindst en fuldt betalende. Der kan bo maks. tre voksne på værelset. Der findes to rigtige sengepladser og mulighed for en ekstraseng. 

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections