Tilvalg og forsikringer


Tilvalg og forsikringer

Comfort Class | Kids Comfort | Hamam | Late check out | Afbestillingsforsikring | Prisgaranti med fri ombookningRejseforsikringer | Side by Side | Piratkrydstogt


Comfort Class (kun Tyrkiet)

 

Opgrader din ferie med Comfort Class

Når du bor på et af vores Nazar Collection-hoteller har du mulighed for at købe Comfort Class-pakken, der giver ekstra komfort på ferien. Med Comfort Class har du blandt andet VIP-indtjekning på hotellet, gratis trådløst internet på værelset, sen udtjekning på afrejsedagen, reserverede solsenge på stranden og meget mere. Der er kun et begrænset antal Comfort Class-pakker til rådighed, så skynd dig at booke via vores kundeservice.

Bemærk at Comfort Class skal bookes senest 1 uge inden afrejse.

 

Pris per uge:

Voksen: 700 kr
Barn: 200 kr

 

OBS! En eventuel Comfort Class-pakke skal bookes af alle rejsende, som bor på samme værelse (både voksne og børn). Der kan forekomme variationer fra hotel til hotel.

 

Læs mere her.


Kids Comfort (kun Tyrkiet)

Vi hos Nazar elsker børn, og ønsker, at både de og deres forældre skal have det så godt som overhovedet muligt! Nu slipper du for at slæbe barnevogn med dig på ferien, og du kan koge vand til vælling i fred og ro på hotelværelset.

 

På vore Pegasos-hoteller kan du nemlig booke Kids' Comfort, hvor du får klapvogn (fx Chicco Snappy Spring) samt barnestol og elkedel leveret på værelset.

 

Der findes et begrænset antal Kids' Comfort-pakker.

 

Pris: 250 kr/uge


Hamam (kun Tyrkiet)

Start din ferie på den allerbedste måde – med hamam! (kun Tyrkiet)

 

Hamam er en traditionel tyrkisk behandling; en skøn kombination af varme, damp, skrubning og massage. En professionel spa-terapeut skrubber din krop ren for døde hudceller og giver dig det perfekte grundlag for en gylden solbrun farve, der holder længere. Behandlingen afsluttes med massage med sæbeskum.

 

Når du booker en rejse til et af vores Pegasos-hoteller kan du booke hamam-pakken hjemmefra. Pakken indeholder den traditionelle skrubning og skummassage efterfulgt af en 30 minutters afslappende oliemassage. Hvis der er et sted i verden, hvor du virkelig kan forkæle dig selv med wellness, så er det i Tyrkiet, så grib endelig chancen. Men pas på – det er stærkt vanedannende!

 

Pris per behandling: 290 kr


Late Check-Out

Når du rejser med Nazar kan du på udvalgte hoteller købe tilvalget Late Check-Out. Det betyder at du mod et varierende tillægsgebyr kan beholde dit værelse frem til kl. 17.00 på afrejsedagen i stedet for at skulle forlade værelset kl. 12.00. Late Check-Out skal bestilles og betales senest 5 dage før afrejse. Bemærk at der kun er et begrænset antal værelser til rådighed, hvor du kan få Late Check-Out. Se under de respektive hoteller om dette tilvalg er muligt.


Afbestillingsforsikring

Hos Nazar ved vi af erfaring, at forsikringer inden og under rejsen er en god investering, og vi anbefaler derfor altid vores gæster at tegne forsikringer for at være beskyttet mod uforudsete hændelser.

 

Afbestillingsforsikring gennem Allianz

For pakkerejse med charterfly: 285 kr. pr. person

For pakkerejse med rutefly: 400 kr. pr. person

Afbestillingsforsikringen gælder ved akut sygdom inden afrejse helt frem til check-in. Gælder desuden ved skilsmisse og separation samt re-eksamen ved fuldtidsstudier.

Hvis du ønsker at afbestille din rejse, skal du kontakte Nazars kundeservice inden afrejse. Uden for kontorets åbningstider kan du sende os en e-mail på info@remove-this.nazar.dk. Angiv bookingnummer, hvilken/hvilke personer, som ønsker at afbestille, årsag til afbestillingen samt dato for afsendelse af meddelelsen. Det er den person, som har bestilt rejsen, som skal skrive og sende denne e-mail.

Hvis du ønsker at gøre brug af din afbestillingsforsikring, skal du kontakte Allianz/Falck på telefon 70 22 04 70 eller claims.fga@remove-this.dk.falck.com 

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i betingelserne!

Vilkår gyldig fra 13/4-2021:

Produktark
Forsikringsbetingelser

Vilkår gyldig fra 28/11-2019:

Produktark
Forsikringsbetingelser


Prisgaranti med fri ombookning (pakkerejse med charterfly)

Vi tilbyder et tilvalg for at sikre mod prissænkninger og hvis du skulle få brug for at ændre din rejse.

I dette tilvalg indgår:

- Fri ombookning, uanset årsag, hvis alle rejsende har bestilt prisgaranti, og der er mindst 42 dag til afrejse. Fri ombookning gælder ikke for rejser til reduceret pris.

- Prisgaranti. Hvis prisen på din rejse (samme dato, flyafgang, afrejselufthavn, hotel og værelsestype) sænkes inden 60 dage inden afrejse, har du ret til at få prisforskellen tilbage. Kontakt os, så tilbagebetaler vi differencen!

Pris per person: 129 kr

Når du udnytter din prisgaranti, omfatter den ikke rabatter, som er specifikke for specielle salgskanaler. For at du kan få godtgjort rabatter, som var gældende ved bookning, skal de stadig være gældende, når du udnytter din prisgaranti – ellers gælder prisen på ombookningsdagen. Prisgarantien omfatter ikke special-/grupperejser eller personlige rabatter. Prisgarantien gjelder ikke heller for pakkereiser med rutefly. 


Rejseforsikring

Nazar samarbejder med Allianz for at give dig markedets mest omfattende rejseforsikring. 
-nu med udvidet covid-beskyttelse!  

09.09.21- Bemærk venligst at for rejser til Tyrkiet dækker Allianz rejseforsikring kun hvis du er færdigvaccineret eller tidligere smittet med covid-19. Kontakt vores Holiday center hvis du ønsker at bestille en Allianz rejseforsikring.

Det er vigtigt at være godt forsikret, når du skal ud at rejse. Der kan være mange forskellige situationer og scenarier, hvor du vil være glad over at have brugt et så relativt lille beløb på at forsikre dig så du kan få hjælp, assistance og rådgivning omkring alt det praktiske hvis uheldet er ude - og ikke mindst, at du er økonomisk dækket. Derfor anbefaler vi alle vores gæster at tegne en god rejseforsikring.

Desværre finder man jo oftest først ud af hvor vigtig en rejseforsikring er, når man får brug for den.

Et par af de situationer, hvor du vil være yderst taknemmelig for at have en god rejseforsikring kunne være:

• Hvis din bagage bliver forsinket, og først kommer efter to dage
• Hvis du brækker benet på ferien og ikke kan bade de sidste fem dage af ferien
• Hvis du bliver så syg, at lægerne vurderer at du skal flyves hjem til Danmark

I ovenstående tilfælde ville du kunne få hjælp med en Plus rejseforsikring igennem Allianz forsikring, men har du ingen forsikring, vil du ikke kunne få hjælp og økonomisk assistance.

Hvert år er der i medierne historier om danskere, som er kommet uheldigt afsted på deres ferie, men som nu ikke har råd til at rejse hjem, da deres forsikring ikke dækker. Derfor kan vi ikke understrege nok, hvorfor det er så vigtigt at have en ordentlig rejseforsikring, som den vi hos Nazar tilbyder i vores samarbejde med Allianz forsikring.

 

Hvad med det gule og det blå EU-sygesikringsbevis?

Siden 2014 har gule sygesikring ikke dækket danske borgere på rejser i EU/EØS. EØS. Med det blå EU-sygesikringsbevis er vi som danskere dækket på lige fod med borgerne i de lande, vi besøger.

Selvom du har det blå EU-sygesikringskort med på din rejse, giver det blot dig ret til samme medicinske behandling, som borgerne i det land du besøger. Det betyder at Det blå sygesikringskort dækker ikke omkostningerne til medicinsk behandling på et privathospital, og desværre heller ikke omkostningerne, hvis du skal transporteres hjem til Danmark.

Husk på, at forholdene og standarden i andre europæiske lande ikke nødvendigvis er de samme som i Danmark. Der kan være egenbetaling, hvis borgerne, der hvor du holder ferie også skal betale i en tilsvarende situation.

BEMÆRK: Det blå EU-sygesikringskort dækker ikke ved rejser i Tyrkiet. Det vil sige, at du ingen assistance og hjælp kan få på din ferie i Tyrkiet – medmindre du har tegnet en forsikring.

Læs evt. mere om hvad det blå EU-sygesikringskort dækker her.

 

Hvem er Allianz forsikring?

Hos Nazar samarbejder vi med Allianz rejseforsikring, som er et af verdens førende forsikringsselskaber. Med en forsikring hos Allianz får du hjælp og assistance 24 timer i døgnet, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Med en Allianz rejseforsikring får du også erstatning, hvis din bagage bliver forsinket eller hvis du mister den på flyrejsen.

Det er vigtigt for os at du får en god og skøn ferie, og vi vil også gerne have at vi gerne have at du bliver hjulpet på bedste vis, hvis du bliver ramt af sygdom eller andre kedelige oplevelser på ferien.

Du kan købe din rejseforsikring samtidig med at du bestiller din rejse eller ved at kontakte vores kundeservice.

Herunder kan du læse mere om de to slags rejseforsikring vi tilbyder, samt læse mere detaljeret om betingelser, vilkår og se både policen og de nøjagtige dækninger på de respektive rejseforsikringer.

 

I Plus rejseforsikring indgår blandt andet:

Ny rejse - hvis du bliver syg og beordret sengeliggende af en læge mere end halvdelen af rejsen, inklusiv diagnoseret med en epidemi- eller pandemisygdom som Covid-19.  

Ingen selvrisiko - du betaler ingen selvrisiko

Lægeudgifter - samt erstatning pr. dag ved ødelagte rejsedage

Bagage - erstatning for forsinket bagage

Akut tilfælde hjemme- hvis du må rejse hjem før tid

Flyforsinkelse - kompensation allerede efter de første 6 timer

Akut tandlægebehandling

Personlig ejendom

Mistet pas

Personlig ulykke

 

Indgår i Akut Medicinsk:

Ingen selvrisiko - du betaler ingen selvrisiko

Lægeudgifter

 

Priseksempel: 8 dage, Europa:
Plus Rejseforsikring:    420,-
Akut Medicinsk:            380,-

 

Aktuel information:
COVID-19 – se information om hvad der gælder for din rejseforsikring her.

DET ER VIGTIGT AT DU SÆTTER DIG IND I BETINGELSERNE

For at tegne Rejseforsikring skal de, som skal omfattes af forsikringen have fast bopæl i Danmark.

09.09.21 - Bemærk venligst at for rejser til Tyrkiet dækker Allianz rejseforsikring kun hvis du er færdigvaccineret eller tidligere smittet med covid-19. Kontakt vores Holiday Center hvis du ønsker at bestille en Allianz rejseforsikring.


Se betingelser her:

Vilkår gyldige fra 13/4-2021:

Produktark om Allianz Rejseforsikring Plus
Forsikringsbetingelser om Allianz Rejseforsikring Plus
Produktark om Allianz Akut Medicinsk
Forsikringsbetingelser om Allianz Akut Medicinsk

Vilkår gyldige fra 28/11-2019:

Produktark om Allianz Rejseforsikring Plus
Forsikringsbetingelser om Allianz Rejseforsikring Plus
Produktark om Allianz Akut Medicinsk
Forsikringsbetingelser om Allianz Akut Medicinsk


Side by side

Vil du gerne bo på værelse ved siden af dine venner eller familie? Det kan vi godt forstå, og på vore Pegasos-hoteller i Tyrkiet (Pegasos World, Pegasos Royal og Pegasos Resort) er det faktisk muligt – mod tillæg – at sikre sig, at man har værelser ved siden af hinanden.Alle tre hoteller Pegasos World, Pegasos Royal og Pegasos Resort er temmelig store og komplekse hoteller, så det kan bestemt være en fordel at benytte sig af denne mulighed, hvis I ved at det vil gøre ferien lettere og sjovere jo tættere I bor på hinanden.

 

Hvis I har booket to værelser, så kan I blive garanteret at I bor højst tre døre fra hinanden. Dette koster 290 kr. per værelse per uge og er muligt at få på de fleste værelsestyper.Hvis du gerne vil benytte dig at denne mulighed, så kontakt os på 70 80 12 12, og så hjælper vi dig med det praktiske.Piratkrydstogt

Børnenes yndlingudflugt!

Børnenes yndlingudflugt! Få plads på vores mest populære udflugt! Her kan du følge med Captain Nemos besætning på en fantastisk eventyrdag på Manavgat-floden. Det bliver en dag fyldt med sjov og leg ombord på piratskibet, og når vi kaster anker og går i land på stranden begynder den store skattejagt! De internationale pirater gør dagen uforglemmelig, og alle eventyrlystne pirater, store som små, er velkomne til at deltage. Bustransfer til og fra hotellet er inkluderet.

Udflugten finder sted om tirsdagen. Bemærk at udflugten kan blive aflyst pga. vejr eller ved for få tilmeldinger. Billetten til udflugten sendes via SMS senest mandag kl. 12 (gælder også ved ankomst mandag). Afbestilling af udflugten skal ske senest mandag kl. 11. Hvis du ikke modtager en SMS, beder vi dig venligst om at kontakte vores Service Center. Ved to-ugers rejser vil du få booket plads på piratkrydstogtet om tirsdagen i den første uge. Hvis du i stedet ønsker at få plads tirsdag i den anden uge bedes du kontakte guiderne på destinationen og høre om dette er muligt. Denne udflugt kan bookes hvis du bor på udvalgte hotell Alanya, Incekum eller Side i Tyrkiet.

Kontakt os
70 80 80 60

Mandag - fredag 09.00 - 18.00
Lørdag - søndag Lukket

Chat  |  Mail os info@nazar.dk  |  Til kundeserviceGavekort

Hvorfor ikke gratulere eller overraske en kær ven eller et familiemedlem med et gavekort fra Nazar?

Læs mere


Like os på Facebook

Her finder du unikke tilbud, information om vores destinationer samt de seneste nyheder fra Nazar

Følg os på Facebook