Sorter

x

Filtrer

x
Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Nulstil filter
Vis

Pakkerejse med charterfly

Alanya, Tyrkiet

Sealine Hotel

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 494 respons

Sealine er et prisvenligt og populært mindre hotel beliggende centralt i Alanya. Sealines hyggelige poolområde er hotellets hjerte og naturlige samlingspunkt. Du bor i rummelige familiesuiter og All Inclusive indgår i prisen.

Fakta
Børnepool
Ja
Afstand til strand
400 m
Afstand til centrum
1 km Alanya Bazar
Børnepris t.o.m.
12 år
Læs mere på hotelsiden
Vælg værelsestype
Familiesuiterne er ca. 30 m², og her er to almindelige sengepladser, samt enten en eller to lænestole, som kan slås ud som senge. Når disse er slået ud, måler de 180x70 cm, hvilket er lidt mindre end en almindelig seng. Hvis der kun er en lænestol, og I er mere end tre personer, kommer der en ekstraseng ind. Denne måler 180x80 cm, hvilket også er en anelse mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst to fuldtbetalende, og her kan bo max. fire personer.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Vis flere resultater (6 st)
i

Pakkerejse med charterfly

Dette er en pakkerejse med charterfly og hotel. Når du bestiller fly og hotel samtidig, er du dækket af pakkerejseloven. Et stk håndbagage er inkluderet i henhold til de resepektive flyselskabers regler og maximum-grænser. For mere information om rejsevilkår se venligst https://www.nazar.dk/mindelige-betingelser-for-deltagelse-i-pakkerejser-mv/ For mere information om bagage, se https://www.nazar.dk/kundeservice/flygresaochbagage/