Filtrer resultat

Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Sorteret på

Pakkerejse med charterfly

Eftalia Aqua

Gæsternes vurdering
3.6 af 5
Baseret på 352 respons

Türkler/Alanya, Tyrkiet

Eftalia Aqua er et glimrende familiehotel med mange stamgæster og en afslappet feriestemning. Her får du en kæmpe beach club med flere pools, masser af vandrutsjebaner, barer og restauranter – alt sammen på første parket til stranden og selvfølgelig med All Inclusive. Børnepris gælder t.o.m 17 år og I kan bo på til syv personer i familie suiterne.

Fakta
Børnepool
Ja
Afstand til strand
100 m
Afstand til centrum
5 km/17 km
Læs mere på hotelsiden
Vælg værelsestype
Dobbeltværelset er på ca. 24 m² stort og her er der tre rigtige sengepladser og den fjerde person sover enten i en sovestol, som kan slås ud til seng. Man skal være mindst to fuldt betalende, der kan maks bo tre voksne og et barn og det er muligt at få op til to børnepriser. Man har også mulighed for enkeltværelse mod tillæg.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
I familiesuiten på ca. 43 m² er der to soveværelser, hver med to sengepladser. Der skal i familiesuiten mindst være to fuldt betalende, der kan være op til fire voksne i alt og det er muligt at få op til to børnepriser.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
i

Pakkerejse med charterfly

Dette er en pakkerejse med charterfly og hotel. Når du bestiller fly og hotel samtidig, er du dækket af pakkerejseloven. Et stk håndbagage er inkluderet i henhold til de resepektive flyselskabers regler og maximum-grænser. For mere information om rejsevilkår se venligst https://www.nazar.dk/mindelige-betingelser-for-deltagelse-i-pakkerejser-mv/ For mere information om bagage, se https://www.nazar.dk/kundeservice/flygresaochbagage/