Sorter

x

Filtrer

x
Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Nulstil filter
Vis

Pakkerejse med charterfly

Türkler/Alanya, Tyrkiet

Eftalia Village

Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 488 respons

Eftalia Village er et hyggeligt familiehotel med en afslappet stemning. Med adgang til en helt utrolig beach club som ligger langs stranden – her er der pools, vandland, restauranter og barer – og det er naturligvis All Inclusive. Det er et dejligt hotel for hele familien med børnepris t.o.m 17 år og fine værelser med plads til op til syv personer.

Fakta
Børnepool
Ja
Afstand til strand
100 m
Afstand til centrum
5 km/17 km
Læs mere på hotelsiden
Vælg værelsestype
Dobbeltværelserne på ca. 28 m² findes i alle bygninger og på alle etager. Her er tre normale sovepladser, og ekstraseng. Dobbeltværelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max tre voksne og et barn. Op til to børn kan få børnepris. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.
Kun få værelser tilbage
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Familiesuiten på ca. 39 m² har plads til i alt 2-4 personer. Der kræves mindst to fuldt betalende og det er muligt for op til to børn at få børnepris. Familiesuiten til fire personer består af to separate rum med to almindelige sengepladser i hvert værelse. Der er aircondition i begge værelser (dog med en fælles kontrol til aircondition). Familiesuiten har desuden et rummeligt klædeskab i et af værelserne. Her kan bo max fire personer.
Kun få værelser tilbage
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Vis flere resultater (2 st)
i

Pakkerejse med charterfly

Dette er en pakkerejse med charterfly og hotel. Når du bestiller fly og hotel samtidig, er du dækket af pakkerejseloven. Et stk håndbagage er inkluderet i henhold til de resepektive flyselskabers regler og maximum-grænser. For mere information om rejsevilkår se venligst https://www.nazar.dk/mindelige-betingelser-for-deltagelse-i-pakkerejser-mv/ For mere information om bagage, se https://www.nazar.dk/kundeservice/flygresaochbagage/