Sorter

x

Filtrer

x
Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Nulstil filter
Vis

Pakkerejse med charterfly

Ialyssos, Rhodos

Filerimos Village

Gæsternes vurdering
3.8 af 5
Baseret på 761 respons

Filerimos Village er et All Inclusive-hotel for hele familien. Her er to dejlige poolområder i smukke omgivelser og et nyt område med vandrutsjebaner. Her er også vores egen børneklub med Captain Nemo og hans pirater.

Fakta
Børnepool
Ja
Afstand til strand
700 m
Afstand til centrum
2 km Ialyssos och Kremasti, 8 km Rhodos stad
Børnepris t.o.m.
12 år
Læs mere på hotelsiden
Vælg værelsestype
I de renoverede dobbeltværelser på 20 m² er der to rigtige sengepladser, samt har yderligere en lænestol, som kan slås ud til en seng (denne måler 200x76cm, når den er udslået – hvilket er noget smallere end en normal seng). Dobbeltværelset ligger i området ved haven og poolen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo max. to voksne og et barn, og det er muligt at få én børnepris.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
I de renoverede familieværelser (2018) på 30 m² er der to rigtige sengepladser samt enten to sovesofaer (som måler 80x200 cm når den er slået ud) eller en dobbelt sovesofa (som måler 180x200 cm når den er slået ud). Værelset er delt af en lille glasdør, således at de ekstra sengepladser er afskærmet af denne. Familieværelserne ligger i området ved haven og kan både ligge i stueplan eller på første sal. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire personer og det er muligt at få én børnepris.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
I disse renoverede værelser på 26 m² er der to almindelige sengepladser, samt en sovesofa (200x80 cm). Disse værelser ligger i området ved haven og poolen. Her kræves mindst to fuldt betalende, der kan bo max. tre voksne og det er muligt at få én børnepris.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Vis flere resultater (3 st)
i

Pakkerejse med charterfly

Dette er en pakkerejse med charterfly og hotel. Når du bestiller fly og hotel samtidig, er du dækket af pakkerejseloven. Et stk håndbagage er inkluderet i henhold til de resepektive flyselskabers regler og maximum-grænser. For mere information om rejsevilkår se venligst https://www.nazar.dk/mindelige-betingelser-for-deltagelse-i-pakkerejser-mv/ For mere information om bagage, se https://www.nazar.dk/kundeservice/flygresaochbagage/