Filtrer resultat

Hotelstandard
Hotellet skal kunne tilbyde
Type af Collection
Sorteret på

Pakkerejse med charterfly

Sun Palace

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 342 respons

Faliraki, Rhodos

Sun Palace byder på plask og leg i sit fartfyldte vandland. Her vrimler det med vandaktiviteter, som hele familien kommer til at elske. Hotellet ligger tæt på Faliraki Beach og centrum, der er værelser for op til seks personer og All Inclusive indgår i prisen.

Fakta
Børnepool
Ja
Afstand til strand
400 m
Afstand til centrum
1 km
Børnepris t.o.m.
11 år
Læs mere på hotelsiden
Vælg værelsestype
I dobbeltværelset som er ca. 22 m² får du to rigtige sengepladser, en sovesofa og der er mulighed for at sætte en lille ekstra seng ind til børn. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max bo tre voksne eller to voksne og to børn, og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan bookes som et enkeltværelse mod et tillæg.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
I familieværelset som er ca. 31 m² får du to soveværelser der adskilles af en væg med glasdør og vindue. Der er to rigtige sengepladser og to ekstrasenge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan max bo fire voksne og der er mulig at få en børnepris.
Prisen kan ændres indtil rejsen er betalt. Eventuelle rabatter er fratrukket de viste priser.
Vis flere resultater (2 st)
i

Pakkerejse med charterfly

Dette er en pakkerejse med charterfly og hotel. Når du bestiller fly og hotel samtidig, er du dækket af pakkerejseloven. Et stk håndbagage er inkluderet i henhold til de resepektive flyselskabers regler og maximum-grænser. For mere information om rejsevilkår se venligst https://www.nazar.dk/mindelige-betingelser-for-deltagelse-i-pakkerejser-mv/ For mere information om bagage, se https://www.nazar.dk/kundeservice/flygresaochbagage/