Oplev naturskønne Belek

Ferieområdet Belek ligger omkring en halv times kørsel uden for Antalya g er den optimale destination for dig, der ønsker fredfyldt harmoni og høj kvalitet i din ferie. Området domineres af imponerende luksushoteller, der kendetegnes af høj standard, god service og udsøgt All Inclusive.

Området er frodigt og naturskønt med lange sandstrande, der grænser op til gamle, grønne eukalyptusskove, og en ferie her er balsam for sjælen. Belek er desuden kendt som et ægte golfparadis med intet mindre end 14 golfbaner i verdensklasse.

Læs mere: Alanya/IncekumAntalya eller Side.

[Translate to Danish:] text

Værd at vide om Belek

Trænger du til lidt afveksling fra sol og strand, har Belek-området også andet at byde på! Vi besøger de bedste seværdigheder på vores udflugter. Kontakt din guide for at høre mere, eller læs videre her i hotelbogen.

Garden of Tolerance
En smuk park i hjertet af Belek, hvor en moské, en kirke og en synagoge ligger side om side som et symbol på tolerance og fredfyldt sameksistens. Perfekt til en meditativ spadseretur!

Golf
I Belek finder du intet mindre end 14 golfbaner i verdensklasse, og forår og efterår er området fyldt med golfspillere. Du kan booke undervisning hos en privat golfinstruktør eller udforske de sjove og udfordrende golfbaner på egen hånd. Vi assisterer gerne med at booke tee times – kontakt din guide for at høre nærmere.

Perge
Omkring 30 km nordvest for Belek finder du den gamle romerske by Perge, hvor du kan gå rundt blandt flere tusind år gamle bygninger og blandt andet opleve Perges berømte Artemis-tempel og velbevarede romerske bade.

Stranden i Belek består af mørkt sand med småsten. Hvis du vil besøge stranden uden for hotellet, kan du eksempelvis tage ind til Belek Beach Park, hvor der også bliver holdt beach parties med jævne mellemrum. Du kan også være heldig at se havskildpadder, der kommer op på stranden for at yngle.

I de gamle huse i Side centrum er der indrettet en masse små, spændende butikker, hvor der bliver solgt alt fra souvenirs til ægte tæpper. Uden for byen er der flere outletcentre, hvor du kan handle tøj og tekstiler til fordelagtige priser. Vores samarbejdspartnere tilbyder gratis transport frem og tilbage. Kontakt din guide for at høre nærmere.

Vil du prøve dine shoppingevner af på det lokale marked, har du flere gode muligheder at vælge imellem. Kontakt en af dine guider for yderligere information. Bemærk, at markedsdage og –sted kan blive ændret.

Marked i Belek
Lokalt marked, hvor der sælges et bredt udvalg af frugt, grønt, tekstiler, souvenirs og meget mere. Markedsdag hver lørdag.

Marked i Kadriye
Beleks naboby, hvor der bliver afholdt et mindre marked med frugt, grønt og tekstiler. Markedsdag hver tirsdag.

I Belek centrum finder du et mindre udvalg af restauranter, caféer og barer, men de fleste aftenaktiviteter udspiller sig på hotellernes egne områder. Vil du opleve større restauranter, diskoteker og lignende, anbefaler vi, at du tager ind til Antalya. Kontakt din guide for gode tips.

Da vores hoteller ligger uden for Belek centrum, kan det være vanskeligt at praje en taxa. Kontakt receptionen, der gerne hjælper dig med at tilkalde en taxa. De fleste taxaer kører med taxameter, men du kan ofte også aftale en fast pris for en specifik rute. Husk at aftale prisen på forhånd.

Lokalbussen dolmus (navnet betyder ”propfyldt”) er en sjov og nem måde at komme omkring på. Busserne kører frem og tilbage hele dagen, men kører ofte ikke sent om aftenen og om natten. Du betaler typisk 2-5 lira for en tur eller lidt mere, hvis du skal køre langt. Du betaler direkte til chaufføren, når du stiger på.

Bor du på Susesi Luxury Resort, kan du tage med på traktortur ind til Belek centrum og Belek Beach Park. Det er en sjov, forfriskende oplevelse på de varme dage.

Hæveautomater findes i Belek centrum og på Susesi Luxury Resort. Vekselkontorer (exchange office) og banker finder du i Belek centrum og i nabobyen Kadriye.

Apoteker (eczane) findes i Belek centrum. Har du brug for en læge, er du velkommen til at kontakte en af os guider eller se information i hotelbogen som findes på dit hotel.

Postkontoret i Tyrkiet hedder PTT. Her kan du veksle udenlandsk valuta til tyrkiske lira samt købe frimærker og telefonkort. For at ringe til Danmark skal du taste 0045 og derefter det ønskede telefonnummer.