Rejs All Inclusive til Tyrkiet med Nazar

Man skulle kunne kalde os på Nazar for eksperter i Tyrkiet. Vi har arrangeret rejser hertil i mange år og har stor viden om, hvad vores skandinaviske gæster vil have. Den tyrkiske riviera byder på et herligt klima, lange og finkornede strande samt flere historiske kultur- og naturoplevelser. Byerne byder selvfølgelig også på alle typer af shopping samt et rigt restaurant- og natteliv. Sidst, men ikke mindst, tilbyder Tyrkiet hoteller i en klasse for sig, når det gælder standard, mad, værelser og service.

Vi har flere hoteller langs Tyrkiets sydkyst, i pulserende Alanya, det naturskønne golfparadis Belek, familievenlige Side og historiske Antalya.

Hvornår er vejret bedst langs Antalyakysten?

Langs Antalyakysten får du et typisk middelhavsklima med tørre og varme somre og milde, fugtige vintre. I maj kan temperaturen stige op mod 25 grader og i sommermånederne juni til september ligger temperaturen normalt på cirka 30-35 grader. 

Vores destinasjoner i Tyrkiet

Alanya 

Alanya er specielt kendt for sit dejlige klima og sine flotte strande. Derudover byder byen på store handelsgader, skønne lokale markeder og barer samt spændende seværdigheder.

Læs mere

Antalya

Tyrkiske rivieras pulserende hovedstad. En millionby, hvor der altid er noget at tage sig til. I byens historiske bymidte kan du gå på opdagelse i de snævre gader, hvor der ligger spændende lokale butikker,

Læs mere

Belek

Oplev naturskønne Belek. Ferieområdet Belek ligger omkring en halv times kørsel uden for Antalya g er den optimale destination for dig, der ønsker fredfyldt harmoni og høj kvalitet i din ferie.

Læs mere

Side

I Side er du sikker på at få alsidige ferieoplevelser, som du aldrig vil glemme! Under de romerske kejseres tid var Side en blomstrende handelsby, som bl.a. tjente store summer på slavehandel og gladiatorkampe i amfiteatret.

Læs mere

Alle vores hoteller i Tyrkiet

Middeltemp. i juli 34°C

København - Tyrkiet
ca. 3.35 time

Valuta: Lira

Tidsforskel +1 time