Ixia, Rhodos

Akti Imperial

Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 71 respons
Gæsternes vurdering
4.2 af 5
Baseret på 71 respons

3 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
Ca. 1 km til Ixia, ca. 3,5 km til Rhodos stad 

Perfekt beliggenhed og generøst All Inclusive-program

Akti Imperial ligger virkelig perfekt, lige ved stranden og med en smuk udsigt, tæt på både Ixia og den pulserende Rhodos By, ligesom der blot er en kort transfer fra lufthavnen.

På hotellet er der masser af faciliteter og aktiviteter til både par og familier. Hvad siger du f. eks til et stort udvalg af sportsfaciliteter, et veludstyret wellnesscenter hvor der også er træningscenter, samt aftensshows, aktiviteter, børneklub og minidisco?

All Inclusive indgår døgnet rundt, og der er flere forskellige restauranter og barer at vælge imellem som serverer buffet, lokale, men også et stort udvalg af internationale drikkevarer, snacks, desserter og naturligvis is.

Du bor i lyse, moderne værelser med masser af bekvemmeligheder. Mange af værelserne har en skøn udsigt over det smukke blå Ægæiske Hav.

To poolområder og lige ved stranden

Når du bor på Akti Imperial har du et hav af bademuligheder. Der er to store pools; én med saltvand og én med ferskvand. De to pools er hjertet af hotellet, og her er skøn feriestemning. Du har en smuk udsigt over havet, mens du ligger i en dejlig have med masser af frodigt grønt. I den ene pool – til børnenes store fornøjelse en lille mini-rutsjebane, og der er også en lazy river, som munder ud i hovedpoolen.

Ved poolområdet er der en privat tunnel under vejen, så du hurtigt og sikkert kan komme frem og tilbage til stranden. Stranden er en blandet sten- og sandstrand.

Ved både poolområdet og på stranden er der solsenge og parasoller som frit kan benyttes. 

I wellnesscentret er den en indendørspool som er opvarmet 23/5-31/10.

Det koster ikke noget at låne pool- og strandhåndklæder.

Generøst All Inclusive-program døgnet rundt

Morgenmad og aftensmad bliver serveret i hovedrestauranten og består af en buffet med både græske specialiteter og internationale klassiskere, samt enkelte retter som tilberedes ved stationer i selve restauranten.

Morgenmad 07.00-10.30

Frokost 12:30-14:30

Aftensmad 19.00–22.00

Ved begge pools er der restaurant og bar, som har åbent det meste af dagen og aftenen, her er der snacks og frugt i løbet af dagen. Og så er der jo, ej at forglemme, is hele døgnet!

Der er yderligere to barer, og de fleste barer og restauranter serverer øl, vin, kaffe og te, sodavand og juice. De lokale mærker er inkluderet, og det samme er flere af de internationale mærker. 

Som en del af Akti Imperials generøse All Inclusive-program er der også fire temarestauranter; græsk fisk- og skaldyrsrestaurant, asiatisk fisk- og skaldyr samt sushi, græsk og italiensk. Her får man oftest en tastingmenu. Ét besøg på hver restaurant per uge er inkluderet i prisen, det er temmelig populært, så husk at bestille bord i god tid. Udover alt dette er der sågar også en Express natrestaurant mellem 00.00-06.00 serveres lidt enklere retter samt drikkevarer.

Mod betaling

Visse internationale drikkevarer.

Masser af aktiviteter og tæt på centrum

Akti Imperial ligger perfekt midt i Ixia, blot fem minutter fra Rhodos by, og 12 km fra lufthavnen. I både Ixia og Rhodos by er der shopping, restauranter og skøn feriestemning.

Animationsteamet på Akti Imperial arrangerer forskelige aktiviteter i og om omkring poolen, såsom vandaerobics og andre sjove påfund. De fleste aftener er der forskelige aftensshows, blandt andet cabaret i amfiteateret, international live musik i nogle af barerne eller græsk aften med liveband og dansere. 

Hvis du er mere til fysiske aktiviteter, så er der også masser at vælge imellem! Du kan både spille tennis, basket, beachvolley, billard, bordtennis, prøve lykken med bueskydning eller med nogle af de mange vandsportsaktiviteter på stranden?

Vil du hellere fokusere på at tage det stille og roligt, så tag fordi wellnesscentret, hvor der er en skøn opvarmet indendørspool (23/5-31/10), fitnesscenter, sauna, jacuzzi, dampbad og afslappende, afstressende behandlinger.

Der er naturligvis også tænkt på børnene! De får venner og finder på sjove aktiviteter i den internationale børneklub og ungdomsklub og danser løs til bedste feriehits i minidiskoteket eller nyder legepladsen. 

Der er gratis wifi på hele hotellet og på værelset. 

Mod betaling

Behandlinger i wellnesscentret, billard, vandsportsaktiviteter.

Lyse og moderne værelser

På Akti Imperial bor du i moderne værelser holdt i behagelige farver, og med klinkegulv. Alle værelser har gratis wifi, altan, air condition, safetybox, tv, elkedel samt kaffe og te. Minibaren bliver, som en del af All Inclusive, fyldt op med både vin, øl, sodavand og vand hver dag. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er cirka 25 m² og der er to rigtige senge samt en sovesofa, som måler 80x195 cm når den er slået ud. Der skal bo mindst to fuldt betalende personer og der kan max. bo tre voksne. Det er muligt at få børnepris. Du kan vælge mellem udsigt til haven, begrænset havudsigt (Seaside) og havudsigt, de to sidstnævnte mod tillæg. Værelset (med valgfri udsigt) kan bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra