Nyhed!

Kiotari, Rhodos

Lindian Village


Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Strand
0 m 
Centrum
60 km (Rhodos by) 

Hotel nær Lindos bygget som en by!

Det unikke og charmerende hotel Lindian Village, der hører til Curio Collection by Hilton, lever op til sit navn. Her træder du ind i et luksusresort udformet helt og holdent som en traditionel græsk by. Du tilbringer her din ferie lige ved stranden, omgivet af en fredfuld og skøn natur, og bor i rum inspireret af naturen, bohemisk indrettede. Dette hotel vælger du og din familie for at kunne tilbringe kvalitetstid med hinanden!

All Inclusive i høj klasse til alle behov

Lindian Village lægger stor vægt på sundhed og kvalitet i sit All Inclusive-koncept. Desuden har de mulighed for at tilpasse maden til forskellige typer af allergener og andre præferencer. Mad og drikke skal være af høj klasse for alle gæster.

Hotel på stranden udenfor Lindos

Lindian Village er et hotel, liggende præcis ved en hyggelig lille strand omgivet af grønt. Hotellet har, udover stranden, et almindeligt poolområde og flere værelsestyper med egne private pools. Alle værelser ligger i et by-landskab, som udgøres af hvide huse i landlig stil, omgivet af træer og blomster. Her løber en lille menneskeskabt flod gennem dele af byen og det rislende vand bidrager til den harmoniske atmosfære.

Vores gæsters favoritter:

Værelser med private pools

Den lille strand omgivet af frodige træer

Unik arkitektur med sprudlende haver

Madoplevelser af høj kvalitet!

Vi anbefaler dette hotel til den lille familie med små børn og par i alle aldre, som vil i spændende omgivelser og investere i kvalitetstid sammen. Vil du samtidigt have livlige aktiviteter på din ferie, har du fundet det helt rette!

Dette hotel indgår i vores eksklusive Premium Collection, her finder du vores absolut fineste og mest luksuriøse hoteller.

All Inclusive på Lindian Village

Lindian Village er All Inclusive for dig som rejser med os! Dette indebærer at så godt som alt indgår i prisen på din ferie, som du allerede har betalt hjemmefra. Du spiser alle dagens måltider i hotellets buffét-restaurant, hvor du både kan sidde indenfor og ude på terrassen.

Madoplevelsen på hotellet er i sundhed og velværens tegn. I buffét-restauranten satses der på kvalitet over mængde og du kan friskt tage for dig af forretter, hovedretter og desserter af højeste standard. I restauranten findes der såvel kolde som varme retter og show cooking hvor maden tilberedes på stedet.

Der findes endda godt med alternativer til dig med eksempelvis gluten- eller laktoseintolerance, eller foretrækker vegetarisk kost. Madens indhold er tydeligt skiltet.

Lindian Villages’ barer og snackbarer

På dette hotel forefindes to barer. Hovedbaren ved det lille charmerende torv tilbyder drikke af forskellig slags og baren ved poolområdet har både drikkevarer og snacks. På eftermiddagen kan du desuden ta’ dig en crêpe eller en is i isbutikken ved torvet, om du bliver sulten efter noget sødt.

Hvor mange à la carte-restauranter er der på Lindian Village?

Lindian Village har tre à la-carte restauranter. En italiensk som ligger ved poolområdet, en traditionel græsk og en moderne variant med japansk og peruviansk fusion på menuen, som begge ligger på det lille bytorv midt i hotellandskabet.

Børnenes All Inclusive

Der findes godt med mad og drikke for børn som vil spise relativt sundt på Lindian Village. Udover snackbaren, med børnevenlige alternativer for både drikkevarer og småretter, findes isbutikken med smagfulde crêpes og is på dele af dagen samt andre uimodståelige søde sager. Ved stranden står en food truck som serverer hurtigmad, som eksempelvis pølser og hamburgere.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffét. Morgenmad, middagsmad og aftensmad

Lokal alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-01.00

1 besøg på 3 temarestauranter (ved 1 uges rejse)

Strandbar med drikkevarer og snacks

Is under dele af dagen

Snacks under dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Bestil bord på temarestauranterne i god tid, gerne i begyndelsen af din rejse, eller senest en dag i forvejen

Rygning kan forekomme på de udendørs fællesarealer

Visse importerede drikkevarer indgår ikke i dit All Inclusive-program

Værelserne på Lindian Village er beliggende i små, separate områder, som alle bærer forskellige navne. Stilarterne på de forskellige områder er inspirerede af naturen og Middelhavets varierende kulturer og historie. Alle værelsestyper på hotellet er i jordlige, milde toner med detaljer i træ, trendbevidste tekstiler og i en landlig bohemisk stil. Værelserne er bekvemmelige, moderne og private – her kan du sidde uforstyrret på din balkon eller terrasse. Alle værelser har klinkegulv.

Dette findes på alle værelser:

Balkon eller terrasse

Central aircondition

Minikøleskab

Wifi

Elkedel

Te- og kaffefaciliteter

Tv, telefon, safety boks

Brusekabine, eller brus og badekar, hårtørrer

Godt at vide:

Alle rigtige sengepladser med plads til to er dobbeltsenge, og ikke separate enkeltsenge.

Minikøleskabet indeholder vand, læskedrikke og vin ved ankomst som indgår, men fyldes mod ekstra betaling.

Mange af hotelværelserne har en åben planløsning. Toilet og bad ligger ofte separat. Ligeledes håndvaske, som iblandt er placeret adskilt.

Mediterraneo

Beliggende midt i hotelområdet, i hjertet af landsbyen, finder du Mediterraneo-værelserne i grønne, frodige omgivelser.

Dobbeltværelse Mediterraneo, 2 personer

Dobbeltværelse Mediterraneo, 2 personer

I dobbeltværelset på 25 m² er der to rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til to voksne. Dobbeltværelset kan bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

River Passage

Find ro i værelserne ved hotellets smukke flod og vågn op til lyden af rislende vand med jacuzzi eller jeres egen pool.

Juniorsuite med jacuzzi River Passage, 2-3 personer

Juniorsuite med jacuzzi River Passage, 2-3 personer

I juniorsuiten på 40 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en sovesofa, der måler 100x200 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til tre voksne. Her kan du få børnepris for et barn.

Poolsuite River Passage, 2-4 personer

Poolsuite River Passage, 2-4 personer

I poolsuiten på 50 m² er der to rigtige sengepladser og to ekstra senge i form af sovesofaer, der måler 100x200 cm hver. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til fire voksne. Her kan du få børnepris for to børn.

Bohemian

Hvil i en fredelig oase efter en dag i solen. Bohemian-værelserne er en perfekt kombination af minimalistisk luksus og bohemisk charme.

Familiesuite Bohemian, 2-4 personer

Familiesuite Bohemian, 2-4 personer

I familiesuiten på 45 m² er der fire rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en traditionel, orientalsk madras, der måler 180x200 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til fire voksne. Her kan du få børnepris for to børn.

Poolsuite Bohemian, 2-4 personer

Poolsuite Bohemian, 2-4 personer

I poolsuiten på 45 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en traditionel, orientalsk madras, der måler 180x200 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til fire voksne. Her kan du få børnepris for to børn.

Ottoman Garden

I Ottoman Garden er din indkvartering en ægte tilflugt, indhyllet i historisk mystik, med jacuzzi eller egen pool. Lev som en kongelig i disse drømmende værelser.

Poolsuite Ottoman Garden, 2-4 personer

Poolsuite Ottoman Garden, 2-4 personer

I poolsuiten på 76 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en traditionel, orientalsk madras, der måler 180x200 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til fire voksne. Her kan du få børnepris for to børn.

Familiesuite med jacuzzi Ottoman Garden, 2-4 personer

Familiesuite med jacuzzi Ottoman Garden, 2-4 personer

I familiesuiten på 55 m² er der to rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en traditionel, orientalsk madras, der måler 180x200 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til fire voksne. Her kan du få børnepris for to børn.

Familiesuite med 2 værelser og jacuzzi Ottoman Garden, 2-6 personer

Familiesuite med 2 værelser og jacuzzi Ottoman Garden, 2-6 personer

I familiesuiten på 85 m² er der seks rigtige sengepladser og en ekstra seng i form af en traditionel, orientalsk madras, der måler 180x200 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo op til seks voksne. Her kan du få børnepris for fire børn.

Hvilke pools findes på Lindian Village?

Lindian Village har to pools og et børnebassin i sit poolområde. Her findes godt med solstole og parasoller at vælge imellem. Ved poolområdet ligger også en poolbar.

Hotel beliggende præcis ved stranden

Ved den lille strandkant præcis ved hotellet kan du slappe af og nyde tiden med familien. Her findes både solstole og parasoller, og under de lave træer ligger et lille loungeområde for afslapning i skyggen. På stranden er der mulighed for at leje en tur med forskellige vandaktiviteter. Og hvorfor ikke hyre en strandpavillon, hvor tjenerservice indgår?

En kort køretur fra hotellet ligger også den offentlige strand Glystra Beach, som du kan besøge om du behøver at variere dine strandbesøg. Og nu du allerede ér ude på strandturné bør du besøge Prasonisi med sine fantastiske sandstrande og mange vandaktiviteter!

Dette findes på stranden:

Solsenge og parasoller uden ekstra betaling

Strandpavilloner mod ekstra betaling

Strandbar med drikkevarer og snacks – helt All Inclusive

Visse vandaktiviteter mod ekstra betaling

Godt at vide:

Stranden består af en blanding af sten og sand og med småsten i vandkanten. Badesko anbefales!

Faciliteter på Glystra Beach og Prasonisi Beach indgår ikke i dit All Inclusive-program

Håndklædeservice

Håndklæder til pool og strand venter på dit værelse ved ankomst. Du kan hente et nyt håndklæde hver dag ved håndklædestationen på hotellets strand, uden ekstra betaling og i bytte for dit gamle håndklæde. Håndklædeservicen er åben på visse tider i løbet af dagen.

Børneklub på Lindian Village

Lindian Village har en hyggelig babyklub for mindre børn mellem 4 måneder og tre år, mod en ekstra betaling. Her findes også en børneklub for børn mellem fire og 12 år, typisk åben 6 dage i ugen. Børneklubberne holder til i et hyggeligt klubhus med god med plads til leg og kreativitet. I børneklubben arrangerer de dygtige aktivitetsguider blandt andet vandlege ved poolen og hyggeligt udflugter til stranden. Børneklubben skal bookes i forvejen.

Underholdning for børn

Der findes en masse for dit barn at opleve under sin tid i børneklubben. Hvad med at lære at bage sin egen pizza, opdage den græske natur sammen med andre jævnaldrende, eller lave noget til at tage med hjem? Sommetider kan der arrangeres filmaftener og dukketeater for børnene.

Dette findes også på børnenes Lindian Village:

Børneklubhus med plads til inde- og udendørsleg

Lille legeplads

1 børnebassin

Spasessioner for børn

Hvad er der af aktiviteter på Lindian Village?

Trænger du til en pause fra solbadning kan du tage en rundtur i butikkerne, beliggende ved det lille torv. Der findes en solbrillebutik, en butik med badetøj, sportstøj og souvenirs, samt et lille minimarked.

Har du behov for at bevæge kan du/I tage en tennismatch på hotellets egen bane. Besøg også det lille fitness, hvor du finder de fleste træningsmaskiner og vægte du behøver.

Byerne Lardos og Kiotari ligger ikke langt fra hotellet om du lejer en bil under din ferie. Cirka 10 minutter væk med bil ligger også den berømte havneby Lindos, som er et besøg værd. Vil du tage ind til spændende Rhodos By, er den beliggende cirka 60 kilometer væk.

Der arrangeres en del aktiviteter på hotellet som kan variere fra uge til uge. Spørg i receptionen eller hos Guest Relations, hvilke aktiviteter der findes under dit besøg.

Wifi

Der findes gratis wifi på værelset og på hotelområdet. Hastigheden varierer alt efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Lindian Village:

Tennis

 

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Hotelspa med skønne behandlinger

I hotellets eget luksuriøse spa kan du bestille herlige afslappende og eksklusive behandlinger som eksempelvis massage, ansigtsbehandlinger af forskellige slags, samt peeling. Adgang for børn tilbydes også på bestemte tidspunkter!

Fitness og træningsrum på Lindian Village

På Lindian Village findes et træningsrum, som har det meste af hvad du behøver af træningsmaskiner og vægte for at holde dig i gang på ferien. Holdtræning af forskellige slags ledes også af hotellets erfarne instruktører om det ønskes.

Et udvalg af træningsmuligheder på Lindian Village:

Holdtræning med yoga eller udstræk

Fitness/træningsrum

Mod betaling

Behandlinger i spaen

Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Dette hotel er beliggende på landet og er adskilt fra anden bebyggelse. Transfertiden mellem hotellet og lufthavnen kan derfor blive lang. Vi anbefaler at leje en bil for lettere at bevæge sig rundt på Rhodos når du bor her.

Hastigheden på hotellets wifi varierer alt efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Mad og drikke

Dette hotel er ikke kun et All Inclusive-hotel. Selvom du rejser All Inclusive med Nazar, findes der faciliteter, mad, drikkevarer og aktiviteter som ikke indgår i dit All Inclusive-program.

Værelserne

Mange af hotelværelserne har en åben planløsning. Mange af hotelværelserne har en åben planløsning. Toilet og bad ligger ofte separat. Ligeledes håndvaske, som iblandt er placeret adskilt.

I lavsæsonen (1 oktober-31 maj)

Når du rejser i lavsæsonen kan visse restauranter, barer og forretninger i lokalområdet lukke tidligere end sædvanligt eller holde helt lukket. Også andre bekvemligheder, åbningstider og aktiviteter på dit rejsemål kan udgå eller ændres i lavsæsonen. I værste fald kan det ske at et hotel vælger at lukke tidligere end planlagt. Så kan vi behøve at informere dig om hotelændring med lidt kortere varsel in normalt.

Hos Nazar går vi op i miljøet. Derfor skrues der lidt ned for det store udvalg af mad i årets stille sæson. Det reducerede sortiment er tilpasset antallet af gæster og hjælper med at undgå unødvendigt madspild.

I højsæsonen (1 juni-30 september)

I denne periode er vores hoteller oftes fuldt-bookede. Så kan der nogle gange være trængsel, køer og ventetid, især på restauranter og barer. Vi vil også gerne minde dig om, at vores populære barer og restauranter kan lide at spille musik.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Miljøskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver miljøskat (tidligere turistskat) på hotelovernatninger. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
3 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
4 stjerner: 7 € pr. værelse/lejlighed pr. nat
5 stjerner: 10 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

 

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol.

Vores Collections