Rhodos by, Rhodos

Castellum Suites

Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 69 respons
Gæsternes vurdering
3.9 af 5
Baseret på 69 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Ja 
Strand
1400 m 
Centrum
0 km 
Castellum Suites
Castellum Suites_1
Castellum Suites_2
Castellum Suites_3
Castellum Suites_4
Castellum Suites_5

Perfekt for byrejsende og par

Dette hotel er for dig som rejser med nære og kære eller dig som rejser på egen hånd. Det er også optimalt for dig som ønsker fred og ro, men samtidig at være tæt på det meste. Castellum Suites ligger tæt på Rhodos gamle by og den nyere del af byen. Det ligger også i nærheden af andet man kan ønske sig, såsom strand, shopping og restauranter. Når du ikke er ude på opdagelse i Rhodos by, kan du med fordel nyde det ved poolen eller tage en slapper i det moderne hotelværelse efter et velsmagende måltid i buffeten. 

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Rigtig feriefølelse ved rolig pool

Det intime byhotel har to pools at vælge i mellem. En hovedpool for voksne og en minipool for børn. Der råder en dejlig og afslappende atmosfære, som virkelig indgyder feriefølelsen ved poolområdet. Her kan du slappe af under en parasol med en drink i hånden eller hvad med noget at tygge på? Badehåndklæder og sofaer til at sole sig i er tilgængelige uden ekstra omkostninger og hvis du får lyst til at skifte miljø kan du promenere til stranden Windy Beach. Her kan man leje alt fra parasol og håndklæder til drinks og snacks.

Mod betaling

Håndklæder, parasoller, solsenge, drikkevarer og snacks på stranden.

Græsk-inspireret buffet

På Castellum Suites serveres de tre hovedmåltider i form af buffet i hovedrestauranten og alle lokale drikkevarer indgår i All-Inclusive tiderne. Mellem hovedmåltiderne serveres der også forskellig slags snacks i hovedrestauranten.

Hotellet har en mindre ”tidlig morgenmad” for de morgenfriske. Vil du heller sove lidt mere så er den kontinentale morgenbuffet åben til kl. 11:00. Frokostbuffeten er varieret og der er til og med is inkluderet som dessert. I aftensbuffeten findes der meget at vælge mellem. Hotellet har et specielt græsk tema med regionale delikatesser som indgår i aftensbuffeten.

Mod betaling Visse importerede drikkevarer, alle drikkevarer efter kl. 22.30 er mod betaling

Ubegrænset med indtryk i Rhodos by

På Castellum Suites har byen hovedrollen. Rhodos by, og to indgange til den gamle by, ligger præcis rundt om hjørnet og byder på shopping, restauranter og historiske seværdigheder. Find ud af hvad der findes at se rundt om i byen, med det gratis wifi som indgår på hele hotellet. Hvorfor ikke se den romantiske solnedgang i den gamle by? Kom tilbage til hotellet for dagens sidste dukkert inden lukning. Afslut siden aftenen med et underholdende show.

Lyse og skønne værelser

Værelserne på Castellum Suites er friske og moderne med klinker, gratis wifi og stor balkon. Alle værelser har aircondition, safety boks, minibar, elkedel med tilhørende kaffe og the og tv. På badeværelset er der bruser og hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelset er 30 m² stort. Her findes to til tre rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Her kan bo maks. tre voksne og der er mulighed for at få en børnepris. Værelset kan også bookes som enkeltværelse mod et tillæg.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuiten er 47 m². Her er fire rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og her kan bo maks. fire personer med mulighed for en børnepris. 

Hotellet ligger i nærheden af Rhodos lufthavn, og der kan forekomme støj fra flytrafikken til og fra Rhodos.

Variationer i åbningstider og service kan forekomme på grund af vejrforhold og afhængig af sæson.

 

Alle drikkevarer efter kl. 22.30 serveres mod ekstra betaling.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections