Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 62 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 62 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
2, én saltvand og én ferskvand 
Strand
50 m 
Centrum
5,5 km til Rhodos by 

Nyd roen og en fantastisk udsigt

Kresten Royal er beliggende i Kalithea og et af de mest idylliske steder, du kan finde på Rhodos, der ellers er kendt for at have fart over feltet. Beliggenheden er afsides og her findes intet andet end fred og ro – helt perfekt til en ferie i afslapningens tegn. All Inclusive programmet er allerede inkluderet i prisen, og alt du behøver under din afslappende ferie er indenfor rækkevidde.

Hotellet har virkelig taget vare på den fantastiske beliggenhed – overalt er der store terrasser, hvor du kan nyde den smukke udsigt. Lobbyen er stor og åben med godt lys og store panoramavinduer med udsigt over poolen og havet. Hotellet har et moderne udtryk og er ligeledes indrettet moderne og elegant – uanset hvor du end befinder dig på hotellet. Hotellet har flere barer og restauranter, så du altid kan få stillet den lille sult eller få slukket tørsten.

Du kan vælge mellem flere forskellige pools, både én med saltvand og én med ferskvand samt en børnepool. Til dig, som ønsker lidt ekstra ferieluksus, kan du også få værelser med egen pool! Kresten Royal er beliggende ca. 5,5 km fra Rhodos by, så der er gode muligheder for en skøn dags- eller aftenudflugt.

Dette er et af Nazars fine kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene, og er en del af vores Holiday Collection.

Skønne pools i alles smag

Kresten Royal er et af de få hoteller på Rhodos der både har saltvands- og ferskvandspool. Fra det rummelige og flotte poolområde har du en vidunderlig udsigt over det turkisblå Middelhavet og stranden, der ligger bare et stenkast væk. Du har restauranten Porto Di Mare tæt på poolen, så der er aldrig langt til den næste forfriskende drink, når du ligger og nyder en af Rhodos’ mange dage med sol. På området findes også en børnepool for de mindste gæster.

Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet og du kommer dertil via en trappe, der går imellem klippeformationerne. Stranden er en blanding af klippe og rullesten, hvilket er typisk for Rhodos, og vandet her er krystalklart og indbyder bestemt til en opfriskende dukkert. Du har solsenge og parasoller på en lav klippesats, der udmunder i en lille strandbugt. Her kan du nyde den stegende sol og gæster på Kresten Royal har gratis adgang til både parasoller samt solsenge.

Lækker All Inclusive

Når du har ferie på Kresten Royal, er det All Inclusive der gælder. Morgen, middag og aften har du mulighed for at stille sulten i en af hotellets restauranter uden at tænke på regningen! Morgenmaden samt øvrige hovedmåltider indtages i hovedrestauranten, der på grund af sine store vinduer er dejlig lys.

Hotellets poolrestaurant, der også fungerer som en af temarestauranterne, serverer snacks og enklere anretninger i løbet af dagen har også funktion som en af hotellets poolbarer. På hotellet finder du også fire barer - du er aldrig langt fra en kold drink. Alle lokale drikkevarer indgår i dit All Inclusive program.

Der er to temarestauranter: Porto Di Mare, som serverer græsk mad og Teatro (miminumslader 13 år), som specialiserer sig i det italienske køkken. Du har mulighed for i alt to besøg under din ferie. Besøg på disse restauranter kræver bordreservation.

Under aftenens serveringer gælder der en dresscode i alle restauranter på hotellet, og man forventes at bære lange bukser.

 

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer

Slap af eller hav en aktiv ferie

Kresten Royal tilbyder masser af forskellige aktiviteter. Udover hotellets forskellige pools, finder du også masser af baner til forskellige sportsaktiviteter; tennis, fodbold samt en multibane til basketball og volleyball. Hotellet har også en egen spaafdeling, hvor der er rig mulighed for at få lækre behandlinger, og hotellet har desuden også et lille fitnesscenter og arrangerer visse aktiviteter, hvis man skulle have behov for lidt træning under ferien.

Kalithea er bare 5,5 km fra Rhodos by, så snyd endelig ikke dig selv for en kulturel oplevelse i verdensklasse ved at tage en tur ind til den gamle bydel.

 

Mod betaling

Behandlinger på hotellets spaafdeling, oplyst multibane.

Elegante værelser med mulighed for privat pool

På dit ophold på Kresten Royal er du indkvarteret i lyse og moderne rum, visse endda med egen pool – så dig, som vil have lidt ekstra ud af ferien, kan bade direkte uden for døren. Alle værelser er indrettet med klinkegulv og har balkon eller terrasse, hvor man får mulighed for virkelig at nyde hotellets fredelige beliggenhed. Værelserne har tv, telefon samt aircondition. Badeværelset er udstyret med brusekabine eller badekar og føntørrer. Adgang til wifi kan fås mod betaling.

På værelset findes et tomt minikøleskab og du har mulighed for at få tilkøbe opfyldt minibar. Der findes to forskellige pakker at vælge imellem og minibaren fyldes én gang. Læs mere om de gode pakker længst nede under ”Vigtigt at vide inden du booker din rejse”.

Dobbeltværelse, landudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse, landudsigt, 2-3 personer

De rummelige dobbeltværelser er indrettet med dejlige farver og der er plads til op til tre personer. Værelserne er cirka 34 m² og der findes en stor balkon eller terrasse på samtlige værelser. Værelset har to rigtige sengepladser, og hvis I er tre personer, sover den tredje person i sovesofa. Dette værelse kræver minimum to fuldt betalende og der er mulighed for at få én børnepris.

Dobbeltværelse, Havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse, Havudsigt, 2-3 personer

De rummelige dobbeltværelser er indrettet med dejlige farver og der er plads til op til tre personer. Værelserne er cirka 34 m² og der findes en stor balkon eller terrasse på samtlige værelser. Værelset har to rigtige sengepladser, og  hvis I er tre personer, sover den tredje person i sovesofa. Dette værelse kræver minimum to fuldt betalende og der er mulighed for at få én børnepris.

 

 

Villa med privat pool, 2-4 personer

Villa med privat pool, 2-4 personer

Vil du have lidt ekstra, masser af plads og din helt egen pool at slænge dig i, så er denne værelsestype lige noget for dig. Værelset er ca. 52 m² og alle har terrasse. Villaen har to standardsenge, og derudover findes en sovesofa med op til to sovepladser. For at bestille denne værelsestype skal der minimum være to fuldt betalende og der er mulighed for en børnepris. Der kan max bo tre voksne og et barn.

 

 

Mod betaling

Wifi på værelset, eventuel minibarpakke.

Afslapning i hotellets spaafdeling

Til dig, som søger ekstra afslapning, kan besøge Kresten Royals spaafdeling, hvor du kan nyde blandt andet sauna. Her har du også et udvalg af behandlinger for krop og ansigt, der garanteret giver en rolig og afslappet fornemmelse. Perfekt til at koble af fra hverdagen derhjemme og komme i feriestemning.

 

Mod betaling

Sauna og behandlinger i hotellet spaafdeling.

Under aftenens serveringer er der dresscode i alle restauranter på hotellet, og man forventes at bære lange bukser. Besøger man den italienske temarestaurant skal man være over 12 år. Minibaren kan fyldes med en af følgende pakker:

Minibar Standard – 180 kr

1 Hvidvin 187 ml

1 Øl 330 ml

1 Pepsi Cola 330 ml

1 7 Up 330 ml

1 Lemonade 330 ml

1 Orangenade 330 ml

1 Appelsinjuice 330 ml

1 Danskvand 330 ml (ΙΟΛΗ)

1 Nødder 100 g

1 Chokolade 100 g

Minibar Premium – 370 kr

2 Rødvin, hvidvin 187 ml

1 Øl 330 ml

4 Sodavand 330 ml (Pepsi Cola, 7 Up, Bitter/Tonic, Orangenade)

1 Cocktailjuice 250 ml

1 Danskvand 330 ml (ΙΟΛΗ)

1 Danskvand 330 ml (Perrier)

5 Gin, vodka, whisky, Metaxa 7*, Campari (5x50 ml)

1 Salted Battons (saltede snacks)

1 Chips 50 g

1 Nødder 100 g

1 Chokolade 100 g

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Vores Collections