Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 62 respons
Gæsternes vurdering
4 af 5
Baseret på 62 respons

4 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børnepool
Pool:
2, én saltvand og én ferskvand 
Strand
50 m 
Centrum
5,5 km til Rhodos by 

Vidunderlig beliggenhed.

Kresten Royal er beliggende i Kalithea cirka 5,5 kilometer fra Rhodos by. Dette er et af de mest idylliske steder du kan finde på Rhodos der ellers er kendt for at have fart over feltet. Beliggenheden er afsides og her findes intet andet end fred og ro – helt perfekt til en ferie i afslapningens tegn. All Inclusive-programmet er allerede inkluderet i prisen, og alt hvad du kan behøve under din ferie er indenfor rækkevidde.

Hotellet har et moderne udtryk og er ligeledes indrettet moderne og elegant– dette skinner igennem hvor du end befinder dig på hotellet. Hotellet har flere barer samt restauranter, så du altid kan få stillet den lille sult eller få slukket tørsten. Hotellet har flere forskellige pools, både én med saltvand og én med ferskvand samt en børnepool til de mindste.

Lækre pools til alles smag

Kresten Royal er et af de få hoteller på Rhodos der både har saltvands- og ferskvandspool. Fra det rummelige poolområde har du en vidunderlig udsigt over det turkisblå Ægæiske hav samt stranden der ligger bare et stenkast væk. Du har restauranten Porto Di Mare tæt på poolen, så der er aldrig langt til den næste forfriskende drink, når du ligger og nyder en af Rhodos’ mange soldage.

Stranden ligger cirka 50 meter fra hotellet, som de fleste andre strande på Rhodos er stranden ved hotellet en rullestensstrand. Stranden er en blanding af klippe og rullesten, vandet her er krystalklart og indbyder bestemt til en opfriskende dukkert. Du har solsenge og parasoller på en lav klippesats, der udmunder i en lille strandbugt med rullesten. Her kan du nyde den stegende sol og gæster på Kresten Royal har gratis adgang til både parasoller samt solsenge.

Masser af muligheder

Når du har ferie på Kresten Royal er det All Inclusive der gælder. Morgen, middag og aften har du mulighed for at stille sulten i en af hotellets restauranter. Morgenmaden samt øvrige hovedmåltider indtages i hovedrestauranten Athina, mens hotellets pool- og temarestaurant Porto Di Mare serverer snacks og enklere anretninger i løbet af dagen – Porto Di Mare har også funktion som en af hotellets poolbarer. På hotellet finder du 2 temarestauranter samt 4 barer. Temarestauranten Porto Di Mare serverer græsk mad og Teatro specialiserer sig i det italienske køkken, her har du mulighed for totalt 2 visit under din ferie, besøg på disse restauranter kræver bordreservation. Som gæst på Kresten Royal har du altså masser af mulighed for at smage på flere forskellige køkkener.

Vær venligst opmærksom på, at under aftenens middagsservering er der dress code på samtlige restauranter på hotellet og mænd bedes at bære lange bukser.

Alle lokale drikkevarer er inkluderet i dit All Inclusive-program.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer

Aktiviteter for alle

Kresten Royal tilbyder masser af forskellige aktiviteter. Udover hotellets forskellige pools, finder du også masser af baner til forskellige sportsaktiviteter; tennis, fodbold samt en multibane til basketball og volleyball. Hotellet har også en egen spaafdeling, hvor der er rig mulighed for at få lækre behandlinger, desuden har hotellet også et lille fitnesscenter og arrangerer visse aktiviteter, hvis man skulle have behov for lidt træning under ferien.

Kalithea er bare 5,5 kilometer fra Rhodos by, så snyd endelig ikke dig selv for en kulturel oplevelse i verdensklasse ved at tage en tur ind til den gamle bydel.

Mod betaling

Behandlinger på hotellets spaafdeling, oplyst multibane.

Elegante værelser med mulighed for privat pool

På dit ophold på Kresten Royal er du indkvarteret i moderne rum, visse endda med privat pool. Alle værelser er indrettet med klinkegulv og har balkon eller terrasse, hvor man får mulighed for virkelig at nyde hotellets fredlige beliggenhed. Værelserne har TV, telefon samt air condition. Badeværelset er udstyret med brusekabine eller badekar samt toilet og hårtørrer.

På værelset findes et tomt minikøleskab til fri afbenyttelse, men som noget unikt kan du på Kresten Royal vælge fyldt minibar til. Der findes to forskellige pakker at vælge mellem og når du køber pakken fyldes minibaren én gang.

Minibar Standard – 140 kr.

1 Hvidvin 187 ml
1 Øl 330 ml
1 Pepsi Cola 330 ml
1 7 Up 330 ml
1 Lemonade 330 ml
1 Orangenade 330 ml
1 Appelsinjuice 330 ml
1 Danskvand 330 ml (ΙΟΛΗ)
1 Nødder 100 g
1 Chokolade 100 g

Minibar Premium – 290 kr.

2 Rødvin, hvidvin 187 ml
1 Øl 330 ml
4 Sodavand 330 ml (Pepsi Cola, 7 Up, Bitter/Tonic, Orangenade)
1 Cocktailjuice 250 ml
1 Danskvand 330 ml (ΙΟΛΗ)
1 Danskvand 330 ml (Perrier)
5 Gin, vodka, whisky, Metaxa 7*, Campari (5x50 ml)
1 Salted Battons (saltede snacks)
1 Chips 50 g
1 Nødder 100 g
1 Chokolade 100 g


Mod betaling

Trådløst internet på værelset, eventuel minibarpakke.

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer

Dobbeltværelse med havudsigt, 2-3 personer

På de rummelige dobbeltværelser er der plads til op til 3 personer. Værelserne er cirka 34 m2 og der findes balkon eller terrasse på samtlige værelser. Rummene er elegant indrettet med dejlige farver. Værelset har 2 standardsenge, enten én dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og eventuel opredning til tredjeperson er på en sovesofa. Dette værelse kræver minimum 2 fuldt betalende og der er mulighed for at få én børnepris.

Mod tillæg kan værelset bestilles som enkeltværelse.

Villa med privat pool, 2-4 personer

Villa med privat pool, 2-4 personer

Vil du have det lille ekstra, masser af plads og din helt egen pool at slænge dig i, så er dette rumstypen for dig. Denne rumstype er cirka 55 m2 og alle har balkon eller terrasse. Villan har to standardsenge, enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover findes en sovesofa med op til 2 sovepladser. For at bestille denne værelsestype skal der minimum være to fuldt betalende og der er mulighed for en børnepris. Der kan maks. bo tre voksne og et barn.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra