Kalithea, Rhodos

La Marquise Luxury Resort

Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 46 respons
Gæsternes vurdering
4.3 af 5
Baseret på 46 respons

5 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
250 m 
Centrum
3 km Faliraki, 9 km Rhodos by 

Luksuriøst All Inclusive-hotel med smukke omgivelser

På La Marquise bor du på et af Rhodos’ fineste hoteller. Her har du et stort hotelområde beliggende mellem græsklædte bakker og Det Ægæiske Hav – det er virkelig en oase, omgivet af vand og grønne områder. Den fine reception byder dig velkommen med smukt design og sætter barren højt for resten af opholdet.

På visse dele af hotellet snor poolerne sig mellem bygningerne, så du skal aldrig gå langt for en forfriskende dukkert. Disse fine og unikke ”pool-kanaler” kan nok sammenlignes med hotelverdenens Venedig!

La Marquise ligger i Kalithea, i det nordøstlige Rhodos, Kalithea er græsk for smuk udsigt, som er lige præcis hvad du får her. Du har kun 3 km ind til Faliraki og 9 km til Rhodos by, og så er der kun 15 km transport fra lufthavnen.

Her får du et lækkert All Inclusive-program, børne- og ungdomsklubber, smukke værelser, flere forskellige pools og så er du kun 250 meter fra stranden – her trives hele familien!

Der er også en afdeling der kun er for voksne – det er her Deluxeværelserne med pooludsigt ligger, og der er endda også to pools som kun kan benyttes af gæster over 16 år.

Bemærk, at bade- og sporttøj samt sandaler ikke er tilladt i restauranter og til aftensmad bør mænd bære lange bukser.

Flere forskellige pools og et stenkast fra stranden

Store dele af hotellet er omgivet af dejlige pools, så du er aldrig er langt fra den nærmeste forfriskende dukkert! Der er pools, der snor sig rundt om bygningerne, en hovedpool, en pool på taget af hovedbygningen, en separat børnepool med skygge og indendørs samt udendørs pools ved spaen. På de luksuriøse Deluxeværelser findes en stille pool, der er kun for voksne.

Ca. 250 meter fra hotellet ligger stranden – en sandstrand med et par småsten. Her kommer man hen via en privat tunnel fra hotelområdet, man kan også køre derned med en golfbil som kører hvert tyvende minut. Her er en strandbar som serverer mad og drikkevarer mod betaling.

Både ved stranden og ved poolene er der behagelige solsenge og parasoller. Badehåndklæder kan man låne af hotellet.

Mod betaling:

Mad og drikkevarer på stranden. 

Lækker mad og et bredt udvalg

I dit All Inclusive-program indgår følgende:

Dagens tre hovedmåltider i form af buffeter i hovedrestauranten.
Kaffe, te og kager om eftermiddagen i alle poolbarerne.
Kugleis i løbet af dagen i alle poolbarer.
Lokale drikkevarer og drinks, med og uden alkohol, fra kl. 10.30-18.30 i poolbarerne og kl. 10.00-00.00 i baren i hovedbygningen

Den lyse og store hovedrestaurant serverer græske, Middelhavs- og internationale specialiteter. Restauranten ligger i hovedbygningen og du kan vælge om du vil sidde indenfor eller ude på terrassen. I blandt arrangeres temaaftener, med temaer som eksempelvis fisk, græsk, italiensk eller asiatisk. Bade- og sportstøj samt sandaler er ikke tilladte og til aftensmaden skal man have lange bukser på.

Der er flere forskellige barer rundt omkring på hotelområdet, blandt andet en i hovedbygningen som er åben hele dagen og aftenen. Der er også et par poolbarer der har åbent i løbet af dagen og de serverer drikkevarer, is og snacks.

Højst oppe i hovedbygningen ligger der en asiatisk temarestaurant, og der er et besøg her inkluderet i opholdet, såfremt der er plads. Der er også en udendørs grillrestaurant og en frokostrestaurant, hvor der er også er et besøg på hver restuarant per ophold er inkluderet. Husk at forudbestille plads.

Hvis du bestiller et af deluxeværelserne med pooludsigt får du et såkaldt Black Card. Som Black Card-indehaver har du mulighed for at besøge den eksklusive a´la carte-restaurant L´etoile flere gange om ugen til både morgenmad og aftensmad, samt på de øvrige temarestauranter.

Mod betaling

Beach Bar.

Børneklub og legeplads

Børneklubben er åben seks gange om ugen, og her kan børnene møde jævnaldrende legekammerater. Der er også en legeplads samt en separat børnepool med et soltag over.

Der arrangeres en ungdomsklub for børn over 13 år og her spiller man blandt andet billard, bordtennis, bordfodbold eller airhockey.

Visse af aktiviteterne er mod ekstra betaling.

Minigolf, vandsport og wifi

Ønsker man en pause fra solsengen, findes der masser af aktiviteter som man kan prøve. Hvordan lyder for eksempel tennis, basket, minigolf, beachvolley, strandfodbold og vandsport? Ved siden af wellnesscentret ligger der et fitnesslokale og der er også et par butikker eksempelvis et minimarked og en smykkebutik.

Wifi kan gratis benyttes på alle fællesområder og visse aftener arrangeres der live musik og shows.

Visse af aktiviteterne er mod ekstra betaling.

Rummelige og smukt indrettede værelser

På La Marquise bor du på luksuriøse værelser med en smuk indretning. Alle værelser har et fladskærms-TV, balkon eller terrasse, badeværelse med badekar eller brusekabine, fine hår- og kropsprodukter, hårtørrer, individuel aircondition, minibar mod betaling, kaffe og te samt et pengeskab. Der er også trådløst internet som man gratis kan benytte. Alle værelsestyper kan ligge i stueetagen eller højere op.

Dobbeltværelse, 2-3 personer

Dobbeltværelse, 2-3 personer

På dobbeltværelset på ca 30-33 m² er der to rigtige sengepladser og en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, et barn kan få børnepris og der kan max bo tre voksne på værelset. Værelset kan enten bestilles med udsigt over haven eller med pooludsigt, og enkeltværelser kan bestilles med pooludsigt mod et ekstra tillæg.

Deluxeværelse med havudsigt, 2-3 personer

Deluxeværelse med havudsigt, 2-3 personer

På Deluxeværelset med havudsigt på ca 46 m² har du masser af plads til at brede dig. Der er to rigtige sengepladser og en sovesofa og fliser. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, et barn kan få børnepris og der kan max bo tre voksne.

Deluxeværelse med pooludsigt, 2-3 personer

Deluxeværelse med pooludsigt, 2-3 personer

På Deluxeværelset med pooludsigt på ca 46 m² har du masser af plads. Der er to rigtige sengepladser og en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan max bo tre voksne. Denne værelsestype ligger i afdelingen som kun er for voksne, og man må mindst være 16 år gammel for at bo her.

På denne lidt mere luksuriøse værelsestype får du privat check in, en velkomstdrink og frugtkurv ved ankomst, mulighed for tidlig check in og sen check out (hvis der findes ledige værelser), mulighed for at besøge á la carte restauranterne hver aften, såfremt der er plads, uden ekstra omkostninger – husk at bestil plads en dag inden. For disse gæster tilbydes der også mulighed for morgenmad i en separat restaurant med buffet.

NB: Personer under 16 år må ikke bookes i denne værelsestype.

Familiesuite med pool- eller havudsigt, 2-5 personer

Familiesuite med pool- eller havudsigt, 2-5 personer

På familiesuiten på ca 46 m² er der fire rigtige sengepladser og en sovesofa. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, det er muligt at få en børnepris og to børnerabatter og der kan max bo fire voksne og et barn. Familiesuiterne har enten pool- eller havudsigt, men du kan ikke selv vælge hvilken udsigt du får. Suiten består af to værelser med en dør imellem, og i nogle af suiterne er der intet vindue i det ene værelse.

Duplex Suite med pool, 2-5 personer

Duplex Suite med pool, 2-5 personer

I denne suite på cirka 70 m² får du to separate værelse og direkte adgang til pool. Værelset har to rigtige sengepladser og en sovesofa samt en ekstraseng ved behov. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo maksimalt fire voksne og et barn. Det er muligt at få én børnepris.

Afslapning på højt niveau

Som det meste på La Marquise, er wellnesscetret også super moderne og af høj kvalitet. Wellness centret breder sig ud på over 1200 m², og her finder du flere forskellige behandlingsværelser, en frisørsalon, jacuzzi og en indendørs samt udendørs pool. Her findes også en sauna og dampbad, og du kan besøge dem gratis, en gang hver.

Mod betaling

Behandlinger i wellnesscentret.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Turistskat i Grækenland

Fra og med 2018 skal en turistskat betales på alle overnatninger i Grækenland. Skatten afhænger af hotellets officielle kategori samt opholdets længde, og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Nazar’s klassificering af hotel og lejligheder kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Hotellets officielle antal stjerner står på hotellets egen hjemmeside eller i receptionen når man ankommer. 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

1-2 stjerner: 0,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

3 stjerner: 1,50 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

4 stjerner: 3 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

5 stjerner: 4 € pr. værelse/lejlighed pr. nat

Der kan forekomme ændringer, som er uden for vores kontrol. 

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra