Belek, Tyrkiet

Susesi Luxury Resort

Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 67 respons
Gæsternes vurdering
4.5 af 5
Baseret på 67 respons

6 personer i samme værelse
Børnepris t.o.m. 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Børneklub
International
Pool:
Strand
0 m 
Centrum
3 km 

Eksklusivt All Inclusive hotel med fantastiske familiesuiter

Susesi Luxury Resort i Belek giver dig mulighed for at bo i enestående omgivelser med adgang til et overordentligt stort udvalg af faciliteter og nogle af Nazars bedste madoplevelser. All Inclusive programmet er virkelig i en klasse for sig med velsmagende buffeter og ikke mindre end seks á la carte restauranter.

Her kan du bo enten i den stilrene hovedbygning eller i den fantastiske Terrace House afdeling. Sidstnævnte har en skøn pool, der snor sig mellem bygningerne og går helt ind til terrasserne, der hører til værelserne. Her kan du vælge et værelse med direkte adgang til poolen, som naturligvis er reserveret kun for de gæster, der bor i denne afdeling.

Bygningerne og de pragtfulde pooler er omkranset af en smukt anlagt have, hvor du kan slikke sol på græsplænen eller under de skyggefulde træer eller slappe af i en skøn hængekøje. Du kan også gå en tur langs den herlige sandstrand, tage sol ved molen eller blot gå på opdagelse blandt alle de hyggelige spisesteder og barer, der er spredt ud over området. Hvor end du går, råder der en afslappet lounge stemning.

Susesi Luxury Resort har også et heftigt vandland, små butikker, et stort spillerum, en fantastisk børneklub og fine shows eller live musik om aftenen. Der findes et væld af aktiviteter, og hvis du hellere vil tage den med ro, kan du besøge hotellets topklasses spacenter, der tilbyder flere forskellige slags behandlinger og hamam.

Dette hotel indgår i Nazars Premium Collection, hvilket indebærer, at du kan forvente stor grad af luksus og elegance, som henvender sig til hele familien.

Stort poolområde og dejlig sandstrand!

Hvis en lækker swimmingpool er en vigtig ingrediens i din ferie, så er du kommet til rette sted. På Susesi Luxury Resort er der et ualmindeligt stort poolområde med flere valgmuligheder. Hvis du bliver træt af den ene pool, så hopper du bare videre til næste, og du kan også veksle med hotellets vandland med seks vandrutsjebaner i forskellige størrelser og varianter.

Rundt omkring disse pools er der det smukkeste, frodige haveområde, der snor sig fra hotellet og ender ned mod stranden. Omkring poolen råder en rolig og hyggelig stemning, og her findes indbydende solsenge samt en poolbar med et godt udbyd af snacks og drikkevarer. Du kan også lægge dig og slappe af på græsset i skyggen fra høje træer.

På Susesi Luxury Resort kan du også vælge at bo med direkte adgang til den herlige pool, der slingrer imellem værelsesbygningerne i Terrace House delen. Der findes også værelser med en privat lille pool på egen terrasse, hvor du kan nyde skønne morgendukkerter til smuk udsigt.

Lige ved hotellet er der en skøn 300 meter lang, privat sandstrand med solsenge og to moler, hvor du også kan nyde solen. Sandet er finkornet, og vandet bliver relativt hurtigt dybt.

Hvis du vil forkæle dig selv yderligere, kan du leje en luksus-pavillon på stranden, hvor du får speciel service og tjener stillet til rådighed. Pavillonerne er afskærmet med hvide gardiner for at skabe en privat atmosfære, har store, magelige puder samt et lille bord.

 

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, leje af strandpavilloner.

All Inclusive i en klasse for sig selv!

Det at holde ferie med All Inclusive er altid nemt og behageligt, og med sådan en luksus som der er på Susesi Luxury Resort, er det her en hel oplevelse i sig selv! Hotellet er kendt for sin utroligt gode mad, så hvis du er gourmet-typen, vil du elske alle delikatesserne, der serveres.

Der er så meget at vælge imellem i buffeterne, at man næsten farer vild, og al mad er meget udsøgt. Gå heller ikke glip af det store dessertbord med masser af lækre ting at slutte måltidet af med. Flere gange om ugen arrangeres der også temaaftener i hovedrestauranten.

På Susesi kan du faktisk få mad lige når det passer dig; den morgentrætte kan få sen morgenmad og natteravnen kan nyde snacks til ud på den tidlige morgen. Dejlig kold is er inkluderet på visse tidspunkter i løbet af dagen. Vil du runde dagen af med en drink er der intet mindre end 11 barer at vælge imellem – enten indendørs eller udendørs under en romantisk stjernehimmel! Derudover er der is, desserter, bagværk og andre søde sager i hotellets fine cafe.

De seks á la carte restauranter på Susesi Luxury Resort byder på udsøgte gourmetoplevelser. Du kan vælge imellem italiensk, tyrkisk, asiatisk, mexicansk, California Steakhouse eller fisk. Hver restaurant har en unik indretning samt en smuk borddækning, og hvis der er plads, kan man besøge én af disse per uge. Den tyrkiske og mexicanske kan besøges uden ekstra omkostninger, mens de øvrige er mod reservationsgebyr. Husk at reservere bord i god tid.

 

Mod betaling

Reservationsgebyr på de fleste af på à la carte-restauranterne, visse importerede og eksklusive drikkevarer.

Børneklub og vandland – børnenes favoritter

Børneklubben går helt i samme stil som resten af det familievenlige hotel – her er alt! Børnepools, en babypool, legeplads, vandrutsjebaner, et mini-amfiteater og en lille restaurant. De fleste aftener i løbet af ugen arrangeres der minidisco, hvor børnene kan vise deres dansefærdigheder. Derudover er her også en spillehal og legetøj i store mængder.

Skulle trætheden snige sig ind på ungerne, er der et hvilerum og en børnebiograf hvor de kan se tegnefilm på stort lærred.

Der er også en lille buffet, hvor børnene kan hente lidt snacks, så de ikke løber tør for energi. Og du kan trygt efterlade dine børn i børneklubben da hele området er afgrænset og her er internationale aktivitetsguider, som underholder de små.

Børneklubben er inddelt i to grupper, for 4-7-årige og 8-12-årige. De ældre børn mellem 13 og 16 år har deres egen juniorklub, hvor de kan finde nye venner.

Ikke langt fra børneklubben ligger hotellets eget vandland med seks sjove vandrutsjebaner, som er særdeles populære blandt store og små.

Masser af aktivitetsmuligheder

På Susesi Luxury Resort findes masser af aktiviteter at underholde sig med, men også gode muligheder for at trække sig tilbage og slappe af.

Hotellet har to fine tennisbaner og tilbyder desuden masser af sportsfaciliteter: bordtennis, billard, squash, minifodbold, dart, basketball og beachvolley. Der findes også en spillehal med flere forskellige slags maskiner, spil og bowlingbaner.

Derudover arrangeres også flere fælles aktiviteter såsom aerobics, morgengymnastik, dansekurser og poollege. Derudover kan du træne pilates og bruge tid i hotellets fitnesscenter, hvor der findes godt med maskiner, redskaber og vægte.

Der findes flere butikker, både indendørs og udendørs, som sælger alt fra tøj til souvenirer, legetøj og smykker. Du kan også vælge at slappe af i det flotte spacenter.

Seks gange om ugen er der stort opsatte shows med flotte kostumer i amfiteateret, som ligger placeret tæt på stranden. Foretrækker du diskotekskuglernes lys, så kan du besøge hotellets diskotek.

Wifi findes frit tilgængeligt på hele hotellet.

 

Mod betaling

Nogle vandsportsaktiviteter, oplyst tennisbane, bowling, billard og spillehal.

Rummelige værelser med direkte adgang til pool

På Susesi Luxury Resort får du rummelige og komfortable værelser med plads til op til seks personer. Værelserne er fordelt på en hovedbygning og det fine ”Terrace House”, hvor visse værelser har direkte adgang til den skønne pool.

Alle værelserne har central aircondition, balkon eller terrasse, elkedel med te og kaffe, morgenkåbe, morgensko, telefon, minibar, safety box og tv. Minibaren er omfattet af All Inclusive-programmet og fyldes dagligt med sodavand og vand. Typen af gulv varierer mellem gulvtæppe, laminatgulv og en kombination af disse to typer. Badeværelserne har enten badekar eller brusekabine samt føntørrer.

Hovedbygningen

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelserne i hovedbygningen er 40 m2 og tilbyder et stort, badeværelse, gulvtæppe, to rigtige sengepladser, lænestol eller divan, bord samt makeupbord. Er man flere end to, sover den tredje på sovesofa (190x90 cm) og den fjerde i ekstraseng. Du kan få værelse med havudsigt mod et tillæg.

Her kan man bo op til tre voksne, eller to voksne og to børn. Der er mulighed for én børnepris og én børnerabat på voksenprisen. Værelserne kræver mindst to fuldt betalende, men kan også bookes som enkeltværelse mod tillæg.

Bemærk, at værelset med landudsigt også kan ligge i Terrace House afdelingen, og du kan ikke selv vælge, om du vil bo i hovedbygningen eller i Terrace House, når du bestiller et dobbeltværelse med landudsigt. Alle dobbeltværelser med havudsigt ligger i hovedbygningen.

Seniorsuite, 4 personer

Seniorsuite, 4 personer

I seniorsuiten får man to værelser, hvoraf det ene er et soveværelse med to rigtige sengepladser og det andet fungerer som stue med sovesofaer (190x90 m2), hvor to personer kan sove.

Begge værelser har gulvtæppe, badeværelse, telefon, minibar med kaffe og the, balkon og tv. Der er godt med plads med sine 76 m2, og havudsigt indgår. Her skal man være fire fuldt betalende, dvs. alle personer i værelset betaler fuld pris.

Royal Suite med pool, 4-5 personer

Royal Suite med pool, 4-5 personer

En spektakulær suite med fantastisk udsigt direkte til havet fra din egen private pool, som er placeret på suitens egen store balkon, med solsenge. Du får tre store dejlige værelser, en stor stue med elegante møbler og to store soveværelser. Der findes to badeværelser, begge to med brusekabine og jacuzzi. Soveværelserne har to rigtige sengepladser hver, og ved behov, kan der tilføjes en ekstraseng.

Når du booker en Royal suite, får du desuden VIP-transfer fra og til lufthavnen, en eksklusiv kaffemaskine på værelset, mulighed for at låne barnevogn, butlerservice, vaskeservice, 24 timers roomservice, Bvlgari-produkter, privat strandpavillon og morgenavis med i prisen. Dette er virkelig kongelig forkælelse i særklasse!

Suiten er på hele 206 m2 og man bor her mindst fire fuldt betalende eller max fire voksne og et barn. Værelset har delvist gulvtæppe og delvist laminatgulv.

Dobbeltværelse for funktionshæmmede, 2-4 personer

Dette værelse har samme størrelse og faciliteter som et normalt dobbeltværelse, men det er tilpasset gæster, der er i kørestol. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo højst tre voksne eller to voksne og to børn, og der er mulighed for at få en børnepris.

Terrace House

Terrace House afdelingen er virkelig noget helt for sig selv! Mellem husblokkene slingrer sig en stor pool og der er flere broer, masser af palmer og grøn bevoksning. I poolen er der flere små hyggelige hjørner med boblebad, og der råder en herlig afslappet stemning.

Dobbeltværelse, 2-4 personer

Dobbeltværelse, 2-4 personer

I dobbeltværelset i Terrace House afdelingen findes to rigtige sengepladser, et rummeligt badeværelse samt gulvtæppe. Er man flere end to personer, sover den tredje person på en sovesofa (190x90 cm) og den fjerde i ekstraseng. Disse værelser er ca. 40 m2 store og vender væk fra områdets pool og har derfor ikke adgang til denne direkte fra balkonen, men man kan let gå rundt om bygningen og benytte poolen.

Her kan man bo max tre personer eller to voksen og et barn. Det er muligt at få en børnepris og en børnerabat på voksenprisen. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, men kan også bookes som enkeltværelse mod et tillæg.

Vær opmærksom på at hvis du booker dobbeltværelse med landudsigt kan værelset også ligge i hovedbygningen. Derudover har du ikke selv mulighed for at bestemm om du bor i Terrace House eller i hovedbygningen. Booker du dobbeltværelse med havudsigt vil du altid bo i hovedbygningen.

Familieværelse Terrace House med pooludsigt, 3-4 personer

Familieværelse Terrace House med pooludsigt, 3-4 personer

Du får et stort værelse på 63 m² med en soveværelsesdel med to rigtige sengepladser og en del med to sovesofaer (190x90 cm) og sofabord. De to dele er separeret af en skydedør. Balkonen er dejligt stor med flot udsigt ud over det private poolområde og er møbleret med to stole og borde. Herfra går trappen ned til badebroen og det private poolområde. Der er plads til fire personer, hvoraf mindst tre skal være fuldt betalende.

Familiesuite Triplex Terrace House, 5-6 personer

Familiesuite Triplex Terrace House, 5-6 personer

Er jeres familie på mere end fire personer, er der plads til jer alle i hotellets familiesuite triplex for op til seks personer.

Denne suite er på 105 m² og har tre etageplan samt seks rigtige sengepladser. Stueetagen er møbleret som en stue med sofagruppe og spisebord og en dejlig balkon, hvorfra du kommer til det dejlige poolområde via en trappe.

Næste etage er med to soveværelser på hver side med et tilhørende badeværelse til begge værelser. Det ene er lidt større end det andet og har en hyggelig lille alkove med lænestol og vinduesparti med udsigt mod poolen.

På øverste etage er der skråtag og et lille vindue og her befinder sig endnu et soveværelse med tilhørende badeværelse. Vær opmærksom på at man må gå igennem et af soveværelserne på mellemetagen for at komme op på øverste etage.

Denne værelsestype ligger højst oppe i Terrace House afdelingen og der går trapper fra balkonerne og ned til poolen. Der er en kombination af laminatgulv og gulvtæppe. Man skal mindst være fem fuldt betalende og det er muligt at få en børnepris.

Love Lake Suite, 2-4 personer

Love Lake Suite, 2-4 personer

Denne eksklusive suite er på 80 m² består af to værelser med fem små trappetrin imellem. Et kombineret sove- og opholdsrum og et soveværelse. Der findes to tv, parketgulv og Bvlgari-produkter på badeværelset. Her er to badeværelser, det ene med brusekabine og et med en jacuzzi. Suiten er perfekt for nyforelskede par eller for familien, der vil have det lille ekstra.

Man skal være mindst to fuldt betalende og der er plads til max tre voksne eller to voksne og to børn. Suiten ligger enten på nederste etage hvor man har direkte adgang til poolen, eller på anden etage, hvorfra man kommer til poolen via trapper på ydersiden af bygningen.

Afslapning i verdensklasse!

Vil du opleve den ultimative afkobling i ferien, kan du gå hen i Susesi Luxury Resorts elegante spacenter, der lokker med professionelle behandlinger, luksuriøs indretning, afstressende atmosfære og stemningsfuld belysning.

Her finder du sauna, to tyrkiske bade, dampbad, to indendørs pooler og fine massagerum, hvor du kan nyde alverdens forskellige behandlinger, massager og ansigtsbehandlinger. Efter et besøg her og du vil føle, at du er blevet født på ny! Det store område, de mange behandlinger og de flotte faciliteter gør spacenteret til et af de bedste i vores program.

 

Mod betaling

Behandlinger.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!

På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Vær opmærksom på at tider og udbud kan ændre sig afhængig af antal gæster og sæson.

Belek

Hotellet er beliggende i Belek på Tyrkiets sydkyst, ca. en times kørsel fra Antalya. Belek er hjemsted for nogle af Tyrkiets bedste hoteller. Her er et mindre bycentrum med forskellige butikker og caféer, men byen er især kendt for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestination.

Håndklæder til pool og strand er selvfølgelig at finde på værelset ved ankomst.

Vær opmærksom på, at der findes dobbeltværelser i både hovedbygningen og Terrace House afdelingen. Vælger du et dobbeltværelse med havudsigt kommer du altid til at bo i hovedbygningen, men vælger du landudsigt kan du også komme til at bo i Terrace House afdelingen. Du kan ikke selv bestemme hvor du kommer til at bo.

Høj- og lavsæson

Når du rejser i lavsæsonen, det vil sige før eller efter højsæsonen, kan du på destinationen opleve at restauranter, barer og visse butikker lukker tidligere end normalt eller at de er helt lukket. Mange hoteller opvarmes med solenergi, og det betyder, at der i kortere eller længere perioder kan mangle varme og varmt vand. 

I lavsæsonen kan det desuden ske, at hoteller vælger at lukke tidligere end planlagt, og det betyder at vi med kort varsel skal informere vores gæster om en hotelændring. I lavsæsonen kan visse aktiviteter og faciliteter på hotellerne være begrænset eller lukket. Det gælder f.eks. for restauranter, barer og pools men også aftenunderholdning og børneaktiviteter. Indholdet i All Inclusive såsom udvalget på buffeten kan blive mindre eftersom det tilpasses antallet af gæster på hotellet. 

I højsæsonen (1. juni-30. september) er der ofte meget aktivitet på hotellerne, og der kan derfor forekomme trængsel, køer og ventetider på hotellerne, især i restauranter og på barer. Bemærk at det ikke er usædvanligt at man kan høre musik fra barer og restauranter, og at der i både høj- og lavsæsonen kan forekomme strømafbrydelser og vandmangel

Udendørspooler, vandrutsjebaner, international børneklub og stranden på hotellet åbner den 1/4 (hvis vejret tillader det).

Det naturlige valg for en fantastisk familierejse for både store og små

fra