Nazar Collection

Familiefavoritter med Nazars egne børne- og ungdomsfaciliteter

Nazar Collection er fællesbetegnelsen for vores mest populære hoteller, hvor de fleste af vores gæster vælger at bo. På disse hoteller tilbyder vi en omfattende guideservice og på Pegasos Resort og Pegasos Royal indgår vores egen skandinaviske piratklub og svømmeskole. På Pegasos World indgår piratklubben, svømmeskole samt danseskole og ungdomsklub. Hotellerne har en høj standard og har mange gode faciliteter for hele familien. De ligger lige ved stranden, har store pool områder og vandland og er det oplagte valg for en familieferie for både store og små.

Alle Nazar Collection-hoteller har 5 Nazar Collection oog tilbyder al den komfort, underholdning og aktiviteter som familien har brug for på ferien – og der er naturligvis All Inclusive.

Det her indgår i Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive udvalg, med lækre buffeter, snacks, drinks og is.

Med All Inclusive behøver du ikke tænke over at skulle have pengepungen frem hele tiden; alt er allerede betalt hjemmefra! På vores Nazar Collection-hoteller får du et bredt udbud af lækker mad og drikkevarer som falder i hele familiens smag – og is er naturligvis inkluderet!

Børneklubber

Her har vi skandinaviske børneklubber, svømmeskole, danseskole og en ungdomsklub.

Vores Nazar Collection er børnenes helt klare favorit! Vores passionerede skandinaviske aktivitetsguider sørger for masser af leg, sjov og ballade i vores populære Captain Nemo’s piratklub, svømmeskolen Swim a’hoy og det herlige minidisco.

Vandland

Her er der mange vandrutsjebaner i alle størrelser og flere pools at vælge mellem!

Snoede tunneler, uventede kurver, vilde sving og masser af sus! Prøv også kræfter med og på den udfordrende Wipe Out-bane i vandet udfor stranden – her vil I helt sikkert også blive våde, glade og få jer nogle gode grin!

Vores Nazar Collection hoteller

Vores andre collections

Udover Nazar Collection har vi yderligere tre collections – alt for at gøre det nemmere for dig at vælge det helt rigtige hotel når du og din familie skal på ferie.