NB: Nazars nordiske børneklubber arrangeres ikke i 2021.

Læs mere om øvrige børneklubber for sommeren 2021 på respektive hotelside: Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal.


I sommeren 2022 vil Nazars egne børneklubber atter blive arrangeret
 i Tyrkiet på Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal, samt på Rhodos på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Nedenstående information gælder sommer 2022.

Nazar Collection

Familiefavoritter med Nazars egne børne- og ungdomsfaciliteter


Nazar Collection er fællesbetegnelsen for vores mest populære hoteller, hvor de fleste af vores gæster vælger at bo. På disse hoteller tilbyder vi en omfattende guideservice, og på Pegasos Resort og Pegasos Royal indgår vores egen skandinaviske piratklub, svømmeskole samt ungdomsklub. På Pegasos World indgår piratklubben, svømmeskole, ungdomsklub samt danseskole. Hotellerne har en høj standard og har mange gode faciliteter for hele familien. De ligger lige ved stranden, har store poolområder og vandland og er det oplagte valg for en familieferie for både store og små.

Alle Nazar Collection-hoteller har 5 Nazar Collection og tilbyder al den komfort, underholdning og de aktiviteter som familien har brug for på ferien – og der er naturligvis All Inclusive.

Det her indgår i Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive udvalg, med lækre buffeter, snacks, drinks og is.

Med All Inclusive behøver du ikke tænke over at skulle have pengepungen frem hele tiden; alt er allerede betalt hjemmefra! På vores Nazar Collection-hoteller får du et bredt udbud af lækker mad og drikkevarer som falder i hele familiens smag – og is er naturligvis inkluderet!

Læs mere

Børneklubber

Her har vi skandinaviske børneklubber, svømmeskole, danseskole og en ungdomsklub.

Vores Nazar Collection er børnenes helt klare favorit! Vores passionerede skandinaviske aktivitetsguider sørger for masser af leg, sjov og ballade i vores populære Captain Nemo’s piratklub, svømmeskolen Swim a’hoy og det herlige minidisco.

Læs mere

Vandland

Her er der mange vandrutsjebaner i alle størrelser og flere pools at vælge mellem!

Snoede tunneler, uventede kurver, vilde sving og masser af sus! Prøv også kræfter med og på den udfordrende Wipe Out-bane i vandet udfor stranden – her vil I helt sikkert også blive våde, glade og få jer nogle gode grin!

Læs mere

Vores Nazar Collection hoteller

Vores andre collections

Udover Nazar Collection har vi yderligere tre collections – alt for at gøre det nemmere for dig at vælge det helt rigtige hotel når du og din familie skal på ferie.