NB: Nazars nordiske børneklubber arrangeres ikke i 2021.

Læs mere om øvrige børneklubber for sommeren 2021 på respektive hotelside: Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal.

 

I sommeren 2022 vil Nazars egne børneklubber atter blive arrangeret i Tyrkiet på Pegasos WorldPegasos Resort og Pegasos Royal, samt på Rhodos på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Nedenstående information gælder sommer 2022.

Ohoj, Captain Nemo her!

Hos mig får du piratklub, danseskole, svømmeskole og ungdomsklub med i prisen.

I børn er vores allerbedste gæster, og jeg og mit crew vil at I skal have det så godt som muligt hos os! På vores hoteller i Nazar Collection indgår vores egne børneklubber i prisen og det skal ikke forbestilles hjemmefra. Her findes masser af aktiviteter for børn i alle aldre og lederne taler skandinavisk.

Jeg huserer på Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal i Tyrkiet og på Filerimos Village og Filerimos Hotel på Rhodos. Når der ikke leves ballade i piratklubben, chilles i ungdomsklubben, plaskes i svømmeskolen og danses i danseskolen så arrangeres vores populære minidisco, hvor stolte forældre ser på - og nogle gange ta'r de endda også en svingom!(danseskolen er kun på Pegasos World)

Captain Nemo kommer til Rhodos

Wohoo! Vi håber, at du er lige så glad for denne nyhed som vi er!

 

Til næste sommer (2022) vil Captain Nemo og hans pirater underholde og aktivere børnene i vores populære børneklubber på Filerimos Village og Filerimos Hotel.

Skandinaviske aktivitetsguider

Vores passionerede og engagerede skandinaviske aktivitetsguider laver i løbet af jeres ferie en masse herlige aktiviteter – det kan være alt lige fra spændende skattejagter til kreative lege, morsom underholdning og et hav af sjove påfund.

Sjove aktiviteter for alle aldre!

Ved de sjove aktiviteter møder børnene jævnaldrende venner fra hele Norden.

Inkluderet i prisen

Alle de mange aktiviteter og underholdning i børneklubben er betalt hjemmefra og inkluderet i rejsens pris.

Mini Chefs - NYHED!

Klar, parat, bag!

Et af vores populære initiativer i børneklubben er Mini Chefs! Her kan børnene bage og pynte småkager med hjælp fra vores dygtige aktivitetsguider. 

Kagerne skal naturligvis spises

Haps, haps, haps! Når kagerne er bagt færdigt skal de naturligvis også nydes på en lille picnic med Captain Nemo og hans pirater.

Aktiviteter i børne-og ungdomsklubberne

Dance Stars

Lær de sejeste dansetrin
  • Vi lærer børnene at danse til tonerne af de nyeste og mest populære hits
  • Opvisning en gang om ugen, hvor børnene er stjernerne i showet
  • Kun på Pegasos World og er inkluderet i prisen

 

 

Chill Out Club

Et hit blandt de unge

Her bor Captain Nemo

Vi har også alle disse skønne steder!

Ekstra oplevelser for børnene

Nemo's overraskelsespakke

Skræddersy din tid med yndlingspiraten

Få en uforglemmelig oplevelse, når Captain Nemo og hans pirater kommer og overrasker jer på hotelværelset. De danser, krammer og det er en oplagt mulighed for at få taget nogle gode ferieminder. Piraterne har en lille pirat-småkage, balloner og et piratkort med.

Oplevelsespakke kan bookes hjemmefra under ”tilvalg” i forbindelse med reservation af rejser til Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal. Du kan også bestille det, når du kommer frem til dit hotel, men det skal gøres senest tre dage inden du ønsker oplevelsen.

Besøget varer i ca. 10 minutter og koster 250 kr. per værelse.

Kids’ Comfort

Bekvemt med sulky, børnestol og vandkoger

Hos Nazar elsker vi børn og ønsker bare, at både de og deres forældre skal have så godt som muligt! Du kan slippe for at tage barnevogn med på ferie, og du kan også koge vand til babymos i fred og ro på værelset.

Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal kan du nemlig bestille Kids’ Comfort, hvor du får klapvogn, børnestol og elkedel leveret på værelset. Der er et begrænset antal af disse pakker, som kan bestilles hjemmefra under ”tilvalg” i forbindelse med reservation af rejsen. Pris 250,- om ugen 

Skib ohøj!

Piratkrydstogt på den smukke Manavgatflod

Hvis du har én eller flere små pirater derhjemme, som drømmer om at sejle på et sejt piratskib, gå på skattejagt og lege på stranden og i vandet, så er Nazars piratkrydstogt helt perfekt!

Tag med Captain Nemos besætning på en fantastisk eventyrdag på Manavgat-floden! Alle eventyrlystne pirater er velkomne til på denne herlige dag fyldt med sjov og leg ombord på skibet, efterfulgt af forskellige aktiviteter og skattejagt på stranden.