desk
mob

Mallorca

Mallorca er et tag-selv-bord af oplevelser.

En ferie på Mallorca kan opfylde selv den mest kræsende rejsendes behov. Skønne strande, smuk natur, kultur og historie, lækker mad og god shopping.

Her kan du nyde solen og varmen på de berømte Mallorca strande – både de populære og berømte strande, men også mindre kendte, nærmest uberørte små strande i øens små bugter og vige. Mallorca er også rig på kultur og historie; en imponerende katedral, fine klostre og kirker, fascinerende arkitektur og spændende museer. Den smukke natur indbyder til en aktiv ferie, ligesom der er mange populære vandreture, cykelruter og kajakture. Flere steder på øen er der også imponerende og betagende drypstenshuler, som virkelig er et besøg værd.

Udforsk den populære ferieø

Mallorca byder sine besøgende på både historie, smuk natur, spændende arkitektur såvel som god mad, lækre strande og turkisblåt vand.
Find din rejse her - vælg rutefly!

Middeltemp. i juli
28°C

Valuta
Euro €

Køpenhavn - Mallorca
ca 3 t.

Vores destinationer på Mallorca

Palma de Mallorca

Palma er Mallorcas hovedstad og levende storby. Nyt og gammelt ligger side om side, og med hyggelige cafeer er det et herligt sted at ”kigge mennesker” og suge stemning til sig.

Magaluf

Magaluf er et livligt område, som er blevet overordentlig populært blandt unge mennesker, som her nyder både de gode strande og det hektiske og festlige natteliv.

Alcudia

Alcudia er kendt for at være børnefamiliernes yndlingsby på Mallorca. Her er både børnevenlige, lavvandede strande og mange utroligt famlilievenlige hoteller.

Sa Coma

Sa Coma har en hyggelig atmosfære, og er populær både hos børnefamilier og par. Langs strandpromenaden er der et fint udvalg af cafeer, barer og butikker.

Spændende udflugtsmål

Få inspiration til hvad du kan opleve på din ferie på Mallorca!

Alle vores hoteller på Mallorca

På Mallorca har vi udelukkende fire og femstjernende All Inclusive-hoteller