Mallorca, Spanien

En klassisk ferie-ø fuld af oplevelser

Et ferieeventyr til Mallorca opfylder selv den mest kræsne rejsendes ønskemål med smukke strande, lækker mad og rigtig god shopping. Her kan du nyde solen og varmen på Mallorcas lange strande – visse populære og velkendte, andre hemmelige og næsten uudforskede.

Mallorca er også rig på kultur. På øen blander en mægtig katedral sig med fine klostre og kirker, og fascinerende arkitektur med spændende museer. Den romantiske natur indbyder til en aktiv ferie med mange vandrestier, cykelruter og kajakudflugter. Der er også flere fine drypstensgrotter på øen, som virkelig er et besøg værd.

Her er vi på Mallorca

Palma de Mallorca

Palma er Mallorcas hovedstad og levende storby. Nyt og gammelt ligger side om side, og med hyggelige cafeer er det et herligt sted at ”kigge mennesker” og suge stemning til sig.

Magaluf

Magaluf er et livligt område, velegnet til dig, der vil kombinere sol, svømning og charter med et rigt natteliv. Her nyder du af både lange, smukke strande, familiehoteller og et spektakulært folkeliv.

Alcudia

Alcudia er kendt for at være børnefamiliernes yndlingsby på Mallorca. Her er både børnevenlige, lavvandede strande og mange utroligt famlilievenlige hoteller.

Sa Coma

Sa Coma har en hyggelig atmosfære, og er populær både hos børnefamilier og par. Langs strandpromenaden er der et fint udvalg af cafeer, barer og butikker.

Alle vores hoteller på Mallorca

På Mallorca kan du vælge en ferie, der passer dig blandt vores håndplukkede fire- og femstjernede hoteller.

Udforsk den populære ferieø

Mallorca byder på både historie, smuk natur, spændende arkitektur såvel som god mad, lækre strande og turkisblåt vand.

Besøg den charmerende kunster-by Deia

Deia er ikke kun kendt sin kunst og for de smukke omgivelser, men også pga. de mange rige og berømte, som holder ferie eller har hus her. 

Nyd en af Mallorcas mange strande

På Mallorca er der er både populære og berømte strande, men også mindre kendte, nærmest uberørte små strande, bugter og vige.

Pragtfuld togrejse gennem bjergene på Mallorca

Den antikke tog kører mellem Palma de Mallorca og Sóller, og den smukke tur er med rette blevet populær blandt øens besøgende.

Smag på den mallorcinske mad

De mange indbydende tapasretter, de mallorcinske specialiteter al den lækre, friske fisk og skaldyr får let tænderne til at løbe i vand.

Besøg den charmende bjerglandsby Valldemosa

Den idylliske og charmerende bjerglandsby Valldemosa ligger i betagende omgivelser i Tramentura-bjergene på Mallorca.

En udfordrende rute for dem, der tør

Sa Calobra-vejen er med sine mange hårnålesving og snoede veje ikke for sarte sjæle, men er, særligt blandt cykelentusiaster, meget populær.

Oplev Mallorcas mest berømte vartegn

Et besøg på Mallorca er ikke fuldendt uden at lægge vejen forbi den imponerende katedral La Seu i hovedstaden Palma de Mallorca.

Udforsk den smukke ”Drage-grotte”

En tur i den imponerende drypstensgrotte med de mange stalagmitter og stalaktitter, oplyst i smukke farver, er en helt unik oplevelse.

Cap de Formentor – Mallorcas nordligste punkt

Der er nogle aldeles betagende udsigtspunkter langs kysten mod Cap de Formentor, Mallorcas nordligste punkt.

Middeltemp. i juli 28°C

København - Mallorca
ca. 3 time

Valuta: Euro €

Tidsforskel 0 time